Sercan ve Turgut Hakkında Açıklama..

Başlatan sBc-55, 02 October 2009, 19:13:33

« önceki - sonraki »

sBc-55

bilindiği gibi dün akşam ki karabük maçında bazı tatsız olaylar yaşandı.Bugün dernekteydim Turgut Ve Sercan muhabbetini sordum..

Turgut ve Sercanı Ümit abi derneğe çağırmış hafta içi karabük maçından önce..Turgut Ve sercan Yemin etmişler Ümit abiye,Abi Valla Öyle Birşey Yapmadık diye..

Ayrıca Sercan ve Turgut Ümit abimize Bize sahip çıkılmıyor Bize destek çıkılmıyor demiş ümit abide yufka yürekli olduğu için ve samsunun öz çoçukları olduğu için onları kıramamış..Turgut ve sercana yapılan destek bundan ibareet..saygılarımla iyi akşamlar..

edmontdante

02 October 2009, 19:23:11 #1 Son düzenlenme: 02 October 2009, 19:29:05 edmontdante
Alıntı yapılan: sBc-55 - 02 October 2009, 19:13:33

Turgut ve Sercanı Ümit abi derneğe çağırmış hafta içi karabük maçından önce..Turgut Ve sercan Yemin etmişler Ümit abiye,Abi Valla Öyle Birşey Yapmadık diye..

Ayrıca Sercan ve Turgut Ümit abimize Bize sahip çıkılmıyor Bize destek çıkılmıyor demiş ümit abide yufka yürekli olduğu için ve samsunun öz çoçukları olduğu için onları kıramamış..Turgut ve sercana yapılan destek bundan ibareet..saygılarımla iyi akşamlar..

Bilgilendirme için sağol kardeşim.Sercan ve Turgut adam olup bu formanın hakkını verseler desteğin kralını görürler.Bunun için hiçbir şeye ihtiyaçları yok.Herşey kendi ellerinde.Bunun için destek istemelerine gerek yok.Taraftar herşeyi görüyor ve formasının hakkını veren topçuya kim olursa olsun hakkını veriyor desteğini esirgemiyor.

MİY maçın en kötüsü Adem'e  2 haftalık cesur oyunundan sonra gelen destek bunun en güzel örneğidir.

Ancak şunu söylemek isterim bunlar yalan konuşmayı inkar etmeyi de öğrenmişler.Turgut'un yaptıklarını ben kendi gözlerimle bizzat Gördüm ANKARA'da.Neyse öyle diyorlarsa öyle olsun.Ama huylu huyundan vazgeçmez.Nasıl olsa yine bir hata yaparlar ve bu sefer kimsenin gözünden kaçmaz

Kais

yaptığı şeylere yapmadım diyorlar ya bu kadarda olmaz.

mehmet yılmaz

İkisi de yalancı; Ümit Başkanın iyi niyetini suiistimal etmişler...

supernatural_55

yemin etmişler bi de bari yaptık diyip adam olun da o yüzden özür dileyin yok böyle bişey ya kurtulmak lazım bunlardannnn...

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsuni - 02 October 2009, 19:48:29
İkisi de yalancı; Ümit Başkanın iyi niyetini suiistimal etmişler...

+1

Akyol

Adım gibi eminim Ümit başkanda anlamıştır bu yalancıların yalanlarını elbet bir gün mumları söner pinokyoların...

gkhn

Burdaki abilerimize mi inancaz o iki yalamaya..Bilgilendirme için teşekkürler..

edmontdante

Adam olunda yalan yere yemin edene kadar "Abi,biz böyle böyle yaptık,bir daha olmayacak,bu formanın hakkını da vereceğiz" deyin.Ama diyemezler.Çünkü Sercan değil miydi formayı fırlatıp yere atan.Ankara'da gördük neyin ne olduğunu gözlerimizle.

edmontdante

Benim bir sorum olacak.Peki bunlara nereye kadar destek olunacak.

Ben kendi adıma konuşayım ben sahada savaşan,tekmeye kafa sokan,gücü neyse ortaya koyan,sağlam,güçlü,diri  bir Sercan ve Turgut görmedikce ve bunu devamlı hale getirmedikleri sürece destek olmayacağım.Onlar gösterecekler ki ARMA için ellerinden geleni yaptıklarını ben destek olacağım.

Yine formayı yere atacak,yine "İnşaallah düşersiniz " diyecek,yine penaltıyı öyle atacak,yine sahda gamsız gamsız dolaşacak,yine hakeme göğüs atıp en kritik maçta takımı eksik bırakacak,3 maç ceza alacak,taraftara küfredecek,bir diğeri bir tarafını gösterecek ve ben ona destek olacağım.Yok böyle bir şey.

Ümit Başkan yaptığı görüşmeden sonra destek verme kararı almış.Peki Ümit Başkan nereye kadar destek vereceksiniz?Bunlar böyle devam ettikleri sürece de destek verecek misiniz?

sBc-55

Benim sormak istedğim bir soru var yanlış anlaşılmasın..Sercanla turgut Küfür etse nasıl duyulabilirki o küfür o kadar mesafeden ?

sBc-55

Alıntı yapılan: edmontdante - 02 October 2009, 20:04:25
Benim bir sorum olacak.Peki bunlara nereye kadar destek olunacak.

Ben kendi adıma konuşayım ben sahada savaşan,tekmeye kafa sokan,gücü neyse ortaya koyan,sağlam,güçlü,diri  bir Sercan ve Turgut görmedikce ve bunu devamlı hale getirmedikleri sürece destek olmayacağım.Onlar gösterecekler ki ARMA için ellerinden geleni yaptıklarını ben destek olacağım.

Yine formayı yere atacak,yine "İnşaallah düşersiniz " diyecek,yine penaltıyı öyle atacak,yine sahda gamsız gamsız dolaşacak,yine hakeme göğüs atıp en kritik maçta takımı eksik bırakacak,3 maç ceza alacak,taraftara küfredecek,bir diğeri bir tarafını gösterecek ve ben ona destek olacağım.Yok böyle bir şey.

Ümit Başkan yaptığı görüşmeden sonra destek verme kararı almış.Peki Ümit Başkan nereye kadar destek vereceksiniz?Bunlar böyle devam ettikleri sürece de destek verecek misiniz?

İnşallah iyi niyetimizi suistimal etmezler..Böyle devam ederse kötü niyete dönüşürse tepkide kötü olur....

edmontdante

Yanlış anlaşılacak bir şey yok sevgili kardeşim.Konuşup tartışacağız ki doğruyu bulalım.Turgut küfretmedi  ama yaptığı  hareketi gözlerimizle gördük.Sercan'ın küfür ettiğini bizzat duyanlar var saha içinden

edmontdante

Alıntı yapılan: edmontdante - 02 October 2009, 20:04:25

Ve adım gibi eminim ki bunları yaptıklarını göremeyeceğiz

gkhn

Sercanın sicili  zaten çok temiz değilki..Ben bunlaraa inanmakta zorlanmadım..Ama inşallah bu son olur ne diyelim....