Sahaya İnen Trabzonsporlu olsun

Başlatan lucarelli, 02 October 2009, 16:53:15

« önceki - sonraki »

lucarelli

02 October 2009, 16:53:15 Son düzenlenme: 02 October 2009, 19:51:34 samsuni
Bu ne iş ya her galibiyete adamın biri sahaya giriyor. Birileri buna bir dur demeli.

Tribün_ali

allahtan tel örgümüz var:)) biz yendik mi sahaya inmemiz cok sevinçten herhalde böle alışık değilizde pek maç kazanmaya düşünemiyorum bu takım şampiyonluğa oynadıgında ne olur acaba tribün koplemi iner :D

King Of The North

Ne olursa olsun inmemek lazım,Hacettepe maçı öncesinde bazı büyüklerimiz bu konuda çok ricacı oldular,haklıyken haksız pozisyona düşüp milyarlarca ceza ödememeyelim.

lucarelli

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 02 October 2009, 17:02:48
Ne olursa olsun inmemek lazım,Hacettepe maçı öncesinde bazı büyüklerimiz bu konuda çok ricacı oldular,haklıyken haksız pozisyona düşüp milyarlarca ceza ödememeyelim.

Kesinlikle öyle.. Sahaya inmek hiç bir takıma bir şey kazandırmaz. Saha kapamaya kadar yolu var. yazık günah...

özkan

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 02 October 2009, 16:55:24
allahtan tel örgümüz var:)) biz yendik mi sahaya inmemiz cok sevinçten herhalde böle alışık değilizde pek maç kazanmaya düşünemiyorum bu takım şampiyonluğa oynadıgında ne olur acaba tribün koplemi iner :D
ali abi şimdi bırak makarayı sen bana demedinmi özkan gel inelim şu sahaya diye iki top yaparız falan ;D millete inme diyosun kendin iniyosunn  :P :P

kaptan 55

Alıntı yapılan: lucarelli - 02 October 2009, 16:53:15
Bu ne iş ya her galibiyete adamın biri sahaya giriyor. Birileri buna bir dur demeli.

söylemine katılmamak elde değil de trabzonsporlu olsun demen daha iyi olurdu

malatya bizim hiç bir zaman ezeli rakibimiz olmadı ki...

ali ihsan

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 02 October 2009, 18:02:48
söylemine katılmamak elde değil de trabzonsporlu olsun demen daha iyi olurdu

malatya bizim hiç bir zaman ezeli rakibimiz olmadı ki...

Aynen.malatya olsa olsa elazığın rakibi olur.Bizim segmentimiz değil onlar.

söðütlübahçe

trabzon kumeye ula usaklar bu topıc les gıbı hamsı kokuyor ufffffff ben kacar ..

lucarelli

Aslında Trabzon daha doğru haklısınız da tam da kaza ile ilgili yazıları okumuştum ondan sebep Malatya dediydim.

Federasyon bu Hamsi kafalılara çalışmaya başladı. 6 dakika uzatma verdi hakem efendi. Ama sabaha kadar oynasalar bir cacık olmaz...

europe_55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 02 October 2009, 17:02:48

Yaman55

sersa

Sahası kapanan ve ard arda para cezaları alan Samsunspor'u yeni bir ceza daha bekliyor. Bu cezalar sonunda Kırmızı-Beyazlı kulübün yönetimi tarafından verilen beyanatlarda taraftar sağ duyuya davet edilmişti. Ancak, yine ders alınmamış olacak ki yine Karabükspor kupa maçında bir taraftar sahaya girdi. Gözlemci raporunu tuttu, ceza Samsunspor'a kesilecek.

YAZIK DEĞİL Mİ?
Genel sekreter Tahsin Kosif, bir anlık sevincin veya bilinçsizliğin bedelini Samsunspor'un ödediğini belirterek," Geçen sezon tribün olayları yüzünden binlerce lira para cezası ödedik. Sezonun ilk maçında bile saha kapatma cezası aldık. Bu konuda taraftarlarımızı çok uyardık. Ama boşunaymış. Karabükspor maçında sahaya giren taraftarımızın cezasını yine biz çekeceğiz. Yazık değil mi bu kulübe" diyerek tepki gösterdi.

Ertuğrul Sağlam

Artık işi çığrından çıkardılar bu ne aptallık ne gerizekalılık Adamlar sanki Samsunspor düşmanı her maç organize olmuşcasına sahaya iinip ceza aldırıyorlar kulübe, Sahaya inen kişiler belli kişiler kulüp paraları neden bunlardan tahsil etmiyorki onu anlamıyorum...

ali ihsan

Sahaya inen parasını da ödesin kardeşim.