Yönetim İstifa Etti ( Mi?) !!!!

Başlatan kuzey55, 10 November 2009, 18:43:31

« önceki - sonraki »

Kürsat Berrak

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 10 November 2009, 23:49:33
ben inanmıyorum bu yönetimin istifasına altından bit yeniği kesin çıkacak... Takım biraz toparlarsa şaşkaza üstlerine alınıp yola devam triplerine girerler kesin...

İŞTE BU...

bezgınbekır

Tanju gibi değil İsmail Uyanık gibi başkan lazım SAMSUNSPORUMUZA

yk55

ya arkadaş bide dememişlermi EN AZ KAYIPLA 1. DEVREYİ KAPATMAK DİYE.
ulan daha ne kaybı olabilir. kaç haftadır yenildiğimizi unutuk. aylardır 1 gol görmedik. defolun gidin hain herifler.

çýlgýnlar1987

bu takımın ustunden yedıgınız ekmek bogazınızda kalsın..!

#BAFRALI#

Güzel günler bizi bekliyor.. inşallah toparlancaz 

34_55

allahım sana şükürler olsun kene gibi yapışmışlardı koltuğa bunlar şimdi soruyorum ne yaptınız basiretsiz adamlar bu takıma.1. hoca aldınız geçen yıl güngöreni küme düşürdü
2. tahta tahta deyip anamızı ağlattılar..
3. bizi elaleme oyuncak yaptınız
4.1 hakkıyı sayma o zaten bizim.12 adam aldınız hepside aynı kendiniz gibi fos çıktı.
5.yok şirketleşme dediniz yok şu yok bu dediniz ama siz bakkal bile yönetemezsiniz.
6.işte eseriniz koskoca samsunsporumuz sayenizde paftakımla oynayan kocaelispor'un ardından averajla 17. sırada
7.işte beyler dün yönetime salladınızya ondan istifa ettik diye bu millet size az bile yaptı sözde yönetim..

34_55

arkadaşlar 7. yi yanlış yazdım özür dilerim cümle düşüklüğü demek istediğim dünkü basın toplantısında taraftara sallamışlarya ondan istifa ettik diye onu anlatmak istemiştim...

emoh55

dön artık buyuk baskan İSMAİL UYANIK tarafralar hep yanında guc bırlıkten dogar maddı konuda herkez destekte bulunur kampanya yapılır.manevı zaten destek sonsuz sana baskan

atakan

kaptan 55

yerel gazeteler hala net istifa haberi yazmamış sadece istifa resti'ni gündeme taşımış.

sanki yönetimin elinde renk floj var bide rest çekiyolar ya bi gidin tamamen kurtulalım sizden gelecek olan yönetim en kötü sizin kadar yönetir.

usare

Ya arkadaşlar bence bunlar geri çekecek istifaları. Yine aynı terane..
Bence geri dönmemeleri için eylem falan yapalım. Kulüp önünde istifaya çağıralım. Yoksa yine çöreklenecekler.

AntZ

Alıntı yapılan: 34_55 - 11 November 2009, 08:53:57
arkadaşlar 7. yi yanlış yazdım özür dilerim cümle düşüklüğü demek istediğim dünkü basın toplantısında taraftara sallamışlarya ondan istifa ettik diye onu anlatmak istemiştim...

Üstteki yazını düzenlesen daha güzel olurdu sanki  ;)

kumköylü ahmet

tam isabet olmus defolsun gitsinler adiler serefsizler ulan sizin yüzünüzden futboldan sogduk yaaa

CeLiL_55

cehennemin dibine kadar yolunuz var defolun

Nuri Asan

Başkan Tomaç;" Bu açıklamayı yapmak için bu güne kadar şehrin ve gerçek Samsunspor sevdalılarının tepki vermesi umudu ile bekledik ancak bu olmadı. Taraftar kisvesi altında ki bazı kendini bilmezler yönetime küfretmek gafletinde bulunmakla içerisinde bulundukları bu aileye küfretmekten başka bir şey yapmamaışlardır. Kulüpten nemalanmayı meslek, hakareti yöntem edinmiş zavallıları ve onlara çanak tutanları nefretle kınıyoruz" şeklinde konuştu.

******* tomaç yine üstümüze yıktın,hem suçlular hem güçlüler