Bank Asya 1.Lig 14.Hafta l Samsunspor'umuz 1 - 2 Ç.Dardanelspor

Başlatan KocumVolkan, 21 November 2009, 17:18:14

« önceki - sonraki »

bluegreen55

iç saha üstünlüğüde gitti, inşallah toparlanırlar herşey yyoluna girer. Maçın gidişatında beraberliğe razı olsaydık en azından bir motivasyon olurdu.Şansta yok kardeşim atsak bitecek ama kaçırıp yiyoruz ... 2000'ler iyi gelmedi bize 2010'larda inanalım herşey güzel olsun. 2000'lerdeki Son 3 maçtada ne puan alırsak kardır.Ben artık buna inandım 2010'U bekliyorum elimde tutanacak başka dal kalmadı =(

sBc-1984

Bu arada arkadaşlar şirin ana ve karşıyakalı özgür için bir pankart hazırlamıştık ama malesef stada almamıslar bu pankartı.söğütlübahçe unutmaz.

edmontdante

Alıntı yapılan: sBc-1984 - 30 November 2009, 18:54:28
Bu arada arkadaşlar şirin ana ve karşıyakalı özgür için bir pankart hazırlamıştık ama malesef stada almamıslar bu pankartı.söğütlübahçe unutmaz.

Bravo S.B.Ç

alperen

Oflu

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 30 November 2009, 16:27:49
düştük battık bittik bir oflu vardı o gitti senmi çıktın başımıza tribündergidede konya maçı 7-0 alır demişin yok daha neler konyalıları daşşak geçtiriyon bizle... karamsar olabilirsin ama Samsunsporu küçük düşürmeye hakkın yok Yazdıklarımıza dikkat edelim

Oflu vardi degil, OFLU var!!!!!

ata55

yönetim istifa..................................................  >:( >:( >:(

Yaman55

cembaba

Alıntı yapılan: sBc-1984 - 30 November 2009, 18:54:28

Zaten unutmayız, unutturmayız. Bize ŞİRİN ANA gibi yürekten seven SAMSUNSPORLULAR lazım.. Tırıvırı gençlik bunun farkında olabilse keşke. AYRICA YÖNETİM GİT ARTIK !

CeLiL_55

elden çare gelmez artık dostlar kaderde Samsunspor'u 2.ligdede izlemek varmış

Kaya

Ç.dardanel maçında sakatlıktan tamamen kurtulmasına,kamp dönemini en iyi şekilde geçirmesine rağmen 18 kişilik kadroya dahi sebep gösterilmeden alınmayan hucum anlamındaki en değerli oyuncumuz OKTAY DELİBALTA.

Hüseyin hoca ne yapmaya çalışıyor anlamak mümkün değil geçen hafta can maçın kazanılmasında büyük öneme sahip golü atıyor oynatılmıyor kadroda sol bek oynayabilecek bir çok defansif oyuncu varken orhan kaplumbağasıyla başlıyor serkan eyüboğlu aforoz edilmiş durumda...Kısacası Hüseyin hoca sende yönetimin kuklası olmuşsun hiç kusura bakma ayrıca Kenan ile Hakkı kulis yapıp seni yemesinler diye de oynatmak zorunda kalıyorsun çok yazık..Biri bana oktay'ın kadroya neden alınmadığını bir açıklayabilirmi ben mi götürecğim takımı hucuma.... >:(

celebi

ali ihsan

King Of The North

Biz de başkentli samsunsporluların bir bölümü olarak tribünde yerimizi aldık pankartımızı da açtık ama 10 lkiraya rağmen o kadar taraftarı açıkçası ben de beklemiyordum.17.sırada bir takımın yaklaşık 9-10 bin taraftarı geliyorsa insanlar hala umut beslemekteler,ancak futbol adına sahada hiçlerini ortaya koyan samsunsporumuz yine bizi hüsrana uğrattı. :-[

jean

yapmayin arkadaslar ya tam donum maciydi yensek dusme hattindan cikacaktik ne guzel morallar sifir oldu isimiz cok zor boyle giderse gidiciyiz