9- Savaş Esen (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan 80lerden, 28 December 2009, 17:41:26

« önceki - sonraki »

seckin55

1 gol 1 asist yaptın ya koca sezon yatarsın artık, geçen sene de hacettepe maçı haricinde yattın saç baş yoldurdun yarım sezon bizlere

Ahmeti

savaş adana kebab tan sonra giresun'da fındık ziyafeti verdin bize helal olsun.
Herşey iyi hoşda bırak kornerleri başkası kullansın.

Burak

uşşşşşş ne koydu beeeee  :D :D :D :D

YaşarDoğu

İyisin hoşsun , güzel de gol atıyosun da bencilliğini ve çalıma girme işini bi bıraksan harika olacak.

Giresuna jeneriklik gol atan futbolcumuz , helalll ...

celebi

güzel gol attın kereta

emre

kesinlikle tek forvet değil belki ikinci forvet,en iyi oynayacağı yer forvet arkası bence..

babasamsunlu

valla aynı vuruşu kırk kere yapsa anca biri gol olurdu,
Oda gitti giresunu buldu :D :D :D

Helaaaalll... ayaklarına sağlık çok değerli puanlar kazandırıyorsun bu sene..Daha iyi olursun inşallah..  >l< >l< >l< >l< >l<

mehmet yılmaz

Muhteşem bir gol attı.

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Ama geçen sene yine Giresun maçının başlarında iki tane net golü kaçımıştı. Yine de affetttirdi kendini. Her zaman dediğim gibi, yetenekli bir oyuncu ancak şampiyonluk yolunda bir takımı sırtlayacak devamlılıkta değil. Cenk ile birlikte rotasyonlu oynarlarsa Savaş için de iyi olur.

gkhn

Zenke ve agbetu da onu biraz görse daha çok gol atar gibime geliyor...Golu harikaydı  >l< >l<

Kaya

Yüzü kaleye dönük olduğu müddetçe bu tür gollerini izleriz..Tebrikler savaş.

Ollivanders

Guzel seyler dusunuyor ama sanssızlık mı desek bilemiyorum. Bir turlu gerceklesmiyordu :) Bu sefer gerceklesti . Tebrikler Savas:)

Turuncu

24 October 2010, 21:56:55 #221 Son düzenlenme: 24 October 2010, 22:14:30 Turuncu
Engin abi stili gol attı. :) inşallah gollerin devamı gelir.

Alıntı yapılan: Serpico55 - 24 October 2010, 21:55:55
Guzel seyler dusunuyor ama sanssızlık mı desek bilemiyorum. Bir turlu gerceklesmiyordu :) Bu sefer gerceklesti . Tebrikler Savas:)
aynen katılıyorum.

rass

süper gol attı. helal olssun savaş.

Dartagnan

defansların korkulu ruyası ve pozısyon olmadan  gol yapabılen Bank asyada ki ender futbolculardan ...[kaynak---> Hedef süperlig]

Yanlıs anlasılmasın savası kotulemek degil amacım.Ben gecen seneden berı savası begenıyorum.Sadece bıraz abarttı hıssıne kapıldım :D ekleme olarak ta '' ne yaptıgı bellı olmaz '' deseydı  tam olacaktı :D

kabacevizli55

şaş kaza bide gol kralı oluyonmu savaş gene ankaragücüne kakalarız  birini