78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

jean

bu adami iyi denk getirdik saka maka okana kalsaydik simdi 2.lib b de kura gununu bekliyorduk

edmontdante

Karakterini,kişisel hatalarını bilemem ama bu adama kanım ısındı.
Kafasında  büyük sorunlar varken çıkıp en elinden gelenin en iyisini yapması bana yetti.Hatalı goller de yedi ama bir kişi bile çıkıp isyan etmedi.Sebebi belli.Çünkü taraftar onun iyiniyetine inandı.
Bazıları gibi yok öyleydi yok böyleydi  o yüzden performansım düşük demedi.Çıktı oynadı.
Gol pozisyonu yokken gol yiyen kaleciler gördük biz Bank Asya'ya düştükten sonra.Eminim ki Amhet ŞAHİN kaledeyken armut gibi topladığı o yan topların çoğu gol olurdu başka kaleci olsa kalede ve biz de küme düşerdik.

kaptan 55

ailesel sıkıntısına rağmen çıkdı ne var ne yok tam konsantre kendini verdi,başkası olsa gösterdiği performansın çeyreğini gösteremezdi.ödülü alnının teriyle haketti.

sersa

Salı günü İzmir'de dizinden ameliyat olan Kırmızı-Beyazlı ekibin tecrübeli eldivenin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. İstanbul'da fizik tedavi gören Ahmet Şahin'in sezon öncesi hazırlık kampına katılacağı açıklandı
AMELİYAT OLDU
Samsunspor'un tecrübeli kalecisi Ahmet Şahin, önceki gün İzmir'de ciddi bir ameliyat geçirdi. Son derece başarılı bir operasyon geçiren Kırmızı-Beyazlı ekibin kalecisi Şahin, dün İzmir'den İstanbul'a geldi. Burada fizik tedaviye başlayan Samsunsporlu Ahmet Şahin'in sezon öncesi hazırlık kampıyla beraber çalışmalara katılacağı öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ
Sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve sakatlığıyla ilgili olarak bir sorunun olmadığını söyleyen Kırmızı-Beyazlı ekibin tecrübeli kalecisi Şahin, "Samsunspor'un daha iyi yerlere gelebilmesi noktasında futbolcular olarak elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yeni sezonda çok daha başarılı sonuçlara imza atacağız" dedi.

Denge

ali ihsan

Ahmet Şahin, Ödülünü Alırken...

Son dönemlerde en çok sıkıntı çektiğimiz mevkilerin başında geliyordu kalemiz.Fatih Uraz gibi Milli Takım'a yükselmiş yerli isimleri gördüğümüz gibi,Allum Buker,Bogdan Stelea,Ike Shorunmu gibi kendi ülkelerinin Milli Takımlarında oynamış,Dünya Kupası tecrübesine sahip yabancı isimleri de Kırmızı-Beyaz forma altında seyreden bir nesil olarak son dönemlerde taraftara ve defansımıza güven veren bir kaleciye sahip olamamıştık.

Taki bu sezon devre arasında transfer ettiğimiz Ahmet Şahin 19 Mayıs'ın çimlerine ayak basana kadar.Kaleyi devralmasıyla birlikte  hem defans hattımıza ve takıma hemde tribünlere güven geldi.Kalitesini ve tecrübesini takıma hemen yansıttı.2. devre aldığımız her puanda ciddi katkısı olduğu gibi,takıma yaptığı ağabeylik ve gençlere örnek davranışlarıyla tam bir profesyonel olduğunu ispatladı.Keşke bütün sezonu bizimle geçirmiş olsaydı demekten kendimizi alamadık.Belki Süper Lig yolunda ki son biletin sahibi biz olabilecektik.

