Özyazanlar İstifa Etti; Yeni Hoca Kim Olacak?

Başlatan mehmet yılmaz, 18 October 2009, 18:52:00

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

emoh55

bu takımı canlandıracak adam SAKIP ÖZBERK bence besımle sabanla olcak ıs degıl

kaptan 55

ali ihsan

Gelen x bir hoca takımı tanıdıktan sonra Sefa ve Sercan'ı bir kaç kişiyle kadro dışı bırakmak istese yönetim ne cevap verir ?

Bu sorunun cevabı EVET olmadıkça kim gelirse gelsin sonu Turhan Hoca'dan farklı olmaz ....

34_55

ne sakıp özberk'i arkadaşım yapma allah aşkınaya lütfen o senin dediğin hocalar mayıs ayında oluyor bu takımı besim hoca gibi genç,dinamik,hırslı ,karizmatik, ikili ilişkisi iyi olan bilgili biri kariyerde var kasımpaşayı şampiyon yaptı,, eee daha ne lazım beyler..

emoh55

sansa cıkardı yav ben ınanmıyorum hıc bıse yapamaz besım hoca  bakalım hayırlısı

eda55

Hayırlısı olsun Tanımıyorum ama :(

Zonguldaktan selamlar  :)

55cem55

en azından küme düşüren değil süperlige cıkaran bi hoca..turhan la bu ligde kalamazdık şimdi en azından ligde kalırız..

Tribün_ali

Bu takımın başına en iyi hocayı getir bu ruhsuz yönetim ve futbolcular olduğu sürece bu takımdan bir cacık olmaz

METE_55

emoh55 kardeşim benim besim hoca kasımpaşanın başında 15 maç ligde görev aldı ve daılan takımı topladı ayrıcada playofta iki izmir takımı altayı ve karşıyakayı eledi şampiyon oldu ve süper lige çıkardı hemde 1/0 geriye yenik düştüğü maçta şimdi soruyorum sana bunun neresinde şans var allah aşkına kardeşim...

King Of The North

Hayrettin o kadar mağlubiyetten sonra gitmemişti herkes bela okudu,Turhan hoca en iyisini yaptı,işin kolayını bulmuş,yolu açık olsun ama kim gelirse gelsin düşmemeye oynayacağız bu sene de.

METE_55

ya arkadaşlar adam maçtan önce istifa etmeyi kafasına koymuş aldığım sağlam bilgiye göre be karektersiz madem gidecektin nie çıktın maça diesi geliyor insanın ne oldu hoca hani ingiliz futbolu oynatacaktın, hani az laf çok iş yapacaktın ne olduda gitti basiretsiz herif, ya TAHSİN KOSİF hıyarına nedemeli ne oldu hani hocanın arkasındaydın ne oldu sen hayrettininde arkasındaydın birader görecez bakalım bu hafta sizi tahsin bey....

ahk34

Besim hoca yanında Başbakanıda getirecekmi, Tayyibin izmire kestiği cezanın faturası kasımpaşanın liğe çıkması, hiç bir futbolcusu satılmadı, istediği tüm transferler yapıldı, istediği yerlerde bütün yaz hazırlık kampı yaptı ve sonuç 6 haftada sıfır puan başarısız bir hoca
gelecekse bu takımın başına şendogan haca gelsin oda samsunlu ve tecrübesi yeter..!

sadece55

Kasımpaşa ile Real Madridi sen karıştırdın sanırım:)) istediği transferler o adamlarsa zaten düşmüşler kafadan Bir de bu kadar siyasi bakmayın olaylara

AntZ

Besim hoca gelirse sevinirim ama Besim hoca'nın etiketine, lige çıkarıp çıkarmamasına bakarak değil, teknik adamlık kapasitesi, adamlılığı, Samsun'lu oluşu, deneyimi, futbol bilgisine güvendiğim için istiyorum.

Bir hoca ne tek başına bir takımı ne düşürür ne de çıkarır. Önemli olan takımla hocanın kan uyumu. Düşürdü, çıkardı diye etiket'e bakarsak hiç sevmesem de Engin İpekoğlu'na üzülürum. Tek devre görev yap, 30 puan topla, adın takım düşüren hoca olsun. Ya da Manisa'yı 2 kere lige çıkaran Levent Eriş'le evimizde sadece 3 ya da 4 galibiyet alabilmiştik. Erdoğan Arıca nın etiketinde de hiç takım düşürmedi yazıyor! Futbolun politikasını iyi öğrenmiş adam, zaten bu politikayı bilirsen süper lig hocası oluyorsun...