Türkiye Kupası - Altay - Samsunspor'umuz : 4-0

Başlatan Nuri Asan, 19 October 2009, 14:23:28

« önceki - sonraki »

King1965

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 29 October 2009, 15:25:43
10dk futbol oynar gibi olduk adamlar 10 dakikaya 3 gol sığdırdı farkı bulmak çok zor değil

yönetimide futbolcularınıda istemiyoruzzz

babam la ılk defa mac ızledım  adam alısmıs buyuk takımları ızlerken hareketlere .. bızım kıler örnegın volkan cekıc ceza sahasına gırmıs topu gerı cekmıyor hala gıdıor top avuta gıttı babam da cekse gerı verse pası gol olur dıyor.. Samsunsporu seven her macına gıden adam tkaıma kustu.. napsın .. eskı anılarını anlattı .. takımda orhna dıe oyuncu gordu bızde eskden orhan vardı bı dunya gol atardı dıor .. sımdı bu coluk cocuga kalmıs takım dıyor .. yazıklar olsun bızı bu coluk cocuugn elıne dusurunlere

tunç güvenoðlu

benim bunları seyretmekten başım döndü bunların malubiyetlerden başları dönmedi.
demekki bunlar artık iyice kaşarlanmışlar yüzlerine tükürsen yağmur yağıyor diyecek ruh haline gelmişler

kuzey55

buca 3-0 samsun
samsun 0-3 giresun
altay 3-0 samsun (şimdilik) ben böyle bir rezillik görmedim...

Forvetim

böyle bi futbol amatörde bile yok, futbol denmez bunların oynadığı oyuna. resmen oynamıyorlar yada oynayamıyorlar. yada futbolu bilmiyorlar. başka fikrim yok.

gkhn

mimar55

mehmet yılmaz

Ya tamam yenilelim falan da, bu kadar rezil olmayı hak edecek ne yaptık biz? Artık utanamıyorum bile, rezalet diz boyu. Ve halen Tahsin Kosif, Erkut Tutu, Hakkı Tomaç gibi adamlar yöneticiyiz diye dolaşıyorlar. Yazıklar olsun. İnsan sevdiğiniz, tuttuğunu iddia ettiği bir takıma göz göre göre bu kadar zarar verir mi?

VE EY BU FORUMU OKUYUP OKUYUP GİDEN AMA TEK SATIR YAZI YAZMAYAN SAĞDA SOLDA YÖNETİMİ SAVUNAN BAZI ŞAHISLAR, BİZ KEYFİMİZDEN ELEŞTİRMİYORUZ BU ADAMLARI; ŞAHSİ DÜŞMANLIĞIMIZ DA YOK, SİZE DE YAZIKLAR OLSUN: BU MUDUR SAMSUNSPORLULUK!!! 2B'YE DÜŞTÜĞÜMÜZ GÜN MÜ ANLAYACAKSINIZ BUNLARIN YETENEKSİZLİKLERİNİ?

King1965

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 October 2009, 15:29:52
buca 3-0 samsun
samsun 0-3 giresun
altay 3-0 samsun (şimdilik) ben böyle bir rezillik görmedim...

altauy samsun macı henuz bıtmedı kardes:S daha fazla da gol olabılır...  Arkadaslar Saydım tam 10 tane taraftarımız var.. ayrıca

Jnr.Serkan

Forvetim

bu yenilen golleri havza belediye bile yemiyor çok çok amatörce, ne utanmaz bunlar Allah aşkına insanda biraz utanma sıkılma olur, ar damarı çatlamış bunların

kaptan 55

milyonluk şehirde bu mağlubiyetler sadece bizim mi zorumuza gidiyor!
belediye başkanı,vali,bürokratlar,siyasiler,işadamları ya biriside çıkıp desin be birisi çıksın noluyo kardeşim,nedir bu rezillik yazık ya vallahi yazık ne biçim memleket bu bitanedemi SAMSUNCU adam çıkaramamışız.

King1965

gkhn