Sercan ve Turgut Hakkında Açıklama..

Başlatan sBc-55, 02 October 2009, 19:13:33

« önceki - sonraki »

söðütlübahçe

arkadaslar bızler taraftar olarak uzerımıze dusen gorevı yaptık bız TURGUT VE SERCANI karabuk macında YUCELTIYSEK eger bu gıdıslerı boyle surer se SÖĞÜTLÜBAHCE olarak DÜSÜRMESINI bılırız kımse zannetmesn TURGUT VE SERCANIN devamlı SÖĞÜTLÜBAHCE trubunun koltuk altına alacagını eger terbıyesızlıklerı devam ettıgı surece emın olun en buyuk tepkıyı su samsnunda SÖĞÜTLÜBAHCE gençlerınden baska kımse veremez bızler her topcuyla bıre bır konusuruz GEREKEN CEVAPIDA azının ıcene kadar sokarız akıllanmıyorsada ETEK GIYDIRR OYNATIRIZ ..bunların yaptıgı bunların yanına kalmaz herkez beklesın gorsun .

sBc-55

Alıntı yapılan: söğütlübahçe - 02 October 2009, 20:17:29
arkadaslar bızler taraftar olarak uzerımıze dusen gorevı yaptık bız TURGUT VE SERCANI karabuk macında YUCELTIYSEK eger bu gıdıslerı boyle surer se SÖĞÜTLÜBAHCE olarak DÜSÜRMESINI bılırız kımse zannetmesn TURGUT VE SERCANIN devamlı SÖĞÜTLÜBAHCE trubunun koltuk altına alacagını eger terbıyesızlıklerı devam ettıgı surece emın olun en buyuk tepkıyı su samsnunda SÖĞÜTLÜBAHCE gençlerınden baska kımse veremez bızler her topcuyla bıre bır konusuruz GEREKEN CEVAPIDA azının ıcene kadar sokarız akıllanmıyorsada ETEK GIYDIRR OYNATIRIZ ..bunların yaptıgı bunların yanına kalmaz herkez beklesın gorsun .

55.hakan

Turgut'un Ankara da bize karşı bilmemneresini tutuşu hala gözlerimin önünde utanmadan yalan söylemişler Turgut herhalde karşısına geçip şeyimi tuttum demiyecek

beşnumara

kusura bakmayın ama o kurallar samsunda geçerli demek ki. takım adanaya geldiğinde sizin o kurallarınız geçerli olmayacak malesef. ümit abiye öyle demiş olabilirler ama ben gördüğüme inanırım.ankarada tribünde ben de vardım ve gördüm yaptığı hareketi.sercanın söylediğini de saha içinden birileri söyledi. biz şimdi kimlere inanalım gördüğümüze mi bu karakter yoksunu şerefsizlere mi?

hadi her şeyi bir kenara da bıraktım.hangi maçın 20. dakikasında sercanı tribüne çağırdınız bu zamana kadar üstelik bu oyuncu yedek olmasına rağmen? neden diğer maçlarda davrandığınız gibi davranmadınız.daha doğrusu bu maçta farklı davrandınız.insanın aklına farklı farklı şeyler geliyor.bunları sadece öğrenmek istediğim için merak ettiğim için soruyorum merakımı mazur görün.

Yaman55

o sercan turgut sahada olduğu sürece ben küfür ederim!

55JNR55

şahsi görüşümdür bu adamlar düzelmicek zaten futboldan anlayan herkes bunu ap açık görebilir ümit abiyi tanımam saygı duyarım ancak takım için iyi niyetin vakti geçti de geçiyor arkadaşlar iyi niyet göstermenin alemi yok gürcü diyoruz adama pas atmıyolar bunu maçta görmediği için bana e gürcü aldınız o da mı gol atamıyor diyor adama pas gitse belki bişeler yapıcak ancak top gelmeden defansı karıştırmaya çalışmasıyla ve bindirmeleriyle boş bir adam olmadığını az çok gösterdi...

Ankaradaydım bende o kadar mutlu geçirilen yolculukların ilk galibiyet hayallerinin takımın kendini toplayacağına ve güzel günlerin başlayacağına herkesin inandığı ancak hayallerin kırıldığı gün ordaydım turgut'u gördüm elini hareketlerini yanındaki antrenör'ün onu gülerek engellemesi ve malubiyetin ardından sırıtarak ikisinin o merdiveni inişi haala gözlerimin önündedir

Ha sercan konusuna gelince zamanında her türlü kaprisi yapan inşallah küme düşersiniz diyebilen bolu'ya karşı 2-1 gerideyken saçma sapan bir penaltı kullanışıyla maçı 2-2 ye getirmek ve çevirmek yerine tersine döndüren 4-1 yenilmemize neden olan ve en son hacettepe de "bu murat taraftarı s.kti de mi alkışlıyolar bunu" diyebilen karaktersiz ve SAMSUNSPORluluğa ve SAMSUN'a yakışmayan kişilik ve karakterde bir futbolcu müsvettesidir sbç'li dostlarım dikkat ettiyseniz siz çağırdıktan sonra dönerken biz yuhladığımızda dönüp şaşkınlıkla bize bakmıştı... o bakışları neleri anlattı bana inanamazsınız ancak murat gol attığında hiç bir şekilde sevinç adına bir emare göremediğim tamamen kendi g.tünü kollayan ve takımın çıkarını hiçe sayan bir şerefsizdir... saygılarla uzun bir yazı oldu yanlış bir şey dediysem affola o anki duygularla yazdığım şeyler...

lucarelli

Yaptık bir eşşeeklik özür dileriz bir daha yapmayacağız deyip canlarını dişlerine takıp oynarlarsa ben şahsen yaptıklarını çocukluklarına verir destek olurum. Ama hala yalan söylüyorlar. Anakarada herkes gördü Turgutun ne yaptığını. Sercan için de ben duymadım ama duydum diyen bir sürü arkadaş var.

