Yönetim İstifa Etti ( Mi?) !!!!

Başlatan kuzey55, 10 November 2009, 18:43:31

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsuni - 10 November 2009, 20:22:00
Bugüne kadar 50 çeşit çelişkiye imza attılar, bir kez daha neden olmasın?

cem

devre arasına kadar değil yarın bırakmalılar...siteye baktımda mutlu oldum ancak devre sonuna kadar devam etmeleri moralimi bozdu..

sBc-1984

AlıntıTaraftar kisvesi altında ki bazı kendini bilmezler yönetime küfretmek gafletinde bulunmakla içerisinde bulundukları bu aileye küfretmekten başka bir şey yapmamaışlardır. Kulüpten nemalanmayı meslek, hakareti yöntem edinmiş zavallıları ve onlara çanak tutanları nefretle kınıyoruz

Şerefsizler İstifa nedenini bize yıkıyorlar.Noldu lan şerefsizler yediremedinizmi küfürleri. >:(.Bu takımın gerçek sahipleri biziz..güle güle tahsin....

mehmet yılmaz

Neticede olağanüstü genel kurul kararı alıp, ikincisine 4 gün kala "şirketleşeceğiz" bahanesiyle kongreyi iptal etmediler mi? Prensip, sözde durma, fikir birliği, tutarlılık... Böyle şeyler aramamak lazım...

Bu yönetimden daha kötüsü ligi 17. değil de 18. bitirip küme düşmek olur. Kaybedecek hiç birşeyi yok Samsunspor'un...

Kadir ÇELEBİ

10 November 2009, 20:29:54 #34 Son düzenlenme: 10 November 2009, 20:30:34 SamsunSpor_34
Alıntı yapılan: samsuni - 10 November 2009, 20:25:07
Neticede olağanüstü genel kurul kararı alıp, ikincisine 4 gün kala "şirketleşeceğiz" bahanesiyle kongreyi iptal etmediler mi? Prensip, sözde durma, fikir birliği, tutarlılık... Böyle şeyler aramamak lazım...

Bu yönetimden daha kötüsü ligi 17. değil de 18. bitirip küme düşmek olur. Kaybedecek hiç birşeyi yok Samsunspor'un...

HAYIRLI OLSUN..

kesinlikle haklisin abi goreve geldigi gunden bu yana kac acıklamasını duyduk bu yonetimin dogru yada yanlış açıklama yapmaktan acizler Samsunspor sahipsiz kalmayacaktır ve gelen yonetim bundan daha başarılı olacaktır buna yurekten inanıyorum..

SSBiz Gençlik

europe_55

Samsunspor icin hayirlisi oldu.

Mehmet abi´ye katilmamak elde degil...

Alıntı yapılan: samsuni - 10 November 2009, 20:25:07

YaşarDoğu

Yarabbim sana şükürler oolsun, şu günü bize gösterdin.

HErşey bizim bildiğimiz gibi  , siz bişeyler bilmediğinizden takım bu halde bre densizler!!

Recep

neymiş küfür edilmişmiş
ya bu taraftar gerçekten o kadar efendi o kadar terbiyeliki şimdiye kadar kendiniz gidersiniz diye sustu aslında çoktan yapılması gereken buydu ama Samsunspora duyduğumuz saygıdan dolayı size şimdiya kadar efendice davrandı yoksa çoktan o küfürleri icraata geçirirdi

kalptenþimþek

taraftarız biz, çekeriz cefa, bir daha sakın uğrama..

Shane_Falco

Allahımmmmmmm sana geliyorummmmm yarabbimmmmm şükürrrlllleeeerrrrrr olsunn....

silopilimuhsin

güle  güle yönetim artık tahta kurusu kalmaz bu takımda tahta tahta diye diye zam geldi mobilyalara bence ortak bir marangoz açın bundan sonra zaten takımumurunuzda değildi bence

silopilimuhsin

dün lütfen artık bırakın diye konu açmıştım bugün bıraktılar yoksa yazımımı  okudu bunlar? ;D

ali ihsan

Çok daha önce olması gereken bir durumdu.

Gerçi manevra kabiliyeti yüksek bir yönetim kurulumuz var.Her an kıvırıp devam edeceğiz diyebilirler.

Samsunspor'un kaybolan marka değerini geri getirecek bir başkan ve yönetim kurulu çıkar inşallah.

Çıtayı yükseğe koyan ve bu nedenle kendisinden sonra gelenlerin camiada kabul görmemesine sebep olan İsmail UYANIK'ın bayrağı tekrar eline alıp zirveye dikmesini istiyorum,bekliyorum,umut ediyorum.Hiç bu kadar canımız yanmamıştı Büyük Başkan.Bu tablo karşısında artık geri dön dememize bile gerek yok sanırım.Tablo ortada ve bu durumu senden başka tersine döndürecek cesaret ,feraset ve bilgi birikimine sahip başka bir isim mevcut değil.BU ŞEHİRİ AYAĞA KALDIRMANI BEKLİYORUZ SAYIN İSMAİL UYANIK ...

cgr

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 10 November 2009, 20:35:34
Yarabbim sana şükürler oolsun, şu günü bize gösterdin.

HErşey bizim bildiğimiz gibi  , siz bişeyler bilmediğinizden takım bu halde bre densizler!!