Bank Asya 1.Lig 14.Hafta l Samsunspor'umuz 1 - 2 Ç.Dardanelspor

Başlatan KocumVolkan, 21 November 2009, 17:18:14

« önceki - sonraki »

estalpi

maçın iddaa programında olmaması akla bişe getirmesin çünkü iki takımında durumu iyi değil... ancak en çok puana ihtiyacı olan takım biziz... burda ne düşünülüyor bilmiyorum....
tek bildiğim 3 puan 3 golle alacağız.geçen hafta maç analizimde başarılı oldum.... bu haftada maçın 3-0 biteceğini düşünüyorummmm.... takımda moraller yerinde alcak vercek kalmadı deplasman galibiyeti moral motivasyon herşey bizden yana... ALLAHIN İZNİYLE 3 PUANI ALIP HAFTAYA KONYAYA GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ....

Jnr.Serkan

estalpi

Yaman55

Alıntı yapılan: estalpi - 29 November 2009, 11:55:23
" Zoru Başarırız İmkansız Biraz Zaman Alır... "
3-0 maç bizim....

;D  kimle serkanlamı celillemi timofteylemi e'gongeylemi

Tufan

Eren Can

cem 55

artık maça yaklasık 1 saat kaldı şimdi statda olup çoskuya ortak olmak vardı ama kısmet degilmiş bizde pc basında radyo kulagımızda maçı takip edicez büyük taraftarın için hadi saldır SAMSUNSPORUM

selahattin55

maça gidemiyorum ama her türlü yeneceğimize inanıyorum.saldır samsunspor oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

KareAs55

10 dk sonra çıkıyorum  allahım yüzümüzü güldür   2-0 olsun bizim olsun

HaSaNCaN

onur 55

onur 55

KotuCocuk55

Lanet olsun,bayram ziyareti için geldiğim bir ilçede internet bulduk ama maça gelicek bir vasıta bulamıyoruz..
Şurda 1 saat uzakta stat ama ne yazıkki yine internet başında kulağımız radyoda olacak,

Böyle oluncada ha berlin ha samsun farketmedi..Neyse abim statta artık ona bağlanırım ara ara...

İnşallah yeneriz,bir hava yakalarız..
Alınacak mağlubiyetle işler içinden çıkılmaz bir hal alabilir...

Hayırlısı..