78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

maviay55

gol önümüzde oldu bi zıpla bi çabala bişey yap..bu kadar olmaz  :kafa: maçtan önce kaç kere çağırdık sayamadım zoraki yusuf hocanın dürtmesiyle göstermelik geldi..
götü kalkmış triplerde  :x((

red_white

maç öncesi okadar çağırdık dönüp bakmadı bile yunus hocanın zoruyla döndü alkışladı sanki ertuğrul sakatlandı kaldınızmı bana der gibiydi :x((

brigand

Seni defalarca çağıran taraftara dönüp bakmıyorsun bile. Yediğin golü izlemessin bile ! Anlarsın sen Ahmet ! >:( >:(

SametYılmaz55

ne biz senin sevgiliniz,ne de sen bizim sevgilimizsin :x(( senin SAMSUNSPOR taraftarına trip atmak ne haddine.Aldığın paranın hakkını vereceksin önce.Eğer onu yapamıyorsan insanların seni eleştirmesi en doğal hakkıdır.Karı gibi trip atacağına adam gibi görevini yap >:(

LisandroLopez

Ulan devre arası gitmezsen adam değilsin bu taraftar karı gibi triplerini çekecek halde değil!!

Burak

Atilla oynasın ya senin nazınını mı çekeceğiz sanki kamu yararına oynuyorsun paranı almıyor musun ? Nedir bu terbiyesizlik liseli çocuklar gibi trip atıyor anten . Lan peşinizden 10 saat yol gelen adama saygınız olsun be ayıptır ya . Göstermelik zıplıyor resmen  daha çok yazarım da neyse...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 29 October 2011, 12:23:21

onu da geçtim..madem sen adamsın ahmet efendi,ertuğrul ne güzel bir şey yapmak istiyor..
tutmuş kolundan hadi ahmet abi beraber gidelim diyor..
aradaki buzlar erisin diye..
kaç yaşından  ertuğrul 21..
ahmet kaç yaşında  34..
sen ne yapıyorsun ahmet olarak..
Sasmsunspor taraftarına küsmüşsün ben gelmem diyorsun..
hadi ordan sen kimsin..
o kadar adamlığını savunduğun adam seni şeyine bile takmıyor..
hala daha savunuyorsa o senin bileceğin iş..

perşembenin gelişi çarşambadan bellidir..
fener maçı öncesi ne ise ahmet  eskişehir maçındada aynısını yapmıştır taraftara..
emeklerinin gözümde pul kadar değeri kalmadı..
Nuri hoca Maraşsporda antronörlük yapar.Kayınpederimde o yıllarda maraşsporda yönetimde sanırım.
O sıralar fırtına gibi bir topçusu var maraşın.
Onu sorarlar Rahmetliye. nasıl hocam felan diye..
Montofon ,ineğini bilirmisiniz der rahmetli...
Çok süt verir... onun kadar süt veren yoktur..
Sonrada bir tekme atar kovayı devirir der..
Bütün emeklerini heba eder ...

İşte Ahmetin yıllardır yeteneklerine rağmen neden büyük bir kaleci olamayışının özeti...
Tam bir montofon..Verdiği emekleri ona gösterilen sevgiyi saygıyı bir kalemde sildi attı..
Şimdide biraz ağır oalcak belki ama bana kalırsa ben çıkardım ben düşürürüm edası ile maçlar oynuyor..
Kusura bakma Ahmet ama çok ayıp oluyor...

Formsuzluk felan hikaye. Öyle gol yenmezzzzzzzzzzz.....

Tufan

Kafasında Samsunspor'u bitirmiş kadro dışı bırakılmalı Ankaragücü maçında kalede Atilla olmalı daha ne kadar kötü olabilir ki durumumuz?

hakan55

Maçı dün izleyememiştim radyodan dinlemiştim.Spiker alper çok klas vurdu köşeye deyince tepki vermemiştim şimdi gole bakıyorum ki.Ahmet bu topu amatör kaleciler bile çıkarır.

kumköylü ahmet

Yaziklar olsun sen komisyonunu doldurdun ahmet bukadar eziyet yeter bize simdik defol git cehenneme kadar yolun var yeter be

oguz_5528

Jnr.Serkan

Maçtan önce dakikalarca tribüne çağırdık gelmedi.Yazıklar olsun sana.Suç sende değil seni adam sanıp çağıran bizde.Kadro dışı bırakılsın Atilla geçsin kaleye.Yedeğide Hüsrev olsun.Her maç Ahmet yakıyor yakcaksa bu çocuklar yaksın

cany

bi de tavır koyuyo taraftara. bu sezonki hatarı 1 değil 2 değil oynadığı her maçta zararı var. ne yapmamızı bekliyodu acaba?  gencler_birligi maçında kıyısından dönmüştük, geri kalan oynadığı her maç hatalı gol

Serkan

Samsun küçük Ahmet rastlaşırız elbet bir yerler de  (=

feveran

Alıntı yapılan: Serkan - 30 October 2011, 15:00:08
Samsun küçük Ahmet rastlaşırız elbet bir yerler de  (=

o genelde rus pazarı civarında serkancm