Yalan söyledikleri için bir kez daha kınıyorum bu iki arkadaşı

Yaman55

Alıntı yapılan: lucarelli - 02 October 2009, 22:00:58
Yaptık bir eşşeeklik özür dileriz bir daha yapmayacağız deyip canlarını dişlerine takıp oynarlarsa ben şahsen yaptıklarını çocukluklarına verir destek olurum. Ama hala yalan söylüyorlar. Anakarada herkes gördü Turgutun ne yaptığını. Sercan için de ben duymadım ama duydum diyen bir sürü arkadaş var.

Yalan söyledikleri için bir kez daha kınıyorum bu iki arkadaşı

6 harfliler için samsunspor dönemi bitmiştir benim için isterse 2 si 20şer gol atsın adam olmadıktan sonra neye yarar

GençKozluklu

02 October 2009, 22:15:52 #23 Son düzenlenme: 02 October 2009, 22:17:46 GençKozluklu
Sercan'ın söylediğini duymadım. TDŞ adisinin yapmaya yeltendiği o hakereti gözlerimle gördüm. Sesini duymamıza gerek yoktur. Ümit başkanı tanımıyorum iyi niyetli olabilir ancak o iki futbolcuya inanan kadar o tribünde TDŞ nin yeltendiği o hareketin doğru olup olmadığını sorgulayacağı bir tane Hacettepe maçında dostu yokmuydu.

SBÇ nin Karabük maçında o futbolcu kırıntılarını desteklediklerini duyunca kulaklarıma inanamadım. En azından böyle bir tepki olacağını bile bile bu desteği bulunacaklarını diğer gruplarla görüşüp ortak bir yol bulabilirlerdi.

Oradaki arkadaşların yii bir SAMSUNSPOR lu olduklarından zerre kadar şüphem yok. Lakin yaptıklarının da hiç yakışmadığı düşünüyorum. Sürekli tribünlerde ayırı bir taraftar profili çizdiklerini gözlemliyorum.

Sercan'ın da TDŞ'nin de ne mal oldukları geçen yıldan belli. Yalan konuştuklarını anlamamak mümkün değil.

Canınını dişine takıp mücadele eden oyunculara haksızlıklık olur bu oyuncu müsveddelerine verilen destek.

Saygılarımla

söðütlübahçe

Alıntı yapılan: beşnumara - 02 October 2009, 21:52:09
kusura bakmayın ama o kurallar samsunda geçerli demek ki. takım adanaya geldiğinde sizin o kurallarınız geçerli olmayacak malesef. ümit abiye öyle demiş olabilirler ama ben gördüğüme inanırım.ankarada tribünde ben de vardım ve gördüm yaptığı hareketi.sercanın söylediğini de saha içinden birileri söyledi. biz şimdi kimlere inanalım gördüğümüze mi bu karakter yoksunu şerefsizlere mi?

hadi her şeyi bir kenara da bıraktım.hangi maçın 20. dakikasında sercanı tribüne çağırdınız bu zamana kadar üstelik bu oyuncu yedek olmasına rağmen? neden diğer maçlarda davrandığınız gibi davranmadınız.daha doğrusu bu maçta farklı davrandınız.insanın aklına farklı farklı şeyler geliyor.bunları sadece öğrenmek istediğim için merak ettiğim için soruyorum merakımı mazur görün.

1_bizim kuralımız nıye adanaya takım geldıgınde gecmıyo?
2_insanların aklına farklı neler gelıyor?

bes numaa bana bu sorunun cevabını versene ne demek ıstıyosun?

cembaba

Alıntı yapılan: söğütlübahçe - 02 October 2009, 20:17:29

Onur' um doğru ama bence bu kadar iyi niyetli olunmaz. Ben bu zamana kadar hiç duymadım Murat Yıldırım şöyle dedi böyle dedi diye. Ve ya ne bilim Hakan Akman olsun genç kardeşlerimizden bunlarda toy daha hiç bişeylerini görmedim. Bunların yaptığı ayıp değil artık terbiyesizlik..! İyi niyeti suistimal etmek de belirli bir yere kadar daha..! Bence oynayın hakkını vermek, oynamayanı defetmek bizim görevimiz, o kadar destek yerine takıma köstek olanları bu taraftar kovmasını da bilir. Sözün özü; Yanlış yapıldı, 2.si OLMAZ !

sBc-55

Yazdığımı iyi okumadın sanırım..

AlıntıAyrıca Sercan ve Turgut Ümit abimize Bize sahip çıkılmıyor Bize destek çıkılmıyor demiş ümit abide yufka yürekli olduğu için ve samsunun öz çoçukları olduğu için onları kıramamış..Turgut ve sercana yapılan destek bundan ibareet..saygılarımla iyi akşamlar..

cembaba

Bence bu hafta çok gerildi herkes.. Bolu maçına konsantre olalım. Konuda kilitlensin. Bu konuşmalarla anca birbirimizi kırarız. ayıp.. Herkes Samsunsporlu bu sitede ;)

Yaman55

evet aynen sitenin tepkisinin farkındalar kışkırtıyolar

cembaba

aslında doğru ya bu açıdan bakmamıştım bende :s