Özyazanlar İstifa Etti; Yeni Hoca Kim Olacak?

Başlatan mehmet yılmaz, 18 October 2009, 18:52:00

« önceki - sonraki »

Kürsat Berrak

Kendini idare edemeyenlerin idareci olduğu yere kimi getirirse getirsinler ancak 1-2 haftalık saman alevi sevinç yaşarız...
Topaç,kel Raci,müflis Tutu siz kendiniz idare edebiliyormusunuz???

AntZ

Alıntı yapılan: mahkumsun - 19 October 2009, 00:04:35
arkadaslar demın aldıgım bılgı bu ve kesın galıba

;D o da güzel

emre

böyle gelmiş böyle gidecek gelen gideni aratır...

beşnumara

besim hocayı bu camia yer bence.gelmesi iyi olmaz onun da ahını alırız malesef.hem bu şerefsizlere güler yüzl davranacak babacan davranacak ama o yüzüne güldükleri kişiler onu da yiyecekler.ercüment hocanın geçen sene maçlardaki taktiklerini sevmesem beğenmesem de bu takımdakilere abilik yapmaktan başka bir şey yapamadı malesef. paramız olsa samet aybaba veya ziya doğan gibi biri derdim ama yok yanii :'(

bengülü

samsunspor takımımıza  bu saatten sonra kim gelirse gelsin bu takımı kimse kurtaramaz öncelikle yönetim istifa edicek yoksa yönetim devam derse takım bir alt lige düşer zaten bu takıma bu saatten sonra hoca olarak kimse gelmez takımda ruh denilen bir şey yok ve kalmamış bizi bu durumlara getirenlere bin defa yazıklar olsun utanıyoruz artık sokaklarda boynumuz bükük dolaşıyoruz ne hakkınız var bizleri rezil ettiriyorsunuz

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: bengülü - 19 October 2009, 01:42:10
samsunspor takımımıza  bu saatten sonra kim gelirse gelsin bu takımı kimse kurtaramaz öncelikle yönetim istifa edicek yoksa yönetim devam derse takım bir alt lige düşer zaten bu takıma bu saatten sonra hoca olarak kimse gelmez takımda ruh denilen bir şey yok ve kalmamış bizi bu durumlara getirenlere bin defa yazıklar olsun utanıyoruz artık sokaklarda boynumuz bükük dolaşıyoruz ne hakkınız var bizleri rezil ettiriyorsunuz

''aslında eklenicek nedenler ve sebepler var yazinin özü budur...''

celebi

sırada besim urmuş mnu varmış

GençKozluklu

Bence takımın 1. sorunu hoca değildi. Ancak hocalar her zaman günah keçisi seçilir. Gene öyle oldu. Bu yönetim kafası ve futbolcu zihniyeti değişmedikçe zor bizim işler. Turgut, Sefa ve Sercan kafadan PAF'a gönderilmeli. Bir tarafları kalkmış oyuncularla ve ne yaptığını bilmeyen beceriksiz yönetime kim gelirse gelsin boş. Gelen hocalara üzülüyorum. harcanaklar.

Biz bataklıktaki sivrisineklerle boğuşuyoruz. bataklıkın kurutulması kimseinn işine gelmiyor.

İnşallah yanılan ben olurum.

Recep

BU YÖNETİM GİTMEDEN KİM GELİRSE GELSİN SONUÇ AYNI OLUR >:(

ali ihsan

Baskent_Samsunspor

yanılmıyorsam zamanında celil bile besim hocayı istemişti devre arası süprizlere hazır olun tabi bu yönetim akıllanırsa

atakan

akılmı.yönetim ve akıl.kapasitelerinin tamamını kullansalar güç bela ligte kalırız biz.gerisi hayal olur.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 19 October 2009, 08:24:56
Bence takımın 1. sorunu hoca değildi. Ancak hocalar her zaman günah keçisi seçilir. Gene öyle oldu. Bu yönetim kafası ve futbolcu zihniyeti değişmedikçe zor bizim işler. Turgut, Sefa ve Sercan kafadan PAF'a gönderilmeli. Bir tarafları kalkmış oyuncularla ve ne yaptığını bilmeyen beceriksiz yönetime kim gelirse gelsin boş. Gelen hocalara üzülüyorum. harcanaklar.

Biz bataklıktaki sivrisineklerle boğuşuyoruz. bataklıkın kurutulması kimseinn işine gelmiyor.

İnşallah yanılan ben olurum.

bence de kesinlikle turhan hocayı göndermek için deplasmanlarda ruhsuz ve malubiyete oynandı. samsunspor da yönetim cılız olduğu müddetce bu topcular istediğini asar istediğine oynar. kendi sahamızda biraz olsun mücadele ediliyor, maç kazanılıyorsa taraftarın baskısı ve iyice diblere yerleşmemenin korkusuyla oluyordu. taktik buydu, kendi sahamızdaki maçları kazanmak için oynamak deplasmanlarda rezil bir futbol oynayarak turhan hocayı yıpratmak ve yollamak(tı) ve nihayet bunu gerçekleştirdiler. şimdi umudumuz gelen hocanın çocuk piskolojisinden biraz olsun anlayan bir hoca olmasıdır ki bu aklı kıt çocukları yola getirip elma şekeriyle bunlara azbiraz top oynatabilsin.

Ollivanders

iyide bu adamlar 3senedir deplasmanda kotu futbol oynuyorlar. Her defasında futbolcular hocalarını yollatmak mi istedi? Akla uygun gelmiyor bence.

doðan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 19 October 2009, 09:30:40
iyide bu adamlar 3senedir deplasmanda kotu futbol oynuyorlar. Her defasında futbolcular hocalarını yollatmak mi istedi? Akla uygun gelmiyor bence.
işte milletin aklına gliyor böle şeyler ; adamlara ın hocayı gönderebilmek için kafalaının çalıştığını sanmıyorum ki niye göndersinler.... turgut u banko oynatan bu hocaaa değilmi ; sercan ı kurtarıcı diye oyuna süren bu hoca değilmi ... demekki turgut - secan istemiş hoca gitmiiiişşşş