Bank Asya 1.Lig 21. Hafta / Samsunspor'umuz- Ç.Rizespor: 2-0

Başlatan YaşarDoğu, 31 January 2010, 16:51:32

« önceki - sonraki »

55Melek55

hüseyin hoca be artik kenani yaninda oturtursun ya da en iyisi tribüne yolla sakin...eyyamcilik yapma

55Melek55

uzun yillar sonra bi sarioglan vardi be sahada ..ertugrul sarisindi..rahmetli müjdat sarisindi...pavlike forma güzel yaksidi..sarioglan

KareAs55

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 07 February 2010, 17:14:59
tribun gayet iyiydi valla.doluluk oranı yüksekti.yalnız yine tek ses olamamanın dezavantajını yaşadık...
++ Tahmini 7 bin ila 10 bin arasında seyirci varken Tv spikeri 3 bin dolayında seyirci var demezmi birileri Stadın kapasitesinin 13 bin olmadığını bunun 1.5 yıl once değiştiğini söylemesi gerek artık..

kuzey55

ikinci yarıda meksika dalgası yapacak kadar çok oldu samsunspor taraftarı dedi. :D

eLLis

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 07 February 2010, 17:22:49
++ Tahmini 7 bin ila 10 bin arasında seyirci varken Tv spikeri 3 bin dolayında seyirci var demezmi birileri Stadın kapasitesinin 13 bin olmadığını bunun 1.5 yıl once değiştiğini söylemesi gerek artık..
3 binmi şu spikerler değişmeli sadece kale arkalarında 3 bin vardı rahar maraton tek başına 9 10 bin kişilik 6 7 bin vardı bugün stadda 10 binden aşağı kişi yoktu.

mahkumsun

takımımzı tebrık edıyorum rızeyı puansız eve yollamak cok guzeldı ama arkadaslar az once facebooka gelen bır msj canımı sıktı sımdı onu yayınlıyorum cevabını beklıyorumm bunu yazan celıl sagırın bır akrabası HAYATIMDA SAMSUNSPOR TARAFTARI KADAR NANKOR TARAFTAR GORMEDIM CELİL SAĞIRN YAPTIKLARINI SOYLEMEYE GERK YOK AMA YUHH CEKTNZ ŞİMD SAMSUNSPORUN DONUNA KADAR ALMAYANIN ***...NERDEN CIKARACANZ 850 BİN MERAK EDIYORM boyle demısss

alperen

9-10 bin civarında taraftar vardı..sadece alt 2 sıra boştu oda tel yüzünden

eLLis

Alıntı yapılan: mahkumsun - 07 February 2010, 17:26:39
takımımzı tebrık edıyorum rızeyı puansız eve yollamak cok guzeldı ama arkadaslar az once facebooka gelen bır msj canımı sıktı sımdı onu yayınlıyorum cevabını beklıyorumm bunu yazan celıl sagırın bır akrabası HAYATIMDA SAMSUNSPOR TARAFTARI KADAR NANKOR TARAFTAR GORMEDIM CELİL SAĞIRN YAPTIKLARINI SOYLEMEYE GERK YOK AMA YUHH CEKTNZ ŞİMD SAMSUNSPORUN DONUNA KADAR ALMAYANIN ***...NERDEN CIKARACANZ 850 BİN MERAK EDIYORM boyle demısss
Ne yapsaymışız celil sağdan içeri girerken alkışmı tutsaydık gol attırıncada sevinsemiydik :) Çıkartırız bi yerlerden rahat olsun herkez.

kuzey55

maçın en güzel anı celilin yuhlandığı zamandı...içimin yağları eridi...mutluluklar sana rizede...

o arkadaşa gelince de SAMSUNSPOR celil sağırın 850 bin lirasıyla donuna kadar soyulamaz.celil önce adam olsun yoksa böyle takımlarda dervişliğe devam eder.tabi yaşı 40 olana kadar...

KareAs55

kuzey55

KareAs55

Staddan çıkarken davul zurna ile millet oynuyodu V.İ.P önünde :) :D sanki süperlige çıkdık

vanlioglu

tribün ve takım herşey çok güzeldi.. güzel bi galibiyet aldık fakat forvet olarak aldığımız adem'in derhal iyileşip takıma monte edilmesi lazım 2 tane attık ama en az 2-3 tanede net pozisyon, bitirici vuruşu yapacak adam olmadığından kaçtı bir de kaptanlık pazubandı gerçekten yerini bulmuş turgay'ın takıma abilik ve kaptanlığı layıkı ile yaptığı açık olarak görülüodu bu maçta

germencisse

SAMSUNSPORUMUZ il 10 dk ii başlayamasada ardından toparlanmasını bilidi..tabii belli eksiklikler göze çarpıyor..ama takım geneline bakıldığı zaman Hüseyin Kalparın takıma bişeyler kattığı anlaşılıyor..savunma kurgusu iyidi..sağ bekte adem geçirdiği en iyi maçlardan birini oynadı..çek stoperimiz ilk maçı heyecan adına hiç birşey yok gayet soğukkanlı ciddi bir oyun ile oynadı..takımımız toparlanıyor bunun sinyalleri geliyor..