Türkiye Kupası - Altay - Samsunspor'umuz : 4-0

Başlatan Nuri Asan, 19 October 2009, 14:23:28

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

gectigimiz sezondan can ulun veysel yok manisayı altayı karsıyakayı yendi bu takım gectigimiz sezonda ruhları yoktu bu sezon hic yok ustune birde yonetim = alt lig

gkhn

Ruhsuz herifler...Hepinize yazıklar olsun..Hala orada oturuyorlar ya helal olsun size.. >:( >:(

King1965

babasamsunlu

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 29 October 2009, 15:34:40
yaman nolacak Samsunun bu hali. ::)

samsunumuzun hali çok  bi yaman be dostum...artık çok daha zor günler bekliyor bizi...

King1965

30 metreden sut cekıyorlar kaleye yaklasmıyor bıle bızım takım

mimar55

King1965

Nuri Asan

2 B'de cadı kazanı gibi hadi düştün diyelim son 5-6 yıldır daha çıkan yok düştünmü görüyon ebenin fotoğrafını

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 29 October 2009, 15:36:27
samsunumuzun hali çok  bi yaman be dostum...artık çok daha zor günler bekliyor bizi...

harbiden öle kardeş ya bende üzülüyorum valla,Samsunlu arkadaşlarımın olmasından dolayı isterim başarılı olmasını Samsunun.

GençKozluklu

Adamlar daha şut atmaktan aciz ya. Ne biçim oyuncuların eline kaldık.

55.hakan

Forvetim

zaten zar zor kaleye gidiyorsunuz atağı bari öldürmeyin bi tane akıllı top kullanan yok

King1965

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 29 October 2009, 15:38:08
2 B'de cadı kazanı gibi hadi düştün diyelim son 5-6 yıldır daha çıkan yok düştünmü görüyon ebenin fotoğrafını

bencede aynen öle sakaryanın halı ortada.. Bız bır daaha dusersek efsane daha canlanmaz.. hedfefımız bank asya ya cıkmak mı olacak yanı :S:S:S

Jnr.Serkan

hakan sanki çok harika şut vuruyormuş gibi ayağına her gelen topu şut atıyor...al şu georgiyi görelim pazarcımıymış fındıkçımıymış golcümüymüş...
georgi ilk 18de varmı