Bank Asya 1.Lig 11.Hafta l Altay - Samsunspor'umuz

Başlatan Yaman55, 27 October 2009, 01:35:51

« önceki - sonraki »

King Of The North

Jnr.Serkan

maçı internet üzerinden nasıl izlicez.link vren olur umarım maç saati

Sioux

ankette dayanamadım ve samsunspor'umuz kazanır dedim, aslında hiçde öyle dülşünmüyorum, eminim kazanırız diye oy veren herks benim gibidir.

Dartagnan

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 02 November 2009, 17:25:10
ankette dayanamadım ve samsunspor'umuz kazanır dedim, aslında hiçde öyle dülşünmüyorum, eminim kazanırız diye oy veren herks benim gibidir.

+

Recep

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 02 November 2009, 17:25:10
beraberliği bile yediremiyorum

Sioux

02 November 2009, 17:30:16 #110 Son düzenlenme: 02 November 2009, 17:30:58 söðütlübahçeli
tribundergide bir renktaşım maç yrumu yapmış, süper  ;D ;D

AlıntıMaçla ilgili bir beklentim yok; tek beklentim sabah uçağıyla giden yöneticilerin ( özellikle başkan Tomaç ile Erkut Tutu ) uçağın hava boşluğuna düşmesi sonucu oluşan panikte ölmeleri! Diğer yolculara birşey olmasın...

acaba<hakkı topaç, bu kez gidebildi mi deplasmana?

usare

AlıntıMaçla ilgili bir beklentim yok; tek beklentim sabah uçağıyla giden yöneticilerin ( özellikle başkan Tomaç ile Erkut Tutu ) uçağın hava boşluğuna düşmesi sonucu oluşan panikte ölmeleri! Diğer yolculara birşey olmasın...

>:( ;D

gozgoz yýlmaz

02 November 2009, 17:48:21 #112 Son düzenlenme: 02 November 2009, 17:49:11 gozgoz yýlmaz

;D ;D ;D

Bu maçı kazanabiliriz arkadaşlar ve bunun nasıl olacağını anlatacağım şimdi

1- Maçın hemen başında Sefa, Altaylı bir topçuya küfür edecek ama hakem görmeyecek. Altaylı da buna kafayı basıp ağzını burnunu dağıtacak ve kırmızı kart görecek. Sefa oyundan çıkacak. Ömür girecek. Altay 10 kişi kalacak.

2- Bir ani atakta Sercan tesadüfen rakibini geçip giderken Altaylı bir başka futbolcu gelip buna Allah ne verdiyse girecek ve Sercan'ın bacağı üç yerinden birden kırılacak. Altaylı kırmızı kart görecek ve Sercan da oyundan çıkıp, sezonu kapatacak...

3- Bir karambolde top Turgut'un poposuna çarpıp içeri girecek ve 1-0 öne geçeceğiz.

4- Altaylı Burak Çalık ve Tiago sakatlanıp çıkacaklar, yerine iki tane stoper girecek.

Biz de maçı 1-0 kazanacağız. Formülü budur, baka türlü işimiz zor...

beşnumara

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 02 November 2009, 17:48:21
;D ;D ;D

1- Maçın hemen başında Sefa, Altaylı bir topçuya küfür edecek ama hakem görmeyecek. Altaylı da buna kafayı basıp ağzını burnunu dağıtacak ve kırmızı kart görecek. Sefa oyundan çıkacak. Ömür girecek. Altay 10 kişi kalacak.

2- Bir ani atakta Sercan tesadüfen rakibini geçip giderken Altaylı bir başka futbolcu gelip buna Allah ne verdiyse girecek ve Sercan'ın bacağı üç yerinden birden kırılacak. Altaylı kırmızı kart görecek ve Sercan da oyundan çıkıp, sezonu kapatacak...

3- Bir karambolde top Turgut'un poposuna çarpıp içeri girecek ve 1-0 öne geçeceğiz.

4- Altaylı Burak Çalık ve Tiago sakatlanıp çıkacaklar, yerine iki tane stoper girecek.

;D ;D

çok etkil bir formül valla.altaylıları tanıyan yok mu indirsin bizimkileri aşağı.cezası maç başı neyse verelim :D

babasamsunlu

HAHAHAH :) yalnız bu dediklerinden sonra sadece bu maçı değil sezonu götürürüz abicim :):) sercan ve sefa  auta  çıkıyorlar çünkü :):) sezon sonuna kadar :):)

gozgoz yýlmaz

02 November 2009, 17:52:11 #115 Son düzenlenme: 02 November 2009, 17:53:17 gozgoz yýlmaz
Bu arada o uçak da türbülansa girmiş olacak, yoksa tek maç kazanarak ligde kalamayız   ;D ;D

Sercan ile Sefa sakat kalacakları için kulübe saibt gelir getirmeleri için her cuma, dilenmeye çıkacaklar. Tipleri dilenci gibi zaten  ???

Nuri Asan

Yılmaz Kaptanım sen bize cenneti yaşattın resmen :D

Jnr.Serkan

lucarelli

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 02 November 2009, 17:48:21
;D ;D ;D

Süper ama 3. madde ile ilgili bir önerim var. Oluşan karambolde Top Turgut'a doğru gelirken o sırada topa uçarak gelmekte olan Tiago topu ıskalar ve Turgutun kıçına tekmeyi basmak suretiyle Turgutun kalça kemiğini 28 yerinden kırar. Osırada Turgutun kıçına çarpan top filelerle kucaklaşır ve1-0 öne geçeriz. Tiago da kırmızı kart ile oyun dışı kalır.

onur 55

valla nerelerıne carparsa carpsın su macı alsınlar.ınsallah hoca kupa macındakı salaklıgı tekrarlamaz.muratla omur oynamazsa ısımız cok zor.cunku onlar oynamazsa sercan sefa ve turgut salaklarına kalıcaz.