SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Serpico55 - 11 January 2010, 13:05:15
Ben oktayın ortasahanın gobeginde oyunkuruculuk rolunu tasıyabilecegini sanmıyorum.Çunku oktay hem yavas hemde topu onune katıp ilerlemeyi seven biri. Biraz baskı yediginde bası donecektir oktayın o yuzden oktay icin en verimli bolge sol kanat.

Bende illaki oynasın demiyorum Hüseyin Kalpara bir öneri sundum sadece  ;) ;D

Ollivanders

11 January 2010, 13:10:10 #376 Son düzenlenme: 11 January 2010, 13:10:47 Serpico55
yok abi ben sadece gorusurumu soyledim :) pespese bir olumlu bir olumsuz mesaj olunca bir tartısma ortamı gibi oldu ama ole degil:D

Sercan

Oktay forvet arkasında serbest oynamalı bence.Ama bunların dışında kesinlikle bir sol bek lazım...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Serpico55 - 11 January 2010, 13:10:10
yok abi ben sadece gorusurumu soyledim :) pespese bir olumlu bir olumsuz mesaj olunca bir tartısma ortamı gibi oldu ama ole degil:D

Bende espiri mahiyetinde söyledim zaten  ;)

AllydeenleaR

can ulun mersinden ayrılmış.

ankarta 55

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 11 January 2010, 19:35:31
can ulun mersinden ayrılmış.
kapımız sana açık can  yuvana geri dön

holigan_itü

berlinli55

bizim kapimiz acikda ya yönetimin kapisi?

kavak_55

can dönse iyi olur ama gidişinde yönetimi suçlamamak lazım can ında hataları var adam parasını alamadı diye maça çıkmadı  geçen yıl birde büyüdüğü kulüp bu sırdan kulüplere kızabilirsin ekmek paran ama samsunsporda kimsenin alacağı kalmaz can. bu yönetim varken canın geleceğini yünetiminde alacağını zannetmiyorum. gelse iyi olur sol bek onun eksikliğini hissediyor. selamlar bakalım zaman ne gösterecek.

sadece55

bence yerinde ve güzel trasnsferler yapılıyor imkanlara göre. özellikle abdülaziz gerçekten bu piyasada kalite olarak zor bulunacak kapasitede bir isim savaşta iyi form tutarsa bir iki takviyeyle ligin dişli bir takımı oluruz diye düşünüyorum...

celebi

abdülaziz ahmet ve savaş şu anda iyi gözüküyorlar inşaallah ta 2. devre gözüktükleri gibi kalmazlar

Mustee13

brezilyadan kaka denenmeye gelmiş....  ???

ugrass

c.ronaldo içinde sezon sonu için söz kesilmiş.. :D

celebi

12 January 2010, 11:48:22 #389 Son düzenlenme: 12 January 2010, 11:48:59 celebi
ben de samimi bir dostumdan messi için 55. yılımız için söz aldım.