Dualarımız seninle Büyük Samsunsporlu.

Başlatan sBc-1984, 06 February 2010, 22:28:11

« önceki - sonraki »

sBc-1984

Alıntı yapılan: merkez - 07 February 2010, 20:15:35
güzel olan nedir ?

Hakana acil şifalar diliyorum.

O kadar insan var orada,adam yanıyor bir tanesi müdahale etmiyor,kameramanlar soğukkanlılıkla çekime devam ediyor...Pes vallahi.Kanım dondu,bu nasıl insanlıktır nasıl vicdandır anlamak mümkün değil...

Tribün anlamında dedi sanırım yanlış anlaşılcak bişe yok.Hakan abimiz umarım en yakın zaamanda aramızda olur.

jean

yillar once genckerbirligi deplasmanina gitmistim bu abide gelmisti ins duzelir ama goruntulerde iyi gorunuyor

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: merkez - 07 February 2010, 20:15:35
güzel olan nedir ?

Hakana acil şifalar diliyorum.

O kadar insan var orada,adam yanıyor bir tanesi müdahale etmiyor,kameramanlar soğukkanlılıkla çekime devam ediyor...Pes vallahi.Kanım dondu,bu nasıl insanlıktır nasıl vicdandır anlamak mümkün değil...

sen nıye ters alanlara cekıyon kı konuyu daha oncekı yorumlarımı okuyupda konus HAKAN ABIMIZIN yanmasında ne guzel olabılır onu trubunde acılan pankart acısından soyledım..!

edmontdante

Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.
Söğütlübahçe'yi bu duyarlılığından ötürü tebrik ederim.

sBc-1984

Kendini yakan adama taraftar desteği

Dolandırılarak 1 milyon TL borçlandırıldığı için kendini yakan Cemalettin Alış'a Samsunsporlu taraftardan Samsun- Çaykur maçında açılan pankartla destek geldi.

Samsun'da dolandırılarak borçlandırıldığını iddia ederek kendisini yakan Cemalettin Alış'a(28), Samsunspor'lu taraftarlardan destek geldi.

Fanatik Samsunspor taraftarı olan "Hakan" olarak tanınan Cemalettin Alış, dolandırılarak 1 milyon lira borç altına sokulduğu gerekçesiyle Cumhuriyet Meydanı'nda kendisini benzin dökerek yakmıştı.

Kaldırıldığı Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'nde tedavi altına alınan Cmalettin Alış'a Samsunspor taraftarları "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve Samsunspor'un 2-0 galip geldiği Çaykur Rizespor maçının başında "Dualarımız Seninle Hakan Abi" yazılı bir pankart açan Söğütlübahçe taraftar grubu, hastanede yatan Cemalettin Alış'a moral desteği verdi.

deli 55

#BAFRALI#

geçen hafta beraberdik istanbulda cok üzüldüm :(:( allah açil şifalar versin

jean

olmemis gazetede roportaji var destek olmazlarsa yine yakarim kendimi diye evli cocugu varmis yazik

Fecr_55

Alıntı yapılan: jean - 08 February 2010, 18:06:21
olmemis gazetede roportaji var destek olmazlarsa yine yakarim kendimi diye evli cocugu varmis yazik

ALLAH korusun, öldügünü nerden cikardin ki  ???

Ertuğrul Sağlam

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin İnşallah biran önce iyileşir sorunlarıda halledilmiş bir şekilde Samsunspr Tribünlerinde yerini alır....

**55

bu hafda o muhteşem tribünümüzde yerini alamasada her zaman bu trübünde ayrı bir yerin var HAKAN REİS ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN ( ziyaretine gittik ama göstermiyolar sadece kamera ve ses sistemleri ile görüşülüyo vücudunda ve yüzünde yanıklar var ALLAH YARDIMCISI OLSuN )

Ajan

Alıntı yapılan: **55 - 08 February 2010, 20:58:24
bu hafda o muhteşem tribünümüzde yerini alamasada her zaman bu trübünde ayrı bir yerin var HAKAN REİS ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN ( ziyaretine gittik ama göstermiyolar sadece kamera ve ses sistemleri ile görüşülüyo vücudunda ve yüzünde yanıklar var ALLAH YARDIMCISI OLSuN )

kat ve oda bilgilerini yazar mısın

celebi