SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

kavak_55

ceyhun alınmasına karşıyım alısa dahi bize tuzlu gelir.hatırlarsa küme düştüğümüz sene yarım dönemliğine 650 milyar almıştı yanlış hatırlamıyorsam, şimdi dahamı ucuza gelecek,diyeceksiniz kaisle takas edimişti doğru ama bonservis olarak futbolcu paralarını kulüpler vermişti,sözün özü ceyhun bu saatten sonra bize yaramaz.alacaklarınıda zannetmiyorum zaten bekleyip göreceğiz.

Cagdas Ünver

Asbaşkan dün geceki yayında 26 Trilyonluk bir borçtan bahsetti.
Bu 12 Milyon €uroluk bir miktara tekabül ediyor, ki buda gülünç bir rakam.

Avrupa'da ikinci Lig takimlarinin tek oyuncuya ödediği bonservis bedeli kadar borcumuz var.

Öyle çok vahim bir durumda değiliz anlayacağınız.Yeterki Süper Lige yeniden çıkalım.Bu Lig'de borç erimez.
Biraz siyasi destekle atlatırız ama siyasetçilerimiz'de iş yokki ...

babasamsunlu

zaten borcun en önemli kısmı Sosyal güvenlik kurumuna ...o işi de siyasiler isteseler bir kalemde silerler...

kavak_55

arkadaşlar samsunspora hangi siyasimiz gözle görünür bir şey yaptıki,sivasa ,kayseri ,eskişehir antalya  bunlara yapılan desteklere bakın bize yapılmayanlara bakın saymadım ama  bu şehirlerden çok milletvekilimiz var ama sayıca malum bizimkiler in birinci şehirleri malum şehir olunca bizde böyle bakınıp duruyoruz , malesef bizde şehir olarak birlik beraberlik sıfır sadece çok fanatik taraftarlar bizler dile getirmeye çalışıyoruz ama bir yere kadar verilen siyasi destekle takımların puan durumları 3 aşağı 5 yukarı tutuyor malesef burası türkiye karadenizin büyük şehri dururken futbolşehri diye başlık atan yerel gazete  bile malum şehirden olunca böyle oluyor.neyse biz herşeye rağmen samsunsporumuzu sevmeye devam edeceğiz selamlar samsunspor sevdalılarrına

serkancengiz

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, sezonun ikinci yarısı hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezonu 17 puanla 14. sırada tamamlayan Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde çalışmalarına sağanak altında devam etti. Teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yapılan idmanda, yeni evlenen Adem, hafif sakatlığı bulunan İlhan ve takımla çalışmalara yeni başlayan kaleci Ahmet, düz koşu yaptı.

Antalya'da yapılan futbolcu denemelerinde Samsun'a davet edilen Sırp oyuncular Kristo Zvicer, Admir Adrovic beğenilmeyerek takımdan gönderilirken, yerli oyuncular Cesur, Samet, Engin, Kaan çalışmalara devam etti.

İdmana, takımla yollarını ayıran Sefa katılmadı. Sağanak altında düz koşuyla başlayan idman, top çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Teknik direktör Hüseyin Kalpar, çalışmaların devam ettiğini, 30 Aralık'a kadar Samsun'da çalışmalara devam edeceklerini, 31 Aralık ve 1 Ocak'ta takımın izinli olacağını, 2 Ocak'ta Antalya Side'de kampa gireceklerini kaydetti.

Ajanspor

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 29 December 2009, 18:04:45
evet abi haklıında gol tam önümde olmuştu işte  öyle bir hırsla vurmuştu ki sanki intikam alırcasına :(  demek istediğim oydu yoksa yapılan işin haklı bir tarafı vardır mutlaka...

Kais, maçtan sonra TRT mikrofonlarına, "ben gol attı bıgün Samsun ama yedi burada ekmek. Üzüldüm, Samsun'u seviyorum çünkü ama ben bir profesyonel" gibi birşeyler söylemişti.

Alıntıİdmana, takımla yollarını ayıran Sefa katılmadı. Sağanak altında düz koşuyla başlayan idman, top çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Teknik direktör Hüseyin Kalpar, çalışmaların devam ettiğini, 30 Aralık'a kadar Samsun'da çalışmalara devam edeceklerini, 31 Aralık ve 1 Ocak'ta takımın izinli olacağını, 2 Ocak'ta Antalya Side'de kampa gireceklerini kaydetti.

Ajanspor

Hadi bakalım inşallah... Cefa'yı büyük ihtimalle Real Madrid ya da Arsenal'de göreceğiz. Oralara layık çünkü!  :P

Kaya

hehehehe ne şimdi size belkide sezonun en güzel sorularındna birini soracağım  :P

55 numaralı mukaddes formamızı kim giysin?

Ollivanders

30 December 2009, 01:32:29 #172 Son düzenlenme: 30 December 2009, 01:33:26 Serpico55
ne yalan soyleyeyim 55 numara diyince aklıma ilk CELİL SAĞIR geldi ... :)

80lerden

gozgoz yýlmaz

Statüye göre, yeni transferlerden birine verebiliyorlar. Mevcut oyuncular giyemiyorlar. Ayrıca Erol Kapusuz'un ve Cefa'nın giydiği formayı bu saatten sonra kim giyerse giysin. Büyüsünü bozanlar utansın!  >:( >:(

samsunmania

Valla bana versinler sefa+sercan olmazsam ne olayım. Bunları sürgüne göndereceksin anlayacaklar Samsun'un değerini. Ben senede 15 gün görebilmek için yaşıyorum Samsun'u desem yalan söylemiş olmam. Bunları atacaksın 2 b takımlarına anlayacaklar durumu. Bu kafayla o da zor ya...Neyse.

55cem55

Kaya

Yok o değilde benim acayip giyesim geldi 55 i of of o forma....

Gozgoz abinin dediği gibi o formanın büyüsünü bozanlar utansın.

Kaya

Alıntı yapılan: 55cem55 - 30 December 2009, 01:58:33
55 murat'a yakısır

Bu seneden geçti artık transfer olan adama da verilmemeli diye düşünüyorum..seneye bunun seçiminide forma seçimindeki gibi sitemize sunarlarsa SAMSUNSPOR.BİZ sitesi o formayı layıkıyle taşıyacak onurlu oyuncusunu seçecektir.