SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

55Melek55

30 January 2010, 16:03:03 #615 Son düzenlenme: 30 January 2010, 17:53:07 samsuni
kenan 2006 dan beri yok.... ama bas basa bagiriyorum sizler anca uyandiniz ....trabzonda ki macda 0-1 öndeyken mal gibi kendin kalesina atdigi golden sonra bitmisdi benim icin.

ama benim fkrimi ozaman iplememisdiniz 2010 oldu günaydin!

ugrass

millet kenanı begenmiyo. daha 5 mac once tek oynayan topcu,en buyuk topcu deniliyodu şimdi kenan varsa galibiyet yok,kenan bitti =) buyuk topcu hakkı. su samsunsporda canıyla basıyla oynayan kim var. paray sorun etmeyen. rio ferdinand felan mı bekliyodunuz kenandan. ayıptır.

KareAs55

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: farUqras - 30 January 2010, 17:32:16
millet kenanı begenmiyo. daha 5 mac once tek oynayan topcu,en buyuk topcu deniliyodu şimdi kenan varsa galibiyet yok,kenan bitti =) buyuk topcu hakkı. su samsunsporda canıyla basıyla oynayan kim var. paray sorun etmeyen. rio ferdinand felan mı bekliyodunuz kenandan. ayıptır.

nokta...sadece yaşlandı.bu kadar bencillik etmeyin ayıptır.kenan gibi stoperide arıcaz ileride.nasıl vuralları ercanları arıyorsak

ugrass

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: farUqras - 30 January 2010, 17:32:16

Kenan'ın bu zamana kadar Samsunspor'a verdiklerine saygımız var ama şunuda unutmamak gerekir Kenan her sezon Samsunspor'da en fazla paraya imza atan futbolcuların başında gelen bir isim ve çok fazla medyaya yansımasada parayı en çok dert edenlerden birisi sana tek bir şey sorayım

Kenan 4000,00 Tl 'yi hak edcek ne yaptı?

Şu bir gerçek Kenan yelek mücadele ediyor elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ama artık kaldıramıyor ve çok aksıyor her maç yaptığı hatalardan yüreğimizi ağzımıza getiriyor bu sezon sadece üç maçı söyleyeyim sana içerde oynadığımız Giresun ve deplasmanda oynadığımız Karabük ve son Karşıyaka maçlarını izlediysen ne demek istediğimizide az çok anlarsın

''Kenan Yelek bitmiş 18'de dahi yeri yok Samsunspor'da'' 

mehmet yılmaz

AlıntıKocaelispor'a Kamerunlu stoper..
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, Kamerunlu futbolcu Armand N'Djama ile anlaştı.

30 Ocak 2010 , 15:49

Kocaelispor resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre Fransa 2. Lig takımlarından Strasbourg forması giyen Stoper Armand N'Djama ile 2,5 yıllık anlaşmaya varıldı.

Kamerunlu 22 yaşındaki futbolcu 2006-2008 yılları arasında Fransa 1. Lig takımlarından Sochaux'da oynamış sezon başında Strasbourg takımına transfer olmuştu.

Gel de çıldırma! Elin oğlu pat diye bulup getiriyor bizim çok bilmiş Erkut Tutu ile Hüseyin Kalpar bedava adam arıyor herhalde. Emenike Karabük'te 50.000 euroya oynuyormuş. Afrikalılar zaten nispeten ucuz oluyorlar, deneyin yavrum deneyin siz, seneye de denersiniz...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 30 January 2010, 18:26:23

Gel de çıldırma! Elin oğlu pat diye bulup getiriyor bizim çok bilmiş Erkut Tutu ile Hüseyin Kalpar bedava adam arıyor herhalde. Emenike Karabük'te 50.000 euroya oynuyormuş. Afrikalılar zaten nispeten ucuz oluyorlar, deneyin yavrum deneyin siz, seneye de denersiniz...

