Bank Asya 20. Hafta/ Mersin İdman Yurdu- Samsunsporumuz: 1-2

Başlatan celebi, 25 January 2010, 23:41:06

« önceki - sonraki »

Sercan

Sevgili Estalpi 3000-4000 kişi demişsin ama ben bizzat biliyorumki bu takımı bu hale getirenlerin yüzünden tribünlere küsmüş binlerce Samsunspor'lu var...

ankarta 55

Mersin I.Y.    Samsunspor        vs            1,70    3,20    3,30    iddaa bu maçta kıllanmışl mersin 1.70 vermesi ilginç geldi bana biraz demeki bu maç patlaycak

beşnumara

3-1 alacağımızı düşünüyorum.abdülaziz, murat yıldırım ve oktay atar golleri.

Kaptan

mersinde sami bizi ilk maçtaki gibi zorlar yine.umudum yok denecek kadar az.hayırlısı

babasamsunlu

Alıntı yapılan: estalpi - 28 January 2010, 13:59:27
Ben samsunsporun tek büyük oldunu her defasında yazıyorum...yazmamada gerek yokkk.... ama ben tek taraflı düşüncelirinde içinde de asla olmadım... gözükör hiçbirşeye saldırmam...önce karşımdakini anlamaya çalışırım.... sizde hoşgörü sıfır maalesef... düşünceye katılmayabilirsin bu sitenin amacı taraftarları bir aray toplamak görüş bildirmek ama sanırım burda ortak görüş bulup hepberaber hareket etme açısından birliktelik sergileyemeyeceğiz... siz sadece kendi düşüncenizi onaylara ooo ii süper diyor sizi onaylamayan yada gerçekleri yazanlara hemen bizanslı yok bilmem neli damgası vuruyorsunuz.... sonrada büyük takım olmaktan (Büyük samsunsporu bunun dışında tutarak) bahsediyorsunuz.... büyük takım olacaksa önce hoşgörülü olacaksın... bak şu yaptığınla sadece beni değil benim bu sitede üye olan en az 15 20 arkadaşımı ki biz 1982 1983 yıllarından beri statta maç seyrden amatör futbol oynarken ırmak sanayide elinde bedava giiş kartı olmasına rağmen daha çocukken para vererk maça giren Samsunsporluluğu sayfalarda değilde statda maç bakarken yer yer polis bizi kovalarken,yer yer ts tarftarlarıyla kavga ederken öğrendik.... ancakkkkk hiçbir zamanda futbol gerçeklerinin dışına çıkmadık... doğru doğrudur.... ben doğru bildiklerimi buraya yazsam beni düşman ilan edersiniz.... hep sizin dilinize ağzınız göre yazmak ve konuşmak zorunda değilim.... zaten doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış öle değilmi????

Şimdi bak tamam ben biraz sert konuştum...bunun için kusura bakma..ama sende öyle bir yerden girdin ki 3 eziklerden bahsederken...bizim can damarlarımızdan birisi...gıcık oluyoruz işte... öyle küsüp gitme...hepimiz Samsunsporluysak bazı şeyleri iyi idrak edecez..sen görüşünü söyledin biz de söyledik..sonra sen uzattın ağzından 3 büyükler diye bir tabir çıktı..biz sadce buna kızdık ama sen bütün görüşlerine karşı çıkılmış gibi konuştun...kimlerin daha iyi Samsunsporlu olduğunu tartışacak değiliz..ama sen harbisamsunsporlu nickiyle yazan Süleyman kardeşimizi bir tanısaydın Samsunspor için yaptıklarından veya yapamadıklarından utanırdın..O yüzden biz hiç bir zaman burada bulunanlar biz şöyleyiz Samsunsporluyuz biz böyle Samsunsporluyuz demezler..yaptıklarını dile getirmezler..çünkü  can-ı gönülden yaparlar..sende iyi bir Samsunsporlusun belli ama eksiklilker var..kabul etmelisin..

bilet konusunda da görüşümüz 10 lirayı bulamayan 5 liraya kale arkasından seyreder..5 lirayı bulamayan da gelmesin dememde ki sebeb ise  5 liraya dahi ihtiyacı olan adam gelmesin ki bir ihtiyacını gidersinden başka bir şey değildir..

