9- Savaş Esen (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan 80lerden, 28 December 2009, 17:41:26

« önceki - sonraki »

Ollivanders

gereksiz calımlarla oyunu bogan , beceriksiz , ıskacı , Çakma golcu.

kuzey55

takımdan gitmesi gereken birkaç oyuncudan biri.

Dartagnan

bence turgutun basligina aday :D ligin sonuna kadar turgutun sayfasina yetisir gecer bile :D

celebi

yok artık o kadar değil :D

Kodalak

Dicem tribünler hınca hınç doluyken gol kaçırınca taraftardan çekiniyordu ııı yok,cık adam boş tirbünlerin önünde bile gol kaçırmım diye ürkek oynadı (demekki tribüne asılan varlığımız yanında pankartından bile etkilenmiş ;))

Okan diye bir futbolcu vardıya italyada oynayan bir hafta maçta oynamış pazartesi italyan gazeteleri onun için şu yorumu yapmışlardı ..

......KOŞTU.......KOŞTU......KOŞTU.............

celebi

sende sürekli bugün dicem diye başlıyorsun birader hayırdır ;)

Kodalak

Alıntı yapılan: celebi - 29 March 2010, 09:14:08
sende sürekli bugün dicem diye başlıyorsun birader hayırdır ;)

hocam dünden beri canım çok sıkkın , ne dediğimi bende bilmiyom

ne dicem....

red_white

Alıntı yapılan: 35ama55 - 28 March 2010, 17:34:06
Savaş her geçen hafta daha da kötü oynuyor, yüzünü kaleye dahi dönemedi. Vurmaktan korkan forvet olmaz! Bakın dün Ümit Karan Eskişehir'de gelen topa tek vurdu, inanın o kadar da kötü vurdu ki. Ama gol oldu, gol olmasa bombos topa tek vurdu diye çok eleştiri alırdı. Bizim takımda insiyatif alacak g.te sahip adam yok, Savaş da bunlar arasına en korkak olanı.

bi hocamız vardıda bana saniyelik golcü lazım derdi yok o tarafa yok bu tarafa dön olmaz derdi savaşda sağolsun g..tnü kaleye dönüyo tekrar dönene kadar  >:(

babasamsunlu

Alıntı yapılan: red_white - 29 March 2010, 10:30:36

bi hocamız vardıda bana saniyelik golcü lazım derdi yok o tarafa yok bu tarafa dön olmaz derdi savaşda sağolsun g..tnü kaleye dönüyo tekrar dönene kadar  >:(

Hahahha :):) ya ne güldüm hocam süper yorum valla tek kelime ile....  :D :D :D :D :D

mehmet yılmaz

Benim için en büyük hayal kırıklığı Savaş oldu, futbol bilgimden, görgümden şüphe etmeye başladım Savaş'ı beğenip, anlattığım için... Maraton'un da diline düştük, iyi mi?

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 29 March 2010, 15:09:48
Benim için en büyük hayal kırıklığı Savaş oldu, futbol bilgimden, görgümden şüphe etmeye başladım Savaş'ı beğenip, anlattığım için... Maraton'un da diline düştük, iyi mi?

maraton başkan son günlerde mehmet hocayı arayıp "demedim mi haydar demedim mi sana"  adlı parçayı dinetiyor diye duyumlarmız var..  :D :D :D :D :D

SAMSUNuLaNN!

savaş yarınki maçta oynayacakmış
savaş sakın bi kazmalık yapma bak şu lik bitene kadar adam gibi oyna sonra postalarız seni

celebi

savaş ve tuurguttan yarın gol var

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: celebi - 03 April 2010, 23:42:05
savaş ve tuurguttan yarın gol var

bırak abi allah aşkına savaş önce adana maçında kalenin dibindeki topu ağlara göndermeyi öğrensin

celebi

savaşı değil ama turgutu tutturmuşum ::)