Bank Asya 1.Lig 21. Hafta / Samsunspor'umuz- Ç.Rizespor: 2-0

Başlatan YaşarDoğu, 31 January 2010, 16:51:32

« önceki - sonraki »

erkutdem55

evet Rizeli güvenlik görevlileri bizimkileri tartaklamıştı,anlayamadığım şu Ordu'da Rize'de her gittiğimiz Karadeniz deplasmanında sorun çıkıyor,burada böyle şeyler olmuyor ama.Tamam klasmanımız farklı adımız kıskanılıyor ama çokca da ayıp oluyor,yani illaki biz de mi dövelim

holigan_itü

''Hedeflerimizden çok uzakta kaldık"

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, takım kaptanı Hasan Yiğit, alacakları bir galibiyet ile çok şeyi değiştireceklerine inandıklarını söyledi.
Hasan Yiğit, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına kötü başladıklarını belirterek, ''Hedeflerimizden çok uzakta kaldık. Maç kazanamamak takım üstünde büyük bir stres yaptı. Alacağımız bir galibiyet ile çok şeyi değiştireceğimize inanıyoruz. Çünkü bu işte moral çok önemli'' dedi.

Kendilerinden beklentilerin farkında olduklarını ifade eden Hasan, ''Artık ligde her maçın ayrı bir değeri var. Teknik direktör değişikliği yaşandı. Şimdi yeni bir sayfaya başlıyoruz. Samsunspor maçı ile yeni bir çizgimiz olacak. Bu çizginin doğru gitmesi için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu yolda ilk zor sınavımız Samsunspor maçı. Artık kaybetme şansımız ve lüksümüz yok. Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için mücadele vereceğiz'' diye konuştu.

Hasan Yiğit, ligde kalan 14 haftanın uzun bir dönem olduğunu belirterek, bu dönemde taraftarın hedeflenen başarı için takımına destek olmasını istedi.

kavak_55

neden se bütün takımlara bizim maçlar kurtuluşmaçı gözüyle bakılıyor hiç kendinizi yormayın rizeliler bizim bu maçı ne yapıp ne edip almamız lazım üç kuruşa beş köfte yok yenmemiz lazım samsunspor maçı gelincemi aklınız başınıza geliyor zamnında adam gibi oynasaydınız konyanın karabükün yerinde olsaydınız hiç değilse karadeniz den bir takım çıkmış olurdu ama rizedende bi cacik olmaz ama bizim maça gelince yeni bir çizgi açılıyor ne çizgisi ise artık rizelile sizle işimiz yok bu maçı almamız lazım bizden sonraki maçlarınızın hepsini alın ama bu maç bizim samsunsporun olmalıdır . kendinizi buna alıştırın.

gönül_hecem

Ne gereksiz şeyler.Giresun ordu ile Samsun-Trabzon ile bayagı zııt..Rizede çık dolaş Samsunun insanlarına Samsunspora sevgınız saygınız nekadar sor %80 falan çıkar..İlk yarıkı maçta çıkan olayları bizzat gördüm o meshur güvenlikçiyide çok iyi tanıyorum hemen hemen hergün karşılaşıyoruz.Peki Trabzonla ne alıp veremediğiniz var anlamadım..Neyse zevkli bir maç olucak Celil ilk 11 de oynayabilir..Bu maç bizim için olmak yada olmamak maçı..

babasamsunlu

Bizim Trabzonla ne alıp veremediğimziin olduğunu Sadece Samsunsporun tarihini bile okumuş olsaydın anlardın.. O yüzden biraz oku araştır ondan sonra gel buralarda fikir belirt..

kuzey55

Alıntı yapılan: gönül_hecem - 05 February 2010, 12:33:11
Ne gereksiz şeyler.Giresun ordu ile Samsun-Trabzon ile bayagı zııt..Rizede çık dolaş Samsunun insanlarına Samsunspora sevgınız saygınız nekadar sor %80 falan çıkar..İlk yarıkı maçta çıkan olayları bizzat gördüm o meshur güvenlikçiyide çok iyi tanıyorum hemen hemen hergün karşılaşıyoruz.Peki Trabzonla ne alıp veremediğiniz var anlamadım..Neyse zevkli bir maç olucak Celil ilk 11 de oynayabilir..Bu maç bizim için olmak yada olmamak maçı..

o bizim problemimiz rizeyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.trabzon ordu rize giresun hepsi aynı...

Sercan

Ben kendimi ümit kayıhan denen sahtekara hazırlıyorum.Yeni küfürler araştırıyorum o adi için >:( >:(

ankarta 55

Alıntı yapılan: gönül_hecem - 05 February 2010, 12:33:11
samsun sporu samsunda yenerek elin izmir takımına kendi evinde yenildi ksk kümede kaldı biz küme düşdük biz trabzonu adam gibi evimzde ağırladık diğer karadeniz takımları gibi evine gidince aslan kesildi ts deplasmanlrımızda yemedğimiz küfür yoktu ts sorunumuz var

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 04 February 2010, 18:46:54
6 Ertuğrul Sağlam - abi ne yaptın.. 2 gün sonrasını bilemez bu meteoroloji.. belli olmaz siz yinede yağmurluk alıp gelin :)

Volkan şu bir gerçek Türkiye'de dediğine inanılır kurumların başında geliyor meteoroloji ama sen genede yağmurluk ile gel neolur ne olmaz .

SerhaT55

Kadir ÇELEBİ

Maçı Tv vericek biz gurbettekiler için güzel fakat Samsunda olupta maça sebepsiz gidilmemesi doğru olmaz Taraftarımızın ilgisi desteği maçın tıpkı Mersin maçının önemi gibi bu maç daha bir önem kazanmıştır. Belki (plaf off) demeye başlarız kim bilir..

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 February 2010, 12:49:33
o bizim problemimiz rizeyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.trabzon ordu rize giresun hepsi aynı...
Alıntı yapılan: 35ama55 - 05 February 2010, 13:13:38
Celil'in Samsunspor taraftarının karşısına çıkacak yüzü var mı acaba.
Alıntı yapılan: 55sercan55 - 05 February 2010, 13:48:58
Ben kendimi ümit kayıhan denen sahtekara hazırlıyorum.Yeni küfürler araştırıyorum o adi için >:( >:(

gozgoz yýlmaz

Ümit Kayıhan mı dediniz?

1995-96 sezonu. Galatasarayla lig ve kupada art arda oynayacağız. O zaman geçici olarak GS'nin başında Müfit Erkasap var. İstanbul'daki maç sonunda TV'lere Samsunspor'umuza hakaret eden bir beyanatta bulunuyor. Sonra Samsun'a geliyorlar. Canlı yayında özür diliyor ama tribüler çoktan yazmışlar kenara. İşte o zaman Maraton'da 1965 Genç Samsunsporlular bir pankart açıyorlar. Ne mi yazıyor?

müfİT

Bu gelecek olan zavallının ismi de ümİT değil mi yoksa? Neyse, ben fikrimi ortaya koyayım, dileyen hissesini kapar, pankartını yapar.

King1965

tüm herkezin akıp gidecegı evıne mutlu donecegı bır mac

FaTiH_HaN

AlıntıBu gelecek olan zavallının ismi de ümİT değil mi yoksa? Neyse, ben fikrimi ortaya koyayım, dileyen hissesini kapar, pankartını yapar.

it biraz hafif gelir ama idare etsin *******..