Bank Asya 20. Hafta/ Mersin İdman Yurdu- Samsunsporumuz: 1-2

Başlatan celebi, 25 January 2010, 23:41:06

« önceki - sonraki »

Ajan

29 January 2010, 19:10:30 #90 Son düzenlenme: 29 January 2010, 23:21:14 edmontdante
Alıntı yapılan: 55sercan55 - 29 January 2010, 18:53:23
Kenan oynamasın yeneriz ??? ???

kenan, SAMSUNSPOR'DA futbol oynamasın bizide günaha sokmasın

emre

Alıntı yapılan: samsuni - 29 January 2010, 18:31:37
Karabük ve Karşıyaka maçlarında böyle bir his taşımamıştım ama Mersin'i yeneceğimizi düşünüyorum. 2-1 ya da 3-1 kazanırız.

aynen abi skor tahmin edemıyorum ama benimde içimde bir his var yeneceğimize dair.lakin çoğu kişide aynı his olduğunu öğrenince korkmaya başladım..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: cem 55 - 29 January 2010, 19:08:42
yok be mehmet abi kim gol atacak ki bu takımda hoca gene turgutu tek forvet oynatarak başlar maça o da ordu maçındaki gibi şansa bi gol atarsa atar yoksa savastan zaten bişey olmaz hakan akmanı da 75 den önce hoca oyuna almaz bence gol bulamayız bu maçta alacagımız en iyi sonuç 0-0 la 1 puan olur defansta da çok dikkatli olmalıyız defans hattımız can özgürün sakatlıgı geçtiyse adem can özgür ersin veli ve sezer den olusmalı kenan ve orhan yedek baslamalı oyuna çünkü cok yavaşlar ve aksıyolar canlı bomba hakan koçaslanda bu hafta cezalı ömürdende maçın ilerleyen  bölümlerinde yararlanabiliriz savaşı geçtimde insallah yeni transfer abdulaziz bu maçta iyi bi oyun sergiler ve ortasahada muratla oktayın yükünü hafifletir

Hadi 1-0 olsun be Cem :) Yeneceğimizi düşünüyorum, öyle bir inanç var içimde. İnşallah yanılmam ama dediğin gibi Kalpar saçma sapan bir kadro da sürebilir sahaya.

celebi

savaş esen ilk 11 de başlasın gol huluruz gibime geliyor

Sercan

celebi

ne hikmetse savaş bu hafta gol atacak gibime geliyor be kardeşim

Sercan

cgr

Iddaa Mersin galibiyetine 1.70 vermis. Bu da mersin adina bu macin kolay gecmeyecegini gosteriyor. Goal yemeden mac tamamlayacagimizi dusunmuyorum ki yemezsek de bunda Ahmet Sahin'in buyuk rolu olur . Skor tahminim 2-1 veya 2-0 goller ise Murat ve Oktay

Ollivanders

Alıntı yapılan: cgr - 30 January 2010, 03:24:51
Iddaa Mersin galibiyetine 1.70 vermis. Bu da mersin adina bu macin kolay gecmeyecegini gosteriyor. Goal yemeden mac tamamlayacagimizi dusunmuyorum ki yemezsek de bunda Ahmet Sahin'in buyuk rolu olur . Skor tahminim 2-1 veya 2-0 goller ise Murat ve Oktay

bay tahmin diyorsa doğrudur...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: cgr - 30 January 2010, 03:24:51

oktay cezalı değilmi ?

mehmet yılmaz

Allah nasip ederse maçı radyomuzdan dinleyebileceğiz. İnşallah galibiyet sevinci de yaşarız.

SerhaT55

Alıntı yapılan: samsuni - 30 January 2010, 12:35:00
Allah nasip ederse maçı radyomuzdan dinleyebileceğiz. İnşallah galibiyet sevinci de yaşarız.
inşllh  ;)

sersa

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 January 2010, 11:38:03
oktay cezalı değilmi ?
Değil.Hafif sakatlığı vardı o da düzeldi.Hoca oynatırsa oynar ama oynatmicak sanırım bu hafta :-\

YaşarDoğu

babasamsunlu

Alıntı yapılan: sersa - 30 January 2010, 14:16:54
Değil.Hafif sakatlığı vardı o da düzeldi.Hoca oynatırsa oynar ama oynatmicak sanırım bu hafta :-\

hımm teşekkürler..ben karabükte de sarı kart gördü diye hatırlıyorum..neyse inşallah oynar...