Takıma olan katkısı ve taraftarla kurduğu sıcak diyaloğun maddi değil ama manevi karşılığını taraftar sitemizin 2009-2010 yılının en değerli oyuncusu ödülünü yapılan oylama sonucu alarak taçlandırdı.Devre arası katıldığı bir takımda bu ödüle layık görülmesi onun nasıl bir eksikliği giderdiğinin açık bir göstergesi olsa gerek.Sezonu sakat bir halde tamamlaması,onun işine ne derece saygılı olduğunun ve bu ödülü hak ettiğinin bir göstergesidir bence.

İstanbul Fethi Paşa Korusunda düzenlenen organizasyonda  site üyesi arkadaşlarımızla birlikte Ahmet Şahin'e ödülünü takdim ettik.Ailesiyle birlikte bu geceye katılan Ahmet'e sitemiz ve Grup İstanbul 55 adına teşekkür ediyorum.Oldukça samimi bir havada ,keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.Ameliyat olan Ahmet Şahin'in hızla iyileştiğini ve yeni sezona sıkıntısız gireceğini öğrenmek bizleri sevindirdi.Takımda ki havanın oldukça iyi olduğunu ve birkaç takviyeyle seneye şampiyonluk mücadelesi vermek istediklerini söyledi.Samsun'u ve Samsunspor'u çok sevdiğini,uzun yıllar bu forma altında olmaktan büyük bir mutluluk duyacağını ifade etti.

Samsunspor taraftarının örnek bir topluluk olduğunu ve takımlarına oldukça bağlı olduklarını gözlemlediğini ve bunun bir çok şehirde bulunmadığını belirtti.Adana maçındaki tribünlerden takım olarak çok etkilendiklerini,kendisinin daha önce oynadığı hiçbir takımda-ki buna 3 yıl oynadığı Trabzonspor'da dahil - böyle bir atmosfere şahit olmadığını söylemesi beni en çok etkileyen ifadesi oldu."O manzarayı unutmam mümkün değil,gerçekten çok heyecan vericiydi"ifadelerini onun ağzından duymak,Samsunspor taraftarının büyüklüğünü ve kalitesinin anlatması açısından yeterli olacaktır bence.O maçı kazanmayı çok istediklerini ama özellikle hakemin çok kötü bir yönetim sergilemesinin istedikleri sonucu almalarına engel olduğunu ifade etti.

Bank Asya'nın en değerli kalecisine sahip olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz.Kalitesi,karakteri ve tecrübesiyle takımıza çok daha fazla katkı yapacağına inanıyorum.Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi yapacaksak eğer bunda kilit rol oynayacak isimlerin başında Ahmet Şahin geliyor bence.Samsunspor kalesi emin ellerde ...

mehmet yılmaz

AlıntıAhmet Şahin Ödülünü Aldı

Sitemiz tarafından düzenlenen ankete göre sezonun en başarılı futbolcusu seçilen kalecimiz Ahmet Şahin, İstanbul'da düzenlenen bir törenle ödülünü aldı.

21.05.2010 / 00:46:39

Sitemiz üyeleri tarafından 2009-10 sezonunda en başarılı Samsunsporlu futbolcu seçilen kaleci Ahmet Şahin, İstanbul Fethi Paşa Korusunda düzenlenen bir organizasyonla birlikte ödülüne kavuştu. Geceye eşi ve kızıyla birlikte katılan Ahmet Şahin, Türkiye'de Trabzonspor da dahil pek çok takımda forma giydim ama mesela bir Adanaspor maçındaki gibi taraftarı hiçbir yerde görmedim; siteyi biliyor ve takip ediyordum, taraftarın teveccühünü kazanmış olmak hakikaten çok güzel bir duygu" derken Ahmet Şahin'e ödülünü takdim eden samsunspor.biz İstanbul kanadı temsilcisi ve Türk-Eğitim Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu ise " Ahmet Şahin'in takımımıza yaptığı katkı ortada. Şayet ilk devre kalemizde olsaydı bugün en kötü ihtimal yükselme maçları oynuyor olabilirdik. Temennimiz Samsunspor'umuzda kalması ve bu sene onun da katkılarıyla birlikte Süper Lige yükselmektir." Dedi.

