Dualarımız seninle Büyük Samsunsporlu.

Başlatan sBc-1984, 06 February 2010, 22:28:11

« önceki - sonraki »

Mustee13

tanımasam da büyük geçmiş olsun diliyorum. inşallah en kısa zamanda aramıza geri döner.

kerem55

geçmişler olsun Allah yardımcısı olsun

fatih55ankara

Akyol

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 06 February 2010, 23:34:31
hakan abımız gercekten harbi samsunsporludur onun gıbı delı dolu bır ınsan tanımadım hayatım boyunca ne kadar grupların arası bozukda olsa hakan abımızı unutmadık sevıyoruz senı gönlümüzde sevgın bır baska be abı..!
Hakan abi bunu da atlatacaktır Allah'ın izniyle. Herkesin duaları O'nunla bir an önce dönmen dileğiyle Hakan abi

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 07 February 2010, 02:05:04
Çok çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Allah yardımcısı olsun.Tebrikler SBÇ

55.hakan

biraz önce bu haberin videosunu izledim gerçekten çok kötü bir durum büyük bir bunalım insanı bu hale sürükleyebiliyor demekki...geçmiş olsun

Fecr_55

Dün aksam haberlerde izlemistim..Aci bir durum, ALLAH (c.c) onun ve onun gibilerin yardimcisi olsun..
Cok büyük gecmis olsun..

bluegreen55

Öncelikle geçmiş olsun,
Hakan abi diyosunuz haberlerde Cemalettin Alış diyor?

eakgül55

çok üzücü bir haber ALLAH yardımcısı olsun inş. en kısa zaman da iyileşir

lucarelli

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 07 February 2010, 13:41:35
Öncelikle geçmiş olsun,
Hakan abi diyosunuz haberlerde Cemalettin Alış diyor?

gercek ismi o kardesım ama trubunlerde hakan diye tanılır bu macda pankartı acıldı istiklal marsında dualarımız senınle abi..!

mehmet yılmaz

çýlgýnlar1984

merkez

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 07 February 2010, 19:39:56
harıka otesı.gzel oldu

güzel olan nedir ?

Hakana acil şifalar diliyorum.

O kadar insan var orada,adam yanıyor bir tanesi müdahale etmiyor,kameramanlar soğukkanlılıkla çekime devam ediyor...Pes vallahi.Kanım dondu,bu nasıl insanlıktır nasıl vicdandır anlamak mümkün değil...