Bank Asya 1.Lig 21. Hafta / Samsunspor'umuz- Ç.Rizespor: 2-0

Başlatan YaşarDoğu, 31 January 2010, 16:51:32

« önceki - sonraki »

King1965

Sırınlerın Rıze Yasadıklarını anlatan tablo forzasırınlerın sıte gırısınde .. Bızde hıc unutmadık o gunlerı.. Sımdı hesap sırası bızde..

s_uzunkaya

Ajan

maç yayını var d-spordan gurbette olanlar izleyebilir bu arada 2 bakan maç izlemeye geliyorlarmış hayırdır inşallah

anlztrk

Ajan

Sioux

rizespora biz de çakarsak iyice dibi görürler, ümit kayıhan orada, ilk maçtaki pislikleri ortada, yenmek için çok sebebimiz var.

Yaman55

mekansızlar erken gelip sokaklarınızda bağırcaz diyorlar hadi hayırlısı

Sioux

eLLis

Sioux

bu arada ben bu rizeliler kadar gıcık bir tribün görmedim. hepsi çift takımlı, çoğu fenerli. kimsenin iplemediği bir tribün. ateş olsalar ne yakar.

Efsane Meskenler

riza tribünleri son zamanlarda bozuldu kendi sahalarında etkili olamıyolar samsun'da hiç olamazlar maça gelirsek ilk yarı oynayabildiğimiz en iyi futbolu oynamamız lazım ayrıca 2.yarıdada ilk yarı iyi 2.yarı kötü oynarsak olmaz 2 yarıda guzel oynayıp kazanırız inş bi diğer konu gelicek rize'lilerle kale arkasında zaman zaman olaylar cıkabilir o zaman kimse biza yani kale arkasındakilere suç bulmasın lüften adamların kendi sahalarında yaptıklarını her kez biliyo burdada aynısını yapmaya calısırlarda cevaplarını veririz ondan sonrada kımse cıkıp kale arkasındakilere SUÇ bulmasın..yarın ola hayrola

erkutdem55

rizesporun taraftar sitesine gireyim dedim,virüs buldu :)adamların sitesi de kendileri gibi virüslü

celebi

çok şükür döndüm siteye. ben maç saatinde internet başında olmayacağım ama bu maçıda alacağız Allahın izniyle gel 13:30 gel

Tolga55

King1965