Bank Asya 20. Hafta/ Mersin İdman Yurdu- Samsunsporumuz: 1-2

Başlatan celebi, 25 January 2010, 23:41:06

« önceki - sonraki »

Dartagnan

YaşarDoğu

Helal,  ne zaman eklenecek diye  bekliyordum.Teşekkürler Ant55 ;)

Turuncu

edmontdante

Şam Şeytanları ,Aldı mı ŞİRİN BABA kucağa

YaşarDoğu

YaşarDoğu

AlıntıMersin'de maç sonu..

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Samsunspor'a 2-1 yenilen Mersin İdmanyurdu'da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Serhat Güller, maç sonrası yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın oldukça zor geçtiğine işaret eden Güller, ''İlk yarıda her ne kadar istediğimiz kadar etkili olamasak da ikinci yarıda sergilediğimiz mücadele azmi, kazanma hırsı gayet iyiydi. Hatta beraberliği de yakaladık. Gol pozisyonlarına da girdik ama değerlendiremedik. Uzatma bölümlerinde yediğimiz şanssız bir golle mağlup olduk'' dedi.

Karşılaşmada 3 penaltı pozisyonuna hakemin düdük çalmadığını öne süren Güller, şöyle devam etti:
''Bunları bahane olarak sunmuyoruz. Ama kendi seyircimiz önünde yenik duruma düşmek ve bunu çevirmeye çalışmak, sahada oynayan oyuncular adına kolay iş değil. İkinci yarı tam anlamıyla kazanmaya oynadılar. Her ne kadar yenilmiş olsak da gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Ancak kişisel hatalarımız devam ediyor.''

Yaptıkları son 3 karşılaşmada da ilk devreye göre iyi mücadele ettiklerini, ancak kendi hatalarından dolayı yedikleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade eden Güller, ''Biraz da şansınız olacak. Top sizi sevecek. Biraz da maçları böyle kazanacaksınız. Ligin başından itibaren, bu maçta da olduğu gibi şans çok fazla yanımızda olmadı. Umarım bundan sonraki maçlarda yanımızda olur ve yolumuza istediğimiz gibi devam ederiz'' diye konuştu.

Bir gazetecinin ''istifa etmeyi düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusuna Güller, ''Belki bizim de hoca olarak şansımız yanımızda değil. Yönetimle biraraya gelip görüşeceğiz. Burada bazı şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum. Mersin İdmanyurdu için böylesinin daha iyi olacağına karşılıklı olarak inanıyorsak bunu değerlendireceğiz. Söz konusu değilse ona göre yolumuza devam edeceğiz'' şeklinde cevap verdi.

-SAMSUNSPOR CEPHESİ-
Samsunspor Teknik direktörü Hüseyin Kalpar da, kazanan takımın puan açısından avantaj yakalayacağı mücadeleden galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Geçen hafta Karşıyaka karşısında iyi oynamalarına karşın talihsiz bir yenilgi aldıklarını öne süren Kalpar, şunları kaydetti:

''Bu şartlar altında geldiğimiz Mersin'de oynadığımız oyun, yapılan mücadele, arzu ve istek, hatta yakaladığımız pozisyonlardan dolayı galip gelemeseydik teknik direktör olarak çok üzülecektim. Son dakikada attığımız gol bizi galibiyete taşıdı. Ancak bu dakikaya kadar net pozisyonlarımız vardı. Bunları gole çevirebilseydik, maçı daha rahat kazanma şansı elde edecektik. Dolayısıyla son dakikada da olsa galip gelmenin ne kadar güzel olduğunu, ne kadar mutluluk verici olduğunu burada yaşadık. Bunu yaşatan oyuncularımı kutluyorum.''

Kalpar, bundan sonraki hedeflerinin galibiyet serisi yakalayarak yollarına devam etmek olduğunu sözlerine ekledi.

Dartagnan

kıbrıslı_mete

Allah bize yardım etse de şöyle kimse ne olduğunu anlamadan bir anda baksak da 33. haftada 6. olmuşuz.. olma mı ya..

mehmet yılmaz

AlıntıHak Ederek Kazandık!

