Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

55.hakan

kazanmak için herşeyi yapmalılar artık deplasmanla ilgili uyduracak bahane kalmadı

KocumVolkan

stres başladı bende.. oyun oynucam vakit geçsin diye.. herkese selamlar
maç saati gelsede şunları bi kere yensek ya ah be..

poo_55

siteyi bayadır uzaktan izliyordum ama hiç msj atmıyordum.inşallah uğurlu gelirim.alanyadan samsunsporumuza başarılar. ;)

sadece55

Hocam hoşgeldin dediğin gibi inşallah uğurlu gelirsin de alırız şu maçı

babaalişo

eyüzübillahhimineşşaytanniracim bismillahihrahmannirahim  allahım bugün bize 3 puanı nasip et yarabbi

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: babaalişo - 18 October 2009, 13:24:09
eyüzübillahhimineşşaytanniracim bismillahihrahmannirahim  allahım bugün bize 3 puanı nasip et yarabbi

AMİNNNNNNNNN...

harbisamsunsporlu5517

bugun nedense yuzde yuz kazanacakmışız  gibi hissediyorum oyuzden endişelenmiyorum bnm asıl endişem bugun kazanırsak bu sefer evımızde kesin kaybederiz

sBc-1984

Akyol

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 18 October 2009, 13:46:25
bugun nedense yuzde yuz kazanacakmışız  gibi hissediyorum oyuzden endişelenmiyorum bnm asıl endişem bugun kazanırsak bu sefer evımızde kesin kaybederiz
bugün kazanırsak o kadar çok şey kazanacağız ki 3 puan haricinde aahh bir varsalar farkına...

sadece55

bişey demiyorum gene çakarlar ilk 45 dakika:(

55JNR55

arkadaşlar biz samsun'da SamSunSpor'un değerini bilelim biz görevimizi yapalım yeter Takım Buca'da Biz Atakumda... ;)

babasamsunlu

okan ve volkan yokmuş galiba son dakika diye yazmışlar...kalede serkan oynaycak sanırım..bakalım bu ligin en çok gol atan takımına en kolay yiyen deplasman korkulu takımımız ne yapabilecek...saddece dua edebiliyoruz ama hepmizin içinde söyleyemediğimiz  o korkuyla dinleyecez maçı....

Akyol