:):):):)

çıldır çıldır çıldırmayan ...  :):):):):)

55cem55

samsunsporda transferden sorumlu arkadaslar sitedeki bu dosyayı takip etselerdi sanırsam en ucuza en kaliteli takım olusturulmus olacaktı..herkes manajer gibi çalışıyor helal valla..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55cem55 - 30 January 2010, 20:21:51
samsunsporda transferden sorumlu arkadaslar sitedeki bu dosyayı takip etselerdi sanırsam en ucuza en kaliteli takım olusturulmus olacaktı..herkes manajer gibi çalışıyor helal valla..

kardeşim yok mu şu sıralar Rio seferin? kap gel bir tane Dos Santos Da Silva Julio Cesar :)

kayacan

Karabüksporun parasal yönetimini yapan kişi benim  samimi arkaşımın akrabası.Söylediğine göre en ucuz futbolcuya 400 milyar veriyorlarmış.Bütün futbolculara iyi para veriyorlarmış.Ucuz futbolcu Karabüksporda yok diye biliyorum.

Sercan

Petr imzaya Ümit izne kaldı
Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, Kasımpaşalı stoper Petr Pavlik´le prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek, "Petr´de iş imzaya kaldı. Ayrıca Gaziantepspor´dan forvet Ümit Tütünci ve yabancı bir golcü ile de temaslarımızı sürdürüyoruz" dedi.Transfer çalışmalarındaki son durum hakkında bilgi veren Basın Sözcüsü Haluk Tan, Kasımpaşa'da oynayan Çek Stoper Petr Pavlik'le prensip anlaşmasına vardıklarını belirtti. Oyuncunun kulübü ile her konuda anlaştıklarını dile getiren Haluk Tan, "Kaliteli bir stoperi daha kadromuza katmak üzereyiz. Bu oyuncunun hazır durumda gelecek. Şu an itibari ile sıkıntı yok. İş sadece imzaya kaldı. Futbolcuya yapılacak ödemelerle ilgili de her hangi bir sorun yok" dedi.

YABANCI FORVETLE PAZARLIK
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da forma giyen forvet oyuncusu Ümit Tütünci ile de görüştüklerini dile getiren Tan, "Ümit hocamızın da istediği bir oyuncu. Gaziantepspor yabancı bir forvet arayışında. Eğer aradıkları oyuncuyu kadrolarına katmaları durumunda Ümit'in transferine izin verecekler. Ayrıca yabancı bir forvetle de temastayız. Bu oyuncunun fiyatını düşürmeye çalışıyoruz. Eğer bize uygun bir rakama indirebilirsek bu futbolcuyu da transfer edeceğiz" diye konuştu.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=34649

55cem55

şuan çindeyim pekin de burdan getireceğim çin malı sahte Dos Santos olabilir :) ama inan takımda ki sahte samsunsporlulardan daha ii olacağına garanti veririm hepsi orjinal çakma ;)

kavak_55

kenan gerçekten yaşlandı artık ağır kalıyor vede 400.00 yı hak etmiyor bence ama adam yokluğundan oynuyor.ama kenan kötü diyemeyiz sonuçta bu takıma emeği var onca sene en azından kaçanlar gibi vefasızlık yapmadı kulübede de  otursa ses çıkarmadı kaptanken ceza verilmesi yalnıştı ve kenanın dahada kötü olmasını sağladılar. İnşallah transferin sonuna geliyoruz kasımpaşalı oyuncu iyi ama forvet ve ortasaha lazım.kasımpaşalı gelince bence veli ortasaha ve ya ön liborada oynayabilir. benim görüşüm adam sürekli ileri çıkıyor ve hırslı oynuyor ortasahada faydalı olur rakibi bozar diye düşünüyorum kalpar benim gördüğümü görebilirmi bilemiyorum.ortasaha alamazsak veli ortasaha oyanayabilir petrede  zaden stoper veli ortasaha defansın yükünü azaltır bence selamlar.

eski55

bir oktayda tuttrdunuz   gidiyosunuz be kardeşim ne verdi oktay size 1 senedir bi anlatında bizde bilelim bee yaaa.anca  yattı ..taraftarı arkasına aldı bu işi saldı. bırakın lütyfen yaaa.oktayın bana aldığı bir maç söyleyin bu sezonda.ses  var görüntü  yok..
u