Bank Asya Birinci Ligin 20. Haftasında Mersin deplasmanına giden Samsunspor'umuz çok sayıda gol pozisyonunu kaçırdığı müsabakada Mersin İdman Yurdu'nu 18. Dakikada Savaş ve 90. Dakikada Sezer'in kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek puanını 20'ye çıkardı. Takımımızı deplasmanda Şirinler Taraftar Derneği ve çevre illerden gelen 50 kadar taraftarımız yalnız bırakmadılar -ki ben de onların arasındaydım ve maçı samsunspor.biz radyodan canlı anlatıp, gollerin keyfini yaşadım.

Maç öncesinde takımımızın kazanacağına olan inancım tamdı. Bunda bizim takım güvenmem kadar Mersin İdman Yurdu'nu yakından tanımam da etkiliydi. Mersin takımı maç içinde bölüm bölüm iyi oynayabilen ama oyunun tamamına bunu yayamayan bir takımdı. Nitekim ilk devre 1-0 değil 4-0 bile bitebilirdi ama çok gol kaçırdık. Galibiyete rağmen halen son vuruş yapabilecek bir golcü lazım bize. Hücum hattımız çok iyiydi bugün. Oktay harika oynadı, keza Turgut da çok etkiliydi. Murat Yıldırım, Ersin ve Ahmet Şahin ile sonradan oyuna giren Sezer de çok başarılıydılar. Takım halinde iyi oynadık aslında.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı genelde olduğu gibi yine boş kaldı. Karşılamayı 2.000 civarında seyirci takip etti. Maç öncesi ve sonrasında Mersinli seyirciler yönetim ve teknik direktör Serhat Güller aleyhinde sloganlar attılar. Samsunspor'umuz etkili bir kontra atak taktiği ile oynarken çok sayıda gol pozisyonundan da faydalanamadı. 

İkinci devrede de aynı görüntü vardı. Çok ucuz bir gol yedik ve oyun 1-1 oldu. Böylece tükenmeye başlayan rakibi ve taraftarını adeta maça ortak ettik. Bizim sol kanadımız çok aksamaya başladı; onlar da maden bulmuş gibi sürekli Orhan'ın savunduğu kanattan geldiler. Turgut ve Abdülaziz ile birisi direğe takılan net pozisyonlar bulmaya devam ettik. Kenan - Ersin ikilisi göbekte, Murat ise ortada çok iyi savaştılar. Hakkımız olan galibiyeti ise son dakikada bulabildik.  Doğrusu son dakika gollerinin tadı bir başka oluyor, hele de deplasmanda ve tribündeyseniz. Kumaşının iyi olduğu her halinden belli olan Sezer çok kritik bir gol kaydetti ve öncesiyle de hak ettiğimiz üç puanı aldık. 

Maçın hakemi her iki takım adına da çok kötü bir idare sergiledi.  Maç sonunda zafer sevincini futbolcularımızla paylaşmak ve ilk yarının hem sahada hem de tribünde rövanşını almak da çok keyifli oldu.

Ancak bu kadar iyi oynayıp da gol atamamak başımıza ileride de dert olabilir; bu galibiyet için teşekkürler Samsunspor'um!..

Fatih Akkaya - www.samsunspor.biz

5trawberry

Alıntı yapılan: kıbrıslı_mete - 31 January 2010, 18:16:49
Allah bize yardım etse de şöyle kimse ne olduğunu anlamadan bir anda baksak da 33. haftada 6. olmuşuz.. olma mı ya..

Neden olmasın :)

kıbrıslı_mete

mersinliler hala sitelerinin girişindeki resmi kaldırmamış i.neler ama nasıl yendik hergeleleri, işte böyle biz SAMSUNSPORuz, kimseye benzemeyiz...

mehmet yılmaz

CurvaSudSamsunspor

ŞİRİNLER ...HERYERDEYİZ ULAN..

Süper bir galibiyet oldu...

kıbrıslı_mete

Alıntı yapılan: samsuni - 31 January 2010, 18:30:32

Şanslı ve mutlu taraftarlarımızdan bir kesit :)

aynen keşke biz de orada olabilseydik ama haftaya rizeye koyarken stadda olacağım

emre

bir teknik direktörün daha görevine son verdi samsunspor'um..

böyle olsun istemezdik!!!  ;D  ;D