Bank Asya 1.Lig 21. Hafta / Samsunspor'umuz- Ç.Rizespor: 2-0

Başlatan YaşarDoğu, 31 January 2010, 16:51:32

« önceki - sonraki »

eLLis

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 06 February 2010, 22:42:04
Mekansız LAr Dedıklerı Arkadasları Gorecez :D
Onları rize maçlarında bile göremiyoruz ki pek fazla.

Gaziosmanpaşalı3455

Gaziosmanpaşalı3455

King1965

Vallla 5 otobus gelceklermıs facede herkeze hava atıorlar bakalım gorevcez.. Ordu sporlular da destek verceklermıs.. Sanırsam.. Sımdıden Buyuk mac olacak .. Ben yazmıstım onceden yıne dıorum.. O manısa macı vardı bızım maraton full du onun gıbı olacak mmaraton kale arkaları full dolar  Tabı bılet fıyatlarını yuksek tutmazlarsa dolar.. Bız Beklıyoruz... Yarınkı Macta Tam Destek vericez... Herkez Ailesini Alsın Gelsin Süper Mac Bekliyor Serıye baglıcazzz..

KotuCocuk55

Yoksa rizenin yeni teknik direktörü ümit kayıhan mı?
Ahh malatya malatya,Ahh o karabahar..

germencisse

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 06 February 2010, 23:28:32
Yoksa rizenin yeni teknik direktörü ümit kayıhan mı?
Ahh malatya malatya,Ahh o karabahar..

aynen öle ÜMİT KAYIHAN :D
mazeret yok SAMSUN GE_Çİ_LE_CEK şeklinde bir açıklama rizespor başkanından..yorum sizin..

_samsunspor_

kenan umıt kayıhana malatya macında dokunmamasına ragmen, umıt kayıhan kendını yere atmıstı :D

gönül_hecem

mazeret yok SAMSUN GE_Çİ_LE_CEK şeklinde bir açıklama rizespor başkanından..yorum sizin..

kARDes biz bu lafı teeeee 11. hafta kartal macından sonra duyuyoruz:D:D..Bu sene baskanda bılıyor cıkamıcaz seneye saglam gelıyoruz ama stad tesıs tamam borçta bitti..Neyse bütün rize artık küstü takıma ama herkesın dılınde rıze samsunu rahat gecıcek lafı var..bakalım ne olcak:)

KareAs55

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 06 February 2010, 23:13:03
Vallla 5 otobus gelceklermıs facede herkeze hava atıorlar bakalım gorevcez.. Ordu sporlular da destek verceklermıs.. Sanırsam.. Sımdıden Buyuk mac olacak .. Ben yazmıstım onceden yıne dıorum.. O manısa macı vardı bızım maraton full du onun gıbı olacak mmaraton kale arkaları full dolar  Tabı bılet fıyatlarını yuksek tutmazlarsa dolar.. Bız Beklıyoruz... Yarınkı Macta Tam Destek vericez... Herkez Ailesini Alsın Gelsin Süper Mac Bekliyor Serıye baglıcazzz..

Maç biletleri bu sene
Maraton = 10
Kale Arkası = 5

SmSnLee

5 otobüs geliyorlarmış,Ordu'dan da destek alacaklarmış.Yok efendim daha neler!Ulan Ordu-Rize toplasan 5 taksi gelemez.

Bir de şu nükteli sözleri var ya beni bitiriyor arkadaş.Samsun'da bağıracaklarmış.Bir arkadaşın dediği gibi bağırtırız ;)

mctlçy

ŞİRİNLER ailesi olarak Rizede yaşadıgımız üzücü olayda bizlere sahip çıkmayan yönetimi protesto etmek için maçın ilk 5 dakikasında susma kararı aldık..5 inci dakikadan sonra Samsunsporumuza olan destegimize tüm gücümüzle devam edeceğiz..

Yaman55

bu maçlığına maratona geçilse süper olucak pontus rizeye yakın olmamız lazım

mehmet yılmaz

Yarın saat 11'de Çiftlik Beyaz Ev restoranda kahvaltı yapacak ve maça oradan geçeceğiz; gelmek isteyen Samsunsporluları bekleriz.

Turuncu