Özyazanlar İstifa Etti; Yeni Hoca Kim Olacak?

Başlatan mehmet yılmaz, 18 October 2009, 18:52:00

« önceki - sonraki »

sersa

"İstifa sürpriz ama B Planı var"
19 Ekim 2009 / 13:52
Bucaspor karşılaşması sonrası Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar'ın istifa etmesinin ardından Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç "B planımız vardı" dedi.

Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar'ın 3-0 kaybedilen Bucaspor karşılaşması sonrası kısa bir açıklama yaparak görevinden istifa etmesinin ardından Haberexen.com'a açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç bir 'B Planı olup olmadığı' yönündeki sorumuza," Aklı başında her insanın bir B planı vardır" yanıtını verdi.

Başkan Tomaç, "Hocamızın istifası bizim içinde büyük bir sürpriz oldu. Ancak, Samsunspor büyük bir camiadır. Bu camiaya layık bir hoca bulma arayışına başladık. Samsunspor hocasız kalmaz. Artık önümüze bakıyoruz" dedi.

İstifa açıklamasında "Karşılaşmadan önce düşündüğümüz bir olayı şimdi hayata geçireceğiz" diyen Özyazanlar'ın bu açıklaması istifa kararına yönetim ile birlikte mi varıldı sorularını akıllara getirirken Tomaç, yönetimin bu karardan haberi olmadığını belirterek, "Biz hocamızın istifasını beklemiyorduk, çok şaşırdık. Kendisinin aldığı bir karardır. Yönetimle alakası yoktur. Biz hocamızın kararına saygı duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Teknik direktörün sezon ortasında takımı bırakmasından kaynaklı doğabilecek tazminat konusuna da açıklama getiren Başkan Tomaç, "Hocamızla en başında devam etmek istemeyen, yolları ayırmak isteyen tarafın tazminatsız olarak sözleşmeyi bitirebileceğini konuşmuştuk. Hocamızın isteği doğrultusunda yollarımız ayrıldı. Herhangi bir tazminat söz konusu değildir" diye konuştu.

ahk34

Alıntı yapılan: erdo55 - 19 October 2009, 17:19:32
Kasımpaşa ile Real Madridi sen karıştırdın sanırım:)) istediği transferler o adamlarsa zaten düşmüşler kafadan Bir de bu kadar siyasi bakmayın olaylara

durum ortada Kasımpaşa, eskişehir, antalya, diyarbakır neden ve nasıl liğe çıktıkları belli değilmi.

edmontdante

Şu anda kulüpte bu konuda toplantı olduğunu ancak Besim Hoca'nın hiç konusu olmadığını öğrendim.Hatta hoca ismi dahi konuşulmamış henüz.

radikal-fma

Turhan Hocamızı bu onurlu davranışından dolayı kutluyorum. onu altyapımızdan yetişen bir kaç futbolcu sabote etti . bu futbolcular takımdan uzaklaştırılmalı özellikle sercan. ne dielim hayırlara vesile olsun

babasamsunlu

Alıntı yapılan: radikal-fma - 19 October 2009, 20:43:07
Turhan Hocamızı bu onurlu davranışından dolayı kutluyorum. onu altyapımızdan yetişen bir kaç futbolcu sabote etti . bu futbolcular takımdan uzaklaştırılmalı özellikle sercan. ne dielim hayırlara vesile olsun

hahahahhahahahahhahahha...
son günlerde böyle karnım ağrıyarak gülmemiştim allah seni ne yapmasın hemi :):):):):):)

bengülü

son dakika haberi
samsunspor teknik direktör adayı olarak mitroviçin adı geçiyor

kaynak:kanals

berusa55

19 October 2009, 21:29:45 #111 Son düzenlenme: 19 October 2009, 21:31:39 berusa55
Eğer doğruysa düştük; hayırlı olsun! Tomaç - Mitroviç bir kez daha devrede! Kabus bu >:(

Jnr.Serkan

bengülü

mitroviç ve fahrettin genç hocalarımız ikisi birden geleceklermiş eğer gelirlerse iki hocada samsunspor vefa borcların olduğunu söylemişler hiç bir ücret almadan samsunspor teknik direktör olacaklarmış
hadi hayırlısı

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 October 2009, 21:29:45
Eğer doğruysa düştük; hayırlı olsun! Tomaç - Mitroviç bir kez daha devrede! Kabus bu >:(

;D ;D ;D ;D ;D

bengülü

Ajan

ligimizin 30 yıllık yabancı nöbetçi hocalarından birisi. gercek bir efsane. ama üzülerek görüyorum ki hakkı teslim edilmemiş bir efsane.
gigi multescu, saffet susic, sakıp özberk ( futbola yabancı ) gibi diger yabancı hocalar ile birlikte her dönem küme düşme hattının çevresinde dolaşan takımlara kızıl haç misali umut oldular, kızılay misali kan verdiler.

ilk olarak 1981 - 82 de küme düşme potasında olan eskişehirspor'a gelen mitrovic, iyi puanlar toplamasına ragmen ilk cenazesini eskişehirspor'da kaldırdı. küme düşen eskişehirspor sonrası '' türkiye deniz, yemeyen keriz '' diyen milorad vize süresi boyunca memlekette kalıp takım çalıştırdı.

1996 - 1997 sezonunda türkiye'de çığır açtı. milenyuma 3 sene önceden girdi mitrovic. sezona denizlispor ile başlayan mitrovic hoca 3. hafta sonunda istifa etti. 3 ve 20. haftalar arasını altay ile geçirdikten sonra sezonu samsunspor ile tamamladı.

bir ara iş azıtıp ne alaka ise takımlarda sportif direktörlük bile yaptı. hatta ankaragücü başkanlıgına adaylıgını koydu söylentisi bile cıktı. bürokrasi önünü kapadı tabi.

elazığspor, ankaragücü, samsunspor, dardanelspor, denizlispor, gaziantepspor, altay derken yavaş yavaş sahneleri terk etti. en son my brute de bir karakter oluşturup yılmaz vural, hüseyin kalpar ve sakıp özberk'e savaş açmış.

ekşi sözlükte böyle tanıtmışlar

samsunmania

Bank Asya 1.Ligde yabancı hoca çalışabiliyor mu? Ben çalışamıyor diye biliyorum ama bilgisi olan bizleri aydınlatırsa sevinirim.
Mitroviç oyuncularla mesafesi en fazla t.direktörlerden birisi. Hayrettin hoca eline su bile dökemez. Ya takım tam anlamıyla havaya uçar, ya da disiplin tesis edilir. Para olmadan nasıl disipline eder böyle o da ayrı konu. Ben fazla ümitli değilim kendisinden.

GurbetciFanatik

Bu yönetimin B palnini birakta kendinden haberi bile yok.
Tahtanin bile acildigini yönetimin kendisi gazetelerden ögreniyo  ;D ;D ;D ;D ;D

jean

ins besim hoca uyar samsunspora samsunlu hoca