78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

ngonge

Ahmet son pozisyonu kurtarsaydı kahraman olacaktı, yediği için hain oldu.

Futbol böyle birşey, ben artniyetli olduğunun hala kesinlikle düşünmüyorum ama yediği golden çok Muhammet'e kaptırdığı top kaçıncı oldu yahu...

isa55

Ahmet sana  :redcard: Bırak kaleyi Ertuğrul ile Atilla'ya.

55.hakan

Eskişehir maçındaki golün aynısını yedin bu da bir başarı

Lusage

Ç. Rize maçında yaptığı muhteşem asist.
Galatasaray maçında yaptığı artistlik.
İstanbul BB maçında yaptığı 3 süper asist..
Eskişehir maçında ki absürt zıplama..
Gaziantep maçında olağanüstü elveda der gibi salladığı elleri..

La arkadaş sen bu maçları resmen satmıyorsun da ne yapıyorsun...  al_sana

5trawberry

Alıntı yapılan: ngonge - 03 December 2011, 18:19:11
Ahmet son pozisyonu kurtarsaydı kahraman olacaktı, yediği için hain oldu.

Futbol böyle birşey, ben artniyetli olduğunun hala kesinlikle düşünmüyorum ama yediği golden çok Muhammet'e kaptırdığı top kaçıncı oldu yahu...

Geçen hafta Antalya maçında yaptı defans aynısı yine akıllanmak bilmiyorlar.
Tamam Ahmet hatalı, riske atıyor pozisyonu yaptığı hareketlerle..

Ama defanstaki adam da mal mıdır ki, geçen hafta yine aynı şekilde geri pas verdin, stres yaptı kaleci tehlike doğdu,
senin yapmadığını kaleci yapacaksa ne b.ka geri veriyorsun o zaman o pası vur gitsin be kardeşim.

O topu çıkarsa, kral olacaktı.

kalptenþimþek

şu lig başladı başlayalı her maçında da _çılmaz ki kardeşim..yazık günah bu takımın peşinde koşanlara...

binikalamadım

acemice bir gol daha yedi...

kalptenþimþek

fransızca mı öğretiyorsun çocuğa ;D

Kaya

Topa çıkayim mi çıkmayayim mi derkeeen üsten geçti gitti top..

Sakatlık ve ceza durumları olmadığı müddetçe Ertuğrul birinci kalecimizdir..Ahmet tamamen bitmiş bir isim..Artık duygusal düşünmenin ya da vefakar olmanın zamanı değil..

özkan

Ahmet sen ne biçim adammışsın,vefa duygusu olan bir adam hemde psikolojik depremler döneminde olan bir aile babası binlerce kişinin ahmettt ahmettt haykırışlarına rağmen birilerinin adamı olurmu lan ! Yazıklar olsun sana,ben eğer varsa hakkımı helal etmiyorum sana !

feveran

acaba o malum atakumda otelde rusla yakalanınan ahmetmi?

LisandroLopez

Eskişehir maçının aynısını yaşadık golleri kaçır Ahmet patlasın... skorda aynı, 1-0..

samuray

yazık bu taraftara ya yazıkki ne yazık sizde hiç haysiyet onur yokmu ya biraz da onurunuz için mücadele edin bu kaçıncı hatan ahmet yeter artık ya bütün kredini tükettin tarftarın gözünde hakkında üretilen komplo teorilerine artık inanmaya başlıyor insanlar kasıtlı yedimi yemedimi konuları gndeme taşınıyor

SametYılmaz55

sen bana topçu milletine yüz verilmemesi gerektiğini öğrettin :redcard: