Türkiye Kupası - Altay - Samsunspor'umuz : 4-0

Başlatan Nuri Asan, 19 October 2009, 14:23:28

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

ooo birde dalgaya aldılar bizi kalecinin kurtarışına bak

Jnr.Serkan

bu kadar karaktersiz futbolcuları bir saha içerisinde aynı takımda görmek herkese kısmet olmaz...öyle bi zamanda doğmuşumki tam çöküş dönemi...
uLan Size İNat Her gün Daha çok aşık oluyorum bu takıma...
şampiyon taraftar futbolcular sahtekar !!

kuzey55

bu öküzleri nerden bulup getirmişler yaaa.bu kadar mal aynı takımda nasıl olur anlamak mümkün değil.hepsi mal hepsii

harbisamsunsporlu5517

29 October 2009, 15:08:57 #288 Son düzenlenme: 29 October 2009, 15:09:31 harbisamsunsporlu5517
bunun hesabı sorulacaktır elbetttttttttttttttt

Shane_Falco

berusa55

Ne diyelim ki daha. Dediğimizden anlayan insan olsa karşımızda dakonuşsak. Bitmişiz biz.

Oflu

Ben artik yorum yazmiyorum, sinirden neyapacagimi sasirdim. Ögle paydosuna geldim baktim, 0-0 bi Ispanak yedik, Samsunda benle beraber 3 gol yemis  >:(
Angut herifler. Sizi ben bi görim Ciftlikte gezerken, ozaman soracam bunlarin hesabini adi serefsizler.  >:(
Aldiginiz paralar bogazinizda kalir insallah

tunç güvenoðlu

futbolculara kızmayalım bence çünkü bunların kapasiteleri bu kadar .aslında bunlar samsunsporun a2 de bile oynayacak kapasşteleri yok.asıl kızacaklarımız bunları bize yıldız diye yutturmaya kalkanlar...yönetim samsunun yerel basını bunların en önde gidenleri...

kuzey55

babasamsunlu

maçı izleyemiyorum şu maçı veren tv nin frekanslarını verin de bende izleyeyim diecektim ama . gerek kalmamış...neyse artık kendimi üzmeyecem..büyük başkan takımın başına gelen akdar her maça gidip sadece futbolculara  hakaret edip evime geri dönecem..

sizde üzülmeyin renkdaşlarım..boşverin bu değerimenin  taşıma suyla dönmeyeceğini herbirimiz çok iyi biliyoruz..başkan bence eninde sonunda geri gelecek...

kuzey55

ya kapasite evet ama bu adamlar koşmuyo be abi 2 adım ötesine pas atamıyolar.ruh yok bunlarda ruh

Sempatik Bengülü

29 October 2009, 15:13:34 #296 Son düzenlenme: 29 October 2009, 15:14:17 Sempatik Bengülü
benim aşık olduğum gönül verdiğim hatta maçlarına gittiğim samsunspor bu olamaz.ilk 30 dk.ve 3-0 yeniliyoruz yazık yaa

kaptan 55

KocumVolkan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 29 October 2009, 15:12:18
maçı izleyemiyorum şu maçı veren tv nin frekanslarını verin de bende izleyeyim diecektim ama . gerek kalmamış...neyse artık kendimi üzmeyecem..büyük başkan takımın başına gelen akdar her maça gidip sadece futbolculara  hakaret edip evime geri dönecem..

sizde üzülmeyin renkdaşlarım..boşverin bu değerimenin  taşıma suyla dönmeyeceğini herbirimiz çok iyi biliyoruz..başkan bence eninde sonunda geri gelecek...

abi valla iyiki izlememişsin....
berbatız.. dan dun geliolar.. kenan salağı gene yaptı yapacagını..
volkan la turgut gol atmamak için uğraşıor...

kuzey55

kalkma ordan turgut kalkma diğerleri de sakatlansın da gelmeyin samsuna.