Bank Asya 1.Lig 11.Hafta l Altay - Samsunspor'umuz

Başlatan Yaman55, 27 October 2009, 01:35:51

« önceki - sonraki »

selahattin55

bu takımdan.baş yavşak sercan .yavşak yardımcısı sefa ve en büyük o......çocuğu turgut gitmediği sürece bu takımdan kimse birşey beklemesin.geçensene yarım kalan düşme işi bu sene devre arası köklü bir değişim olmasın bu takım malatya ve sakaryanın yanına gider.

AntZ

01 November 2009, 15:05:23 #76 Son düzenlenme: 01 November 2009, 15:14:41 Ant55
Genelde fikirlerimiz aynı ama farklı düşündüğümüz noktalar var, muhalefet oluyormuş gibi olmayayım baştan söyleyeyim, aramızda tartışıyoruz.  ;)

Alıntı yapılan: estalpi - 01 November 2009, 14:33:34
İsmail başkan giderken şöyle dedi..bu takım ligden bir düşerse amatör kümeye kadar giderrrr.... kimse durdurmaz samsun sporun 22 milyon dolaar borcu var bu takımı kimse almaz demiştiii...

İsmail başkanın böyle bir söz söylediğini düşünmüyorum, bence yanlış hatırlıyosun ya da bu şekilde değil. Destek olunmazsa çok zor günlerin beklediğini söylemişti.

Alıntı yapılan: estalpi - 01 November 2009, 14:33:34
ben kendimi bildim bileli tahsin kosif ve yanındaki zatlar hep yönetimdeler. tomaç bıraksa kosif alır kosif bıraksa tomaç alır al gülüm ver gülüm yıllarca böyle olmadımı... Asıl hesabı bu takımı küme düşüren Adnan Ölmez vermeli kaçtı gitti ama buradan bir yığın para kazanıyor... isim yapıor...

Zaten asıl sorunumuz bu, aday çıkmaması değil bunların bırakmaması, çıkan adayları da vazgeçirip aday yokmuş gibi kendilerine mahkum göstermeleri. Bank Asya'yı göz önünde bulunduralım, ekonomik sıkıntı yaşamayan Konya'nın, Rize'nin de 20 milyonun üstünde borcu var. Sadri Şener Kulübün borcu 80 milyon ama bu TS kulübü içinde çevirilebilir bir rakam diye açıklama yapıyor. Şu durumda paralı başkandan çok, parayı, borcu, kulübü çekip çevirecek, proje-kaynak üretecek başkana ihtiyacımız var. Tamam 25-30 milyon borç bizim için az değil ama bizim sıkıntımız borç değil, bizim asıl sıkıntımız bu borç nedeniyle şu anki yönetimde olanların ve tayfasının karın ağrılarının olması.

Fuat Başkan neden bıraktı diye değil de bunlar neden hala burda diye sormak lazım bence. Adam kendi partisini karşısına aldı, olabildiğince şeffaf davrandı, yapabileceğini yaptı, birşey kazandıramayacağına inandığında da bıraktı. Keşke aynı erdemli davranışı bunlar da gösterebilse. İnan bu borca rağmen aday bulmak hiç zor olmaz, ah bir seninde bahsettiğin kösteklerden bir kurtulabilsek...

Alıntı yapılan: selahattin55 - 01 November 2009, 14:51:39
bu takımdan.baş yavşak sercan .yavşak yardımcısı sefa ve en büyük o......çocuğu turgut gitmediği sürece bu takımdan kimse birşey beklemesin.geçensene yarım kalan düşme işi bu sene devre arası köklü bir değişim olmasın bu takım malatya ve sakaryanın yanına gider.

Bu saatten sonra onlarda değil, onları burda tutanda suç aramak lazım abi.

Tufan

bu hafta alt sıralardaki tüm takımlar yenildi sürpriz olmadı. ümidim yok ama haftanın sürprizi biz niye yapmayalım demek geliyor içimden ama takımdaki bu ruhsuz papazlarda ne olur bilnmez.

beşnumara

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 01 November 2009, 16:39:03
bu hafta alt sıralardaki tüm takımlar yenildi sürpriz olmadı. ümidim yok ama haftanın sürprizi biz niye yapmayalım demek geliyor içimden ama takımdaki bu ruhsuz papazlarda ne olur bilnmez.
bir de beraberlik yok ve mağup olan her takım rakibine  gol atamamış

Forvetim

bu şekilde rezil olarak düşmektense bunlarsız kayyumla düşmek daha onurlu olur ve kayyum muhabbeti olursa ben daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum, düşeceğimizi sanmıyorum.

Kaya

Ollivanders

Alıntı yapılan: Forvetim - 01 November 2009, 18:12:49
bu şekilde rezil olarak düşmektense bunlarsız kayyumla düşmek daha onurlu olur ve kayyum muhabbeti olursa ben daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum, düşeceğimizi sanmıyorum.

Forvetim

yarın ki maçtanda hiç mi hiç ümidim yok, bi takımın başında yönetici olmazsa o takım oynamaz kötüde olsalar yönetici bulunmalıydı orda. futbolcuya her şartta yanınızdayız mesajı olurdu ama bunu zaten düşünen yokki düşsün diyorlar, topçuda oynamaz elbette yönetim düşünmüyorsa ben neyini düşüneceğim bu takımın demez mi?