Nezih bir ortamda gerçekleşen yemekte ana konu elbette Samsunspor'du. Site yetkilileri Ahmet Şahin'in kızı Yağmur'u da unutmadılar ve kendisine Grup İstanbul55 atkı ve forması hediye ettiler...

www.samsunspor.biz

brigand

Ahmet Şahin ' i takımda tutarsak iyi bir transfer yapmış oluruz...

Ertuğrul Sağlam

NE GİT DİYORLAR NE DE KAL
17 Haziran 2010 / 11:51
Yeni sezon için sözleşmesinde iyileştirme istediğini yönetime belirttikten sonra geçen sürede hiç bir yetkilinin kendisini aramadığından şikayet eden yıldız kaleci, "Üstüne üstlük telefonlarada çıkılmamaya başlandı. Ne git diyorlar nede kal" diye konuştu
ÇOK RAHATSIZ OLDUM
Samsunspor'un tecrübeli kalecisi Ahmet Şahin, kendisinin istenmediği yönünde bir hisse kapıldığını ve bu durumun kendisini çok rahatsız ettiğini söyledi. Yeni sezon için sözleşmesinde iyileştirme istediğini yönetime belirttikten sonra geçen sürede hiç bir yetkilinin kendisini aramadığını ifade eden yıldız eldiven, "Üstüne üstlük menajeriminde telefonlarına çıkılmamaya başlandı. Ne git diyorlar nede kal. Beni isteyen takımlar sürekli arayıp, durumumun ne olduğunu soruyorlar" diye konuştu.

TELEFONLARA ÇIKILMIYOR
Menajerinin bugün Samsun'da İkinci Başkan Erkut Tutu ile bu konuyu çözüme kavuşturmak için görüşeceğini de sözlerine ekleyen başarılı kaleci Ahmet Şahin, "Ben Samsunspor'da kalmak istediğimi üstüne basa basa söylüyorum. Demek ki yeni sezonda takımda istenmiyorum. Eğer böyle bir durum varsa bilmek benim en doğal hakkım. Sonuçta profesyonel bir iş yapıyoruz. Şartlar neyi gerektiyorsa ona göre hareket etmek zorundayız. Kısacası bu belirsizlik durumu beni çok rahatsız ediyor" dedi.

Denge

Dartagnan

ne büyük tesadüf degıl mı ?Herkes aynı seyı soyluyor.

babasamsunlu

supernatural_55

hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne şeffaf ne hesapverebilirliği yüksek bir yönetemeyimiz var ki daha oyuncularıyla irtibat kurmuyo bravo.....
bu sezon süper lig hayali zaten hayal ötesi,görünen o ki şimdiden küme düşmemeye oynayacağmz gene belli... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

germencisse

Bana kalırsa para alalım sevadasına ahmet şahinide karambole götürecekler gibi geliyor..umarım yanılırım  :-\ :-\ :-\

samsunmania

Para konuşur kardeşim. Adam da anladı bu gidişle bi yol olmayacağından. Samsun'un öz evlatlarının yalpaladığı ortamda Ahmet'ten çok şey beklememek lazım.

kuzey55

iyileştirme derken 2 katı fazlasını istiyor gibi.o lükse sahip değiliz.ahmet şahine ihtiyacımız var anlaşılır mutlaka.

Burak

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 June 2010, 23:29:31
Ahmet Şahin konusunda biraz düşününce kıllandım bu işten. Acaba gitmek mi istiyor. Malum nedenlerden ötürü İstanbul'a yakın bir yerde oynamak istiyor. Bolu gündemdeydi. Fiyatımı arttırın diyerek, sonra da beni kimse aramadı diyerek yol mu yapıyor anlamadım. İkili oynuyor gibime geldi.

bende böyle düşünüyorum yol yapıyor gibi ücret iyileştirmesi ne demekki şampiyonmu olduk gelirlerimiz mi arttı bi yerden de haberimiz yok ilginç?