Alıntı yapılan: 5trawberry - 28 January 2010, 14:53:16
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak şunu söylemek istiyorum Dünya'nın sayılı kentlerinden biri olan ve Fethedileceği  Kuran-ı Kerim'de de geçen ve orayı fetheden komutan Fatih Sultan Mehmet için Kuran-ı Kerim'de Ne güzel bir komutandır ifadeleri geçen, Fatih Sultan Mehmet'in haçlılardan alıp Ezan seslerini yükselttiği, MüsLüman Türk Şehri yaptığı İstanbul İçin ''Bizans' diyemezsin !
Bizans diyorsun, Yunan mısın ?
İstanbul olur,Samsun olur,Ankara olur hiç farketmez. 783 bin kmkare Küsür alanı kapsayan heryer Türkiye Cumhuriye'tidir.
Cumhuriyetin Meşalesinin yakıldığı Samsun halkı ve Samsunspor Taraftarına bu gibi söylmler yakışmıyor.
Kocaeli,Eskişhir,Sakarya taraftarı gibi olmayın.

sana gelince dostum..biz İstanbulunda  Batmnanında Dİyarbakırında Önce ne kadar Türk sonra ne kadar Müslüman olduğunu çok iyi biliyoruz..Burda ki bizans bir sömürgeciliğin ifadesidir..3 ezik takımın yıllardır Türk futbolunu bu zihniyetle yönetmesine bu yakıştırma yapıştırılmıştır..

önce anlayalım sonra eleştirelim...

tşkler svgler :)

Sercan

Alıntı yapılan: 5trawberry - 28 January 2010, 14:53:16
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak şunu söylemek istiyorum Dünya'nın sayılı kentlerinden biri olan ve Fethedileceği  Kuran-ı Kerim'de de geçen ve orayı fetheden komutan Fatih Sultan Mehmet için Kuran-ı Kerim'de Ne güzel bir komutandır ifadeleri geçen, Fatih Sultan Mehmet'in haçlılardan alıp Ezan seslerini yükselttiği, MüsLüman Türk Şehri yaptığı İstanbul İçin ''Bizans' diyemezsin !
Bizans diyorsun, Yunan mısın ?
İstanbul olur,Samsun olur,Ankara olur hiç farketmez. 783 bin kmkare Küsür alanı kapsayan heryer Türkiye Cumhuriye'tidir.
Cumhuriyetin Meşalesinin yakıldığı Samsun halkı ve Samsunspor Taraftarına bu gibi söylmler yakışmıyor.
Kocaeli,Eskişhir,Sakarya taraftarı gibi olmayın.

Dediklerinde haklısın ama birkaç şeyi düzeltmek istiyorum.Birincisi İstanbul'un Fethi Kuran-ı Kerim'de yazmaz.Fetih müjdesini Peygamber Efendimiz Hadis-i Şerifin'de vermiştir.İkincisi İstanbul takımlarına Bizans denilmesi seni anladığı anlamda değil,onları küçümsemek amaçlı söylenmiştir.Sonuçta Samsun bu ülkenin en milliyetçi şehirlerinden birisidir.Ben hiçbir Samsun'lunun böyle şeyleri derken senin düşündüğün anlamı kasteddiğini düşünmüyorum...

AdanaDemirSpor

bu hafta mersine banazlı abi gelmiyormuş galiba,çiço geliyormuş.Samsundan mersine gelecek olan  arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar..

SerhaT55

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 29 January 2010, 14:10:28
bu hafta mersine banazlı abi gelmiyormuş galiba,çiço geliyormuş.Samsundan mersine gelecek olan  arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar..
AMİNN ;) ;)

utku_01

Ekmeğini yediğim şehre ihanet etmem tüm kalbimle bu maçda Samsunsporun yanındayım.Yen şu takımı bir darbede sen vur m.i yurdlulara.

mehmet yılmaz

Karabük ve Karşıyaka maçlarında böyle bir his taşımamıştım ama Mersin'i yeneceğimizi düşünüyorum. 2-1 ya da 3-1 kazanırız.

celebi

serdaryavuz

benimde içim de böyle bir his var ama hoca ya güvenemiyorum ki nasıl bi takım çıkaracak ona bağlı

ankarta 55

Sercan

cem 55

Alıntı yapılan: samsuni - 29 January 2010, 18:31:37
Karabük ve Karşıyaka maçlarında böyle bir his taşımamıştım ama Mersin'i yeneceğimizi düşünüyorum. 2-1 ya da 3-1 kazanırız.
yok be mehmet abi kim gol atacak ki bu takımda hoca gene turgutu tek forvet oynatarak başlar maça o da ordu maçındaki gibi şansa bi gol atarsa atar yoksa savastan zaten bişey olmaz hakan akmanı da 75 den önce hoca oyuna almaz bence gol bulamayız bu maçta alacagımız en iyi sonuç 0-0 la 1 puan olur defansta da çok dikkatli olmalıyız defans hattımız can özgürün sakatlıgı geçtiyse adem can özgür ersin veli ve sezer den olusmalı kenan ve orhan yedek baslamalı oyuna çünkü cok yavaşlar ve aksıyolar canlı bomba hakan koçaslanda bu hafta cezalı ömürdende maçın ilerleyen  bölümlerinde yararlanabiliriz savaşı geçtimde insallah yeni transfer abdulaziz bu maçta iyi bi oyun sergiler ve ortasahada muratla oktayın yükünü hafifletir