Forvetim

balık baştan kokar, takımın ele avuca gelecek hiç bir pozitif yanını göremiyorum, her yönden.
iyice umutsuzlaştırdılar bizi. planları birbir işliyor. hiçbir yöneticininde Samsunspor için olumlu bir düşünceye sahip olduğuna inanmıyorum artık. belki birkaç topçunun içi cız ediyordur.

Forvetim

birde bizim kahrımız var ortada gerçek olan. Samsunspor hayatımızın bir parçası olmuş bedenimize yapışmış bir parça sanki, elimiz ayağımız parmağımız kulağımız. onsuz olamadığımız bir olgu bir felsefe bir tarz elbette ki onda olan bir sıkıntı bizi derinden yaralıyor sıkıntıdan üzüntüden öte bir duygu yaşadığımız. ancak bizim gibi Samsun sevdalıları aşıkları anlar, anlayabilmek için bu takıma aşık olmak gerek Samsunspor kelimesini duyunca içinin hop etmesi gerek birden gözlerinin ışıldaması demek. anlamayana anlatsan ne fayda yaşamak gerek.

jean

isler cok kotuye sariyor bi dusersek tariha karisiirz daha kalkmamiz imkansiz

Kaya

son durum bundan ibaret..

Deplasmanda 5 maç yapmışız ve sadece puan aldığımız rize maçında 2 golümüz var bunun dışında diğer 4 karşılaşmada gol bile bulamamışız tarihimizin en kötü en berbat sürecindeyiz ALLAH yardımcımız olsun amin.

babasamsunlu

şuraya bakın altay yenerse 2. sıraya yükselecek..ve keklik konumuna düşmüş iki gündür idman yapacak saha bulamayan samsunsporumuz ise onların çok iştahını kabartıryordur eminim..bu fırsatı kaçırmamak için herşeylerini ortaya koyacaklardır..

ya bizimkiler...
yenerseeler  alttakilerin yenilmeye devam ettikleri bir haftada 3 sıra birden yükeselecek ve bir sonraki hafta kendi evinde oynayacağı rakibin üstüne çıkıp piskolojik olarak bir baskı yaratma unsuru sağlayacaklar.. peki bu tabloya göre bizimkiler ne yapaa..
kaybetmek için ellerinden ne gelmiyorsa(!) onu yapacaklar...

evet biz samsunspor yenilecek diyemeyenlerdeniz..yenileceğini bile bile maçlara gidip hadi inşallah bu sefer diyenlerdeniz...bizi bile bu hale getirenlerden Allah bilsin bilsin de sorsun inşallah...

bluegreen55

inşallah berabere kalabiliriz yoksa bu gidişle ordu ve kocaeli ile birlikte  diğerlerinden yavaş yavaş kopacaz.

estalpi

Alıntı yapılan: Ant55 - 01 November 2009, 15:05:23
İsmail başkanın böyle bir söz söylediğini düşünmüyorum, bence yanlış hatırlıyosun ya da bu şekilde değil. Destek olunmazsa çok zor günlerin beklediğini söylemişti.

İsmail başkan kanal 55 e çıkmıştı.o zaman 2.ligde olan Bursasporun 1.lige çıkmak için samsunspora tüm borçlarını ödeme teklifi karşılığında samsunsporla yer değişimi olacağını ve samsunsporun bank asyadan lige devam edecğini...açıkladı tabi herkesten yardım bekledi. açıklama şöleydi... eğerki bursaya haklarımızı veririsek 2.lige düşücez ancak takım borçtan kurtulmuş olacak ve yeniden yapılanma ile 1 kaç sene içinde çok daha güçlü süperlige çıkılacğını söyledi... bununla birlikte 2. seçenekolarakta hayır biz takıma sahip çıkıcaz sorumluluk alıcaz taşın altına elimizi sokucaz desinler bu takım şaha kalkar ben bir süre beklicem bakalaım ne olacak dediii.herkesten yardım görüş ve öneri bekledi.o programda sorulan bir soruya ise hayır herşey böyle giders e ne olur peki başkan dedi atilla sunucu yani oda eğer böle giderse bu takım küme düşer bu borç yükününaltında bank asyayı aslakaldıramaz ve ordanda alt lige kadar gider dedi.... ben kızdığım için amatör küme dedimmm bunu İsmail Başkan demedi.Ama haklı çıktı başkan ne yardım var ne sahip çıkan.

İsmail uyanığın tek isteği belediyedendi ve rus pazarı gelirlerini bize bıraksın belediye ayda 400 milyar geliri varmışş.bu gelirle biz bu takımı heryıl uefaya oynatalım dedi.ama sağolsun blediye ne yardımyaptı ne sahip çıktı ne konuyu gündeme geirdi....
işte şöyele bir durum var bilinçli taraftar olabilmek.biz maalesef bilinçli taraftar değliz.önce örgütlenmeli taraftar bilinçlenmeli kamuoyu oluşturabilmeli samsuna SAMSUNSPORU TANITABİLMELİ...traftar gurupları iç çkekişmeleri bırakmalı tek isimaltında birleşmeli.samsuna samsunspor sevgisi aşılanmalı.her yana bayrak astırılmalı mesela.önceden sokaklar caddeler süsülenirdi.heryanda bayraklar vardı.çocukların sırtında samsunspor formaları vardı şimdi 3 büyükler var.biz bu kouları çok fazla önemsemiyoruz ama taraftarı olmayanbir şehir her alanda ezilir....stat hermaç dolsa.bakın gücü görün o zmana....