78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

King Of The North

Geçen yıl Adana ya da Buca maçıydı tek bir hatası oldu ama o kadar çok kredisi var ki bu sene hele son Altay maçında devleşti, bana çok güven veriyor.

ŞİM-ŞEK-LER

Bencede çok iyi ve yetenekli bir kaleci yeteneklerini her maçda gösteriyor.

brigand

en iyi adamımız tartışmasız. Allah nazarlardan korusun. inşallah küstürülmez !

Ollivanders

Sana bu takımda yazık oluyor ahmet şahin.

Ayberk

Bence de Allah nazardan, sakatlıktan korusun. Bu ligin çok çok üstünde bir kaleci kesinlikle ve en iyi oyuncumuz tartışmasız

ali ihsan

İyi ki varsın Ahmet ...

celebi

YaşarDoğu

Bolu maçında kurdurduğu parajı kabak çiçeği gibi açarsan Ahmet ne yapsın... 2.yarı bir top çıkardı ki , başkası olsa yeme ihtimali yüksek...

brigand

ahmet yine hata yapmadan oynadı takım 1 metre ileriye çıkmaya korkarken berbat defansın arkasına atılan topları topladı, bir pozisyonda açıyı gayet iyi kapattı, çaprazdan 2 zor top çıkardı. ama onun sahada ruhsuz, barajda bile duramayan 10 arkadaşı vardı. yediği golde hatasının oldugunu düşünmüyorum.

maviay55

AlıntıTelafi ederiz

Tecrübeli file bekçisi Ahmet Şahin, takım olarak Adanaspor maçına kilitlendiklerini belirtti. Boluspor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade eden başarılı kaleci, "Taraftarlarımızın da desteği ile Adanaspor maçını kazanmak ve aldığımız mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Bunu başaracak güce ve kaliteye sahibiz. Önümüzdeki uzun süreyi en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

ata55

kabacevizli55

adam kral adana maçında gene gollük topu çıkardı  helal  >l< >l< >l<

brigand

bizim için şans kendisi  >l< >l<

King1965

AHMET SAHININ ALDIGI PARA HELAL OLSUNN !!! BU ADAMI BIRAKIRSA YONETIM ....... bısı demıorum.. BU ADAM BIZIM ÖMUR BOYU EMEKLI OLANA KADAR BIZDE OYNAMASI GEREKIR AHMET SAHIN VARSA BIZ SAMPIYONUZ ! GERISI BOS KOYYY

celebi

bu ligin Allahın izniyle en iyi 2 kalecisine sahibiz çok şükür