Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

King1965

saten 1 saat oncsınden doluor :D  Bırak bır saatı ben o maca 3 saat oncesınden gıdecem ama tabıkı su ıkı deplasmandan 4 puan veya 6 puan alırsak :D

Ertuğrul Sağlam

Hocamız Samsunspor'un hocası Futbolcularımız Samsunspor'un futbolcusu bilinci içerisinde sahaya çıksınlar. Cesur, Yürekli, maçı kazanmaya inanmış olarak çıksınlar sahaya hertürlü sonuç olabilir.

Deplasman'da defansif futbol oynasanda  istediğin sonucu alamıyorsun kontra atak oynasanda, en azından kazanmak için çıkın oynayın kaybedersekde adam gibi kaybedelim kazanırsakda adam gibi zaten kazanamıyoruz deplasmanda.....

çarşambalı-55

Umutluyum umutlu olmak istiyorum Herkezin samsunspor küme düşer dediği bir sezonda süper lige çıkmak istiyorum Bizimle aynı durumda olan kartal şu anda zirvedeyse biz neden başarmayalım...

King1965

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 06 October 2009, 13:24:29
Umutluyum umutlu olmak istiyorum Herkezin samsunspor küme düşer dediği bir sezonda süper lige çıkmak istiyorum Bizimle aynı durumda olan kartal şu anda zirvedeyse biz neden başarmayalım...

BNCEDE

King Of The North

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 06 October 2009, 13:24:29

Onlarda hırs, ruh, azim, cesaret, var bizde ise 80'inci dk takım 3-0 önde iken korner direği dibinde vakit geçirmeye çalışan Samsunspor'da oynadığının farkında olmayan korkaklar var....

berusa55

Boluspor maçında sahaya çıkan kadromuz. Kırmızı - Beyaz güzelliğin yeter:

Kaynak

lucarelli

Bu maçı alalım artık. Deplasman galibiyeti şart oldu

harbisamsunsporlu5517

kazanmadan yorum yapmıcam deplasman maclarına  ;D

gozgoz yýlmaz

İçimden bir his bu defa olacak diyor

Ama içimdeki o his her deplasman öncesi onu diyor  ;D

Recep

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 06 October 2009, 20:20:20
İçimden bir his bu defa olacak diyor

Ama içimdeki o his her deplasman öncesi onu diyor  ;D
o his varya benimde peşimi hiç bırakmıyor :)

ali ihsan

Alıntı yapılan: recep55 - 06 October 2009, 20:36:02
o his varya benimde peşimi hiç bırakmıyor :)

O hisi bir yakalarsam ...

Her maç öncesi kazanacağız havasına girip eli boş dönünce sövdüğüm bir his ama kanımıza işlemiş  ;)

10 gündür beni dürtüklüyor Buca'ya git diye  :D Eğer Buca'dan da eli boş dönersek o hissin ben taaaa   ........  >:(

Recep

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 06 October 2009, 20:42:22
O hisi bir yakalarsam ...

Her maç öncesi kazanacağız havasına girip eli boş dönünce sövdüğüm bir his ama kanımıza işlemiş  ;)

10 gündür beni dürtüklüyor Buca'ya git diye  :D Eğer Buca'dan da eli boş dönersek o hissin ben taaaa   ........  >:(
hadi o his seni dürtüklüyorda benden ne istiyon birader gideceksen git  :)

ali ihsan

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 October 2009, 20:58:07
abi eğer adanadan 3 puanla dönersek kimse kendini tutamaz.herkes bucaya akar :D

İnşallah öyle olur ama bu takım bizi o kadar fazla sevindirmez .

gkhn

Takımımız artık oturmaya başladı özellikle de evinde.Eğer deplasmanda da bunu yansıtırsak vay diğer takımların haline.Cidden kaliteli oyuncularımız var Adanayı da yeneriz neden olmasın...