9- Savaş Esen (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan 80lerden, 28 December 2009, 17:41:26

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: Akyol55 - 16 March 2010, 21:06:14
Bizim Sercan'a laf yok özledik çok :-*

haklısın kardesim cok ozledim coooooooookkkk laylaylaylaylaylay sercan:D

Nuri Asan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 16 March 2010, 21:05:02
hala sercandan mı bahsediyoruz ?  Bu bizim sercan mı yoksa bursalı sercan mı ? eger bizim sercansa diyecek birsey yok

sefa ve sercan desem inanırmısın ki :D

Burak

zaten santrafor değilki 2.adam yanında santraforla oynaması gereken bir adam zaten santrafor olsa korner mi kullanır? ama iyi bir forvet bank asya standardını göz önüne alırsak sene başında gelse 15 gole ulaşırdı tahminim bitiricilik sorunu var

FaTiH_HaN

İyi oyuncudur kötü oyuncudur bilemem ama 2 haftadır hakemlerden yana dert yanıyoruz haklıyızda ama savaşın kaçırdığı pozisyonları anlamak mümkün değil adana ve buca maçında kaçırdığı pozisyonlar bize pahalıya patladı playof hesapları yaparken yeniden düşme potasına girdik.

beşnumara

giresuna şanssızlığımızı kıracak oyuncu olacak.her ne kadar basit goller kaçırsa da giresun maçında gol atacağını düşünüyorum ;)

mehmet yılmaz

Savaş en çok güvendiğim oyunculardan birisiydi. Sayesinde makara konusu olacağım herhalde. Son 3 maçta kaçırdığı gollerle saç baş yoldurdu. 0 çekmemizde başrolü kaptı. Kaçırdıkça daha da kötü oynuyor. Olmayacak galiba bu Savaş işi...

Kaya

Santrafor tarzında oynamamalı yüzünü kaleye dönene kadar çoktan bitik vaziyette oluyor,ayrıca kaçırdıkça kaçırmayı seven bi tip top tekniğinden yararlanıp forvet arkası oynatılmalı ama bunu hüseyin görür mü?! hiç sanmıyorum..

kerem55

sadece yakaladığı fırsatları gol değerlendirsin istiyoruz....

acaba çok şeymi  istiyoruz ?

maraton

Alıntı yapılan: samsuni - 22 March 2010, 01:42:30
Savaş en çok güvendiğim oyunculardan birisiydi. Sayesinde makara konusu olacağım herhalde. Son 3 maçta kaçırdığı gollerle saç baş yoldurdu. 0 çekmemizde başrolü kaptı. Kaçırdıkça daha da kötü oynuyor. Olmayacak galiba bu Savaş işi...

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: kerem55 - 22 March 2010, 10:48:19
sadece yakaladığı fırsatları gol değerlendirsin istiyoruz....

acaba çok şeymi  istiyoruz ?

hepsini atsında demiyoruzki be abi...her maç 3tane %100lük kaçırıyor.1 tanesini atsın daha atmasın.ama oda yok

FaTiH_HaN

Savasin kacirdigi gollerden sonra hakemlere suc bulma luksumuzde yok 3 haftada 0 cekmemizin %70 sorumlusu savas...

babasamsunlu

Ve Savaş ın kaçırdığı pozisyonlar hep maç başları yani 0-0 iken..O kadar tuhaf ki o kaçırıyor devamında yiyoruz..Adana ve Buca maçlarında da aynıları oldu..Ya gol kaçarda hani "bu da kaçar mı be" cinsinden goller kaçırması bizi deli eden..

Savaş  ne desek az kalır sana şuan..Bir tanenizde çıkıp özür de dilemiyor kimseden.."Ben çok kaçırdım o yüzden arkadaşlarımdan ve Taraftarlarımızdan özür dilerim diye.."

**KaR6**

sana iyi mi demiştim ben? lanet olsun iyiniyetime..

LisandroLopez

İyiki Bolu'ya gol attın ondan sonra mumya'dan döndün be..
Bende diyordum Hacettepe bu kadar iyi adamı niye bıraktı..
Belli oluyor ne kadar iyi olduğu ve neden bıraktığı..

Turuncu

geberik ayağına top geliyor vursana kaleye cezasahasında gereksiz çalımlar atıyo ne adamlara kaldık yok böyle bişe ya :-[ :-[ :-[