Bank Asya 1.Lig 13.Hafta l K.Erciyesspor - Samsunspor'umuz: 1-5

Başlatan AntZ, 07 November 2009, 16:25:25

« önceki - sonraki »

Fecr_55

Kayseri'nin defansi bizim icin oynamis gibi..Hele son 3 golde kaleciyle basbasa bizim forvet..
Bu firsatlari degerlendirmek de marifet..

Akyol

Ben daha zor şekilde atılmış goller bekliyordum organize 2 golümüz kornerden Özgür'ün ve Murat'ın asistine Burhan'ın kafa vuruşu ile gelen gol. Erciyes defansı ve kalesi inanılmaz kötü! Ligde her takım böyle kolay gol yemez, dikkatli olmak lazım...

Fecr_55

5 gol atacak kadar basit gecmis demek ki..Özet bunu gösteriyor..Videoyu bir defa izlemem yetti acikcasi, heyecan verici hicbir gol atmamisiz cünkü..Gerci sonucta gol attik ya ona bakmak gerekiyor..
Rakibimiz gününde olmadigindan, gün bize dogmus..

Tufan

3. golde Murat ne güzel kesmiş topu kalite belli oluyor

jean

bezgınbekır

yorumlara yerden göğe kadar katılıyorum yani gol goldür ama Kayseri defansı yürümüş bizimkiler biraz koşmuş gibi duruyo goller  :)

Ölümüne_Samsunspor

celebi

erciyes defansı maç bitsede gitsek havasınadymış resmen ya

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 25 November 2009, 08:49:40
erciyes defansı maç bitsede gitsek havasınadymış resmen ya

bu da demek oluyorki maç bitiminde maçı izlememiş olmamıza rağmen erciyes takımı hakkında ki olumsuz görüşlerimiz doğru çıktı...erciyes ligin kötü takımlarından biriydi ve hiç oynamadı..bence bu maçın tek olumlu yanı moral kondisyonu olur...bu skora rağmen umutlarımda en ufak bir yeşerme yok..

King Of The North

Özetleri izledim neredeyse tüm golleri güle oynaya atmışız,özellikle kalecileri emekiliği gelmiş memur gibi gamsızdı.

bluegreen55

Bakış açınıza hayran kaldım valla 4. ve 5. goller son dakikalarda kontradan olduğu için öyle gözükmüş olabilir ama nasıl olmasını bekliyordunuz Turgut kaldırıp Burhan rövaşatamı atacaktı böyle kontraları değerlendirebilmekte önemli bence.  İlk gol takipçilik ve fırsatçılığın sonucu ,ikinci gol zaten kornerden güzel bir kafa golü,üçüncü gol de hazırlanışıyla güzel bir gol zaten. Erciyesin yediği gol sayısı bizden yediği 5 taneyi saymazsan Rizeyle aynı.. Yani 18 takımın 15 tanesinin defansı bizde dahil olmak üzere böyle bi şekilde 5 tane attıysak bu önemli küçümsemeyin destek olun birazda.Oyuncularımızın çoğu yetenekli özgüven ve desteğe ihtiyaçları var...

Recep

maçın özetini biraz önce seyrettim turgutun attığı ilk golde erciyesli defans oyuncusu olmasa topu gene boş kale yerine autamı atacakmış ne yediğimiz golde kalecimiz topu göre göre yemiş golü
adamların defansı ve kalecisi tam evlere şenlik zaten buna rağmen durum 1-1 ken ve 1-2 ken bile adamlar çok ciddi gol pozisyonları bulmuşlar
bu maç bizim için kesinlikle ölçü olamaz vede olmamalı inşallah daha iyi oynayarak maç kazanırız çünkü bu ligdeki takımların bir çoğu erciyesten 5 10 gömlek üstünler

Ölümüne_Samsunspor

Murat'ın Kaçırdığı Gole Ne Demeli Turgut Calımlaya Calımlaya gitmiş al da at boş kaleye demiş bizimki inanılmazı başarmış...!!

kumköylü ahmet

bu sayfanin basinda dikkat ettimde kadir has stadi yaziyo ama mac orda oynanmamis ki?

King Of The North

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 26 November 2009, 11:38:42
bu sayfanin basinda dikkat ettimde kadir has stadi yaziyo ama mac orda oynanmamis ki?

maç sanki bizim yan sahalarda oynanmış gibi görünüyodu tv den