Sahaya İnen Trabzonsporlu olsun

Başlatan lucarelli, 02 October 2009, 16:53:15

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 03 October 2009, 14:22:32
Sahaya inen parasını da ödesin kardeşim.

Abi ben Bolu maçında inecem parayı peşin versem olurmu Nakit ödemede bir indirim oluyomu sanırım sahaya girmek 6,000,00 tl peşin kaça bağlarız.... ;)

ali ihsan

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 03 October 2009, 14:24:42
Abi ben Bolu maçında inecem parayı peşin versem olurmu Nakit ödemede bir indirim oluyomu sanırım sahaya girmek 6,000,00 tl peşin kaça bağlarız.... ;)

5 BİN LİRA VERSEN OLUR.HATTA 3 TUR BEDAVA ATARSIN... ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 03 October 2009, 14:22:32
Sahaya inen parasını da ödesin kardeşim.

Valla sahaya indikten sonra da yorulmak istemem, konformist adamım. Fayton tutsam, onunla gezsem olur mu? TFF ceza keser mi?  ;D ???

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 03 October 2009, 16:26:05
Valla sahaya indikten sonra da yorulmak istemem, konformist adamım. Fayton tutsam, onunla gezsem olur mu? TFF ceza keser mi?  ;D ???

Sen in sahaya iki de tur at,parası benden  :D Eeee kredi kartına kaç taksit yapıyor Topaç başkan  ;D

Ben Ofosu

Bu işi zevk haline getirip, her hafta atlayan adamlar var. Hepsi de aynı cenahın çocukları, akılları sıra delikanlılık yapıyorlar, sonra nasıl atladım ama sen atladın ben atladım muhabbeti yapıyorlar gülüp eğleniyorlar. 5-10 derken faturası kulübe ağır oluyor ama hiçbir şeyden anlamadıkları gibi bunu da anlamıyorlar.

Sözde Samsunsporlular, senden benden iyi.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 03 October 2009, 22:28:03
Bu işi zevk haline getirip, her hafta atlayan adamlar var. Hepsi de aynı cenahın çocukları, akılları sıra delikanlılık yapıyorlar, sonra nasıl atladım ama sen atladın ben atladım muhabbeti yapıyorlar gülüp eğleniyorlar. 5-10 derken faturası kulübe ağır oluyor ama hiçbir şeyden anlamadıkları gibi bunu da anlamıyorlar.

Sözde Samsunsporlular, senden benden iyi.

bunlara bir temiz dayak atacaksın ki hanyayı konyayı anlarlar aptal herifler. malesef her konuda olduğu gibi bu konuda da talihsiziz. şehrin ve kulübün sahipsiz olması yetmiyormuş gibi bir de bu gerizekalıların samsunsporlu olması başka bir talihsizliğimiz.

berusa55

05 October 2009, 01:41:56 #21 Son düzenlenme: 05 October 2009, 01:43:53 berusa55
Bu başlık işe yaradı anlaşılan; Bolu maçı sonrası sahaya zıplama olayı olmadı... Şaka bir yana bu tarz hareketler kulübümüze büyük zarar veriyor. Bir daha tekrarlanmaması dileğiyle.

King Of The North

Ya MALatya lafı geçti de,MALatya ve Sakarya 2.ligde düşmemeye oynuyorlar,Sakarya'nın yerinde olsaydık biz bu yıl sonu 3.lige merhaba diyecektik sanırım,aklıma geldi de tüylerim diken diken oldu.

sadece55

sahanın içinde dürümcü olduğunu düşünsenize başkan her maç para cezası getirirdi klübe

mekansýzsedat

Ayağa kalkmayan Trabzonludur

Sahaya İnen Trabzonludur

Helal size ;)

celebi

trabzonludur değilde trbzansporludur denilse daha iyi olmaz mı

mekansýzsedat

Farkeden ne oluyor ki

Siz bizi sevmeyin biz sizi seviyoruz :)

CurvaSudSamsunspor

trabzonspor hısımdır sende belliki hısmımızsın yönetici penaltıyı sana bırakıyorum ...TEK BÜYÜK SAMSUNSPOR...

55.hakan

Alıntı yapılan: mekansızsedat - 08 October 2009, 21:13:26
Farkeden ne oluyor ki

Siz bizi sevmeyin biz sizi seviyoruz :)
biz siz derken ?

Ollivanders

vay bea  ne cok takip edeniniz var durmayın burda  ikileyin bakim....  bizi seviyorlarmıs sizin sevginize ihtiyacımızın oldugunu kim soyledi.