78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Ahmet şahin oleeeeeeeey :)

sadece55

Ahmet bu sene gerçek sınavını verecektir.Ve umarım performasıyla kariyerinin üstüne çıkarak Samsunspor geçmişinde daha iyi izler bırakacaktır...

5trawberry

Kaptan olmasını bekliyorum bu sene.
.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: 5trawberry - 29 June 2011, 16:01:53
.

Yok abi ne kaptanı ya Ahmet Şahin e mi kaldı Murat Yıldırım varken kaptanlık.. Murat a çok yakışıyor bence.

ahmetsefa55

yani ahmete yakısmaz dıyemem ama bence murat hakan turgay kenan varken ahmete verılırse olmaz gıbı  ;)

5trawberry

Murat'ın futbolculuğuna lafımız olamaz ama kaptanlık ona göre değil, 55'i alsın sırtına manevi kaptan olsun :)
saha içinde işler kötü gittimi bağıracak çağıracak yeri geldimi , senin ben ağzına :D dye başlayacak karakter yok murat'ta :)

emrullah

bana gore bırazda hocanın dilini konuşabilen bi kaptan daha uygun olur  ;) bunun sebebi de maç esnasında hocanın soylediklerini tercumanla değilde direkt algılanması diye düşünüyorum

s_uzunkaya

ahmet yan toplarını geliştirsin manc. united a van der sar ın yerine göndeririz seneye ;)

YAN top çalış ahmet YAN top

SSKLA

Ahmet, gözünü milli formaya dikti

Spor Toto Süper Lig takımlarından Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu Koru Otel'de sürdürürken, takımın file bekçisi Ahmet Şahin, "Hedefim milli takım kalesini korumak" dedi.

İdman sonrasında Simon Zenke ve Ahmet Şahin, arkadaşlarına ve gazetecilere yaptıkları şakalarla herkesi güldürdüler.

Antrenman sahasında güreş yaparak arkadaşlarıyla şakalaşan tecrübeli file bekçisi Ahmet Şahin, hazırlıkların zor ve keyifli geçtiğini ifade ederek, "Bolu kampı çok verimli geçiyor. Yeni sezonda Samsunspor'un hedefi ligde kalıcı olmak. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Bu sezon çok çalışarak milli takım forması giymek istiyorum. Yeni sezonda bunu başarabileceğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan ise, "Çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Eksiklerimizi görerek lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Diğer yabancı oyuncularda da seçici olmak istiyoruz. Bu oyuncular da büyük oranda anlaşma sağlandı. Forvet orta saha ve defansa oyuncu alacağız" dedi.

Kaynak : Netkulis.com

Gorkem

milli forma yakışır ahmet şahine,hakediyor bence.

hacettepeli

o kadar üst düzey bir kaleci değil Ahmet. ortalama bir kaleci. şu aralar Türk futbolunda kaliteli kaleci kıtlığı var. şuanda Türkiye'nin en iyi kalecisi Volkan, ikincisi Onur Kıvrak sayılabilir.

emre

Alıntı yapılan: slazenger - 07 July 2011, 11:10:54
ahmet yan toplarını geliştirsin manc. united a van der sar ın yerine göndeririz seneye ;)

YAN top çalış ahmet YAN top

evet yan toplar önemli.hazırlık maçı öncesi sürekli yan top çalıştırdılar gayet başarılıydı.sadece Kılıçarslan'ın köseye gönderdiği müthiş kafa sutunu yedi. :)

Ollivanders

Ahmet şahin de yan top çalışacaksa diger kaleciler ne yapmalı merak ettim dogrusu :D

5trawberry

Alıntı yapılan: 5trawberry - 29 June 2011, 16:01:53
.

Ben demiştim demeyi yine sevmiyorum :D

55__Gurbet__55

Petkovic ile iyi anlasiyor! :ok