Bank Asya 20. Hafta/ Mersin İdman Yurdu- Samsunsporumuz: 1-2

Başlatan celebi, 25 January 2010, 23:41:06

« önceki - sonraki »

**KaR6**

ChRoNiC

Sercan

Gelde şimdi Ksk,Dardanel,Antep,Konya,Hacettepe maçlarına yanma  >:( >:( En azından Ksk'yı yenseydik,onlarla aramızdaki puan farkı 7 olacaktı şimdi 13 >:( >:( :(

Kaya

Bundan 10 sene önce mersin i yeneceğiz ve sen havalara uçacaksın deselerde heralde bi güzel söverdim ama gel gör ki hayat böyle bir şey iniş ve çıkışlardan ibaret.

Buna da şükür rabbim diyorum ve bundan sonra güzel günlerin yakın olduğunu hissediyorum hadi hayırlısı...

kaptan 55

radikal-fma

ya arkadaşlar bu karikatürler bize yakışıyomu? sonuçta sitemize yazan bir çok bayan arkadaşımız var .

ChRoNiC

bunun bayanı erkeği yok artık samsunsporlusu mersinsporlusu var birileri bize karşı birşey yapıyorsa biz bunun altında kalmayız...

pitbul055

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 31 January 2010, 22:12:20
Bakkladan Falım sakız aldım, hani dişime de baksın falıma da hesabı. Hep atardım fal kısmını ama bu akşam ilk defa okuyayım dedim. Bir de ne göreyim.

Savunmada Ersin
Tokadı da yersin
Doksanda Sezer
Koydu mu Mersin?

Çocuk varsa söyle
Gitsin aldırsın
Mersin'e koyanlar
Parmak kaldırsın!!!

Ulaaa.. Gel de fala inanma birader!!  ;D
abi süper valla ;D

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: radikal-fma - 01 February 2010, 09:58:18
ya arkadaşlar bu karikatürler bize yakışıyomu? sonuçta sitemize yazan bir çok bayan arkadaşımız var .

Evet bu resimler www.samsunspor.biz in yüklendiği misyona ters düşen resimler bunu sitede belli bir süre tuttuktan sonra farklı platformlarda mesela (Facebook) gibi paylaşılsa daha sağlıklı olur...

SmSnLee

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 01 February 2010, 00:54:08
Gelde şimdi Ksk,Dardanel,Antep,Konya,Hacettepe maçlarına yanma  >:( >:( En azından Ksk'yı yenseydik,onlarla aramızdaki puan farkı 7 olacaktı şimdi 13 >:( >:( :(

Evet haklısın.Lakin Hacettepe maçında çokta iyi oynamadık.Antep maçında da olmadığımdan yorum yapamayacağım.Onun dışındaki  maçları kaybetmemiz şanslık.

Geçenlerde siteye bir arkadaş yazmıştı.Hoşta bir yazıydı.Kendisi Samsunsporumuzun bundan sonraki akibetini ele almış ve ilginç tespitlerde bulunmuştu.Bundan sonraki 2-3 maç olumlu yönde seyreder ve firesiz atlatırsak şehrinde desteğiyle bu takımı play-off ta bile görebiliriz.Yalnız,söylemesi dahi güç ancak Rize'ye burada yenilir,deplasmanda da Kocaeli'ye yenilirsek o zaman hiç ummadığımız şeylerle karşılaşabiliriz.Herşeye hazırlıklı olmakta fayda var.Biz üstümüzü düşeni yapacağız ;)

Belki yeri değil ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim;Umarım son hafta Orduspor'u dolu tribünler önünde yeneriz ve o galibiyet bize play-off u getirir.

nilsah

[url=http://www.youtube.com/watch?v=jgJpO2GuqW4

Sercan

YaşarDoğu

Soyunma odasındaki sevinç gösterileri bizleri yani taraftarları gaza getirir.Rizeye de koymadan bu işin tadı çıkmaz.Kesinlikle Rize ye koymalıyız.İlk maçtaki güvenlikçi müsveddelerinin yaptıkları da ortadayken fark yapmamız lazım...