SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

celebi

bizdeki nasipsizlik nasıl böyle ya. neyse okan da bizleri utandırmasın

ugrass

okan da kötü kaleci değilki..

kavak_55

okan kötü kaleci değil ama ne yapacağı hiç belli olmuyor ama son maçlardaki performansına göre
deplasman maçlarında başarılı olur gibime benziyor hayırlısı bakalım ortasaha ve solbek alınması lazım bence ya bu gelenlerden biri solbek olması lazım yada cesur veya samet gurbetciler den biri solbek olabilir.belkide onun için alınmamış olabilir.selamlar.

mehmet yılmaz

Emrah Kiraz'dan kesin olarak vaz geçilmiş; iyi de olmuş doğrusu. Ersin Veli imzalayacakmış. Bu arada Kalpar, Addo için kesin karar vermedim, deneyeceğim demiş, Addo da ben denenmek için değil imza için geldim demiş. Durumu net değil.

**KaR6**

yaa bizim acilen bir sol beke bir de ortasahaya ihtiyacımız var.. neden alternatif yaratmak yerine nokta transfer yapmıyorlar anlamıyorum..

alınan oyuncular iyi çıkabilir ama çok ihtiyacımız olan mevkiler değil bir stoper hariç.. sol bek lazım sol bek.. orhan ile bitmez bu sezon..

holigan_itü

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 January 2010, 00:12:40
yaa bizim acilen bir sol beke bir de ortasahaya ihtiyacımız var.. neden alternatif yaratmak yerine nokta transfer yapmıyorlar anlamıyorum..

alınan oyuncular iyi çıkabilir ama çok ihtiyacımız olan mevkiler değil bir stoper hariç.. sol bek lazım sol bek.. orhan ile bitmez bu sezon..

Dartagnan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 January 2010, 00:12:40

valla kardesim dediklerin olursa  oyle bi rahat nefes alacam ki anlatamam :(

Dartagnan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 11 January 2010, 01:07:08
sol bek ve sol açıkta lazım orta sahaya. İlhan ve Orhan'la sakat kalıyor kanadımız. Bir de orta saha almak lazım Murat-Ömür-Turgay-Hakan iyi de biraz daha yaratıcı bir adam olsa iyi göbeğe.

bı yaratıcı adam olsa hem bızı dınlendırır  bunun sayesındede kendısı pasıf olsada  dıger 3 lu karsılar karsı takımı.Ama ıste nerden bulacak bızım yonetım bu adamı ... Sol acık olarak oktay'ı kullanır ama onun alternatıfı olarak ılhan ummak dusunulebılır. Olay bence sol bekte bıtıyor.Sol bek olsa adam gıbı o zaman  İlhan'ı  kullanmaya gerek kalmayacak(son maclarda sankı Orhanın acıklarını ılhanı defansıf oynatarak kapatıodu 1 kısı eksık kalıoduk ılerı ucta)

**KaR6**

sağ taraf abdulaziz, sol taraf turgut oynayacak, oktay'ı orta göbekte oynatacak diye düşünüyorum.. fena da olmaz abdul iyi çıkarsa.. o yuzden bir sol bek 55 numara olur bize..

Dartagnan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 January 2010, 01:16:41
sağ taraf abdulaziz, sol taraf turgut oynayacak, oktay'ı orta göbekte oynatacak diye düşünüyorum.. fena da olmaz abdul iyi çıkarsa.. o yuzden bir sol bek 55 numara olur bize..

kardesim turgut sol ayak oynayabılır mı?  sag tarafta yaptıklarını gordukten sonra hıc umudum yok :D ama  sag abdu sol oktay  orta murat ve turgay  olup burhan ve turgut la oynayabılır ama kısır bı takım ortaya cıkıyor ıste :S bı ortasaha ve sol bek abı baska yolu yok :D

**KaR6**

bence turgut solda daha iyi oynar kardeşim, zaten sağ ayagıyla bi ortasını görmedik, hiç değilse soldan içeri girip sağ ayagıyla gol vurusu yapar.. çalım atma şeklinin de topa vurup peşinden koşmak oldugu için sağ sol pek farketmez :)

Dartagnan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 January 2010, 01:20:58
bence turgut solda daha iyi oynar kardeşim, zaten sağ ayagıyla bi ortasını görmedik, hiç değilse soldan içeri girip sağ ayagıyla gol vurusu yapar.. çalım atma şeklinin de topa vurup peşinden koşmak oldugu için sağ sol pek farketmez :)

:D:D insallah kardesim yaaa :D artık su adama  bagırmak ıstemıyorum :P

**KaR6**

bagırma zaten, ben daha kızmıyorum Allah inandırsın.. bi insandan yapamayacagı birşeyi beklemek kendine zarar, başka birşey değil.. napalım, Turgut'ta böyle, idare et :)

iyi yaparsa alkışla, kotuyse görme ;D

Ertuğrul Sağlam

Sol açığa iyi bir adam monte edebilirsek Oktay ortasahada oyun kurucu görevini üslenip aradığımız adam olabilir.
Oktay adam eksiltip dikine kaleye giden çokta iyi yerlere pas atabilen akıllı bir oyuncu.....

Ollivanders

Ben oktayın ortasahanın gobeginde oyunkuruculuk rolunu tasıyabilecegini sanmıyorum.Çunku oktay hem yavas hemde topu onune katıp ilerlemeyi seven biri. Biraz baskı yediginde bası donecektir oktayın o yuzden oktay icin en verimli bolge sol kanat.