Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 3 - 0 Boluspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 18:51:42

« önceki - sonraki »

Kais

aynen ama geçen seneki sorunlar olmaz inşallah.gerçi başlatan onlardı.

Yaman55

TribünDergi'den alıntıdır

1-Samsunda taraftar grubu denilince ilk akla gelen Şirinlerdir zaten.
Onlardanda ters bi hareket olmadığına göre problem yok demektir.Dost karşılaşma olur iki köklü klüp adına.
2-istediği kadar kendini bilmez insan olsun hocam,
biz Samsunspor taraftarının bizim hakkında olumlu
görüşlerinin olduğunu biliyoruz,
zaten geçen seneki deplasmanda da fark edildiyse,
maraton tribünü ile hiç muhatap olmayıp,
takımımızı destekledik ama tabi bir yerde de bizde kayış koptu,
ufak tefek şeyler olmuş olabilir, hatamız olduysa kusura bakılmasın,
bizler Samsunspor taraftarının bize olan yaklaşımını bilmekteyiz,
hem tribünde hem de sahada dostça bir mücadele olsun,
biz kazanalım

2 tane bolusporlu taraftarın yorumu

Akyol

eğriye eğri doğruya doğru arkadaşlar adamlar doğruları konuşmuş inşallah dostça geçer kazananda biz oluruz ki olacağızda...

europe_55

Evimizde baska oynuyoruz...
En azindan 1 puan aliriz...

Yaman55

bolusporlular bize hep sempatiyle yaklaşmışdır şu adamlara sorun çıkartmayalım lütfen

ali ihsan

gkhn

Bence olay çıkmaması için en makul çözüm bizim galip gelmemiz ;)Şaka bir yana durum ne olursa olsun inşallah bolulu arkadaşlarla bir problem daha yaşamayız...

jean

Kaya

Alıntı yapılan: jean - 02 October 2009, 23:28:37
1 puan yeterlidir

ya git ALLAH aşkına yaa tamam demokratik bir ortam herkes istediğini saygı çerçevesinde yazar ama koca SAMSUNSPOR taraftarısın 1 puan nasıl yeterli dersin yoksa ben seni gereğinden fazla mı ciddiye alıyorum biri bir şey desin...

berusa55

Sahamızda kolay kolay maç vereceğimizi sanmıyorum. Bolu'yu da yener sahamızdaki geleneği sürdürürüz. Darısı deplasman maçlarımıza!

deado

sahamızdaki bu maçtan da galip ayrılacağımıza inanıyorum.Bolu'dan gelecek arkadaşlara da iyi yolculuklar.

beşnumara

Alıntı yapılan: iak5529 - 02 October 2009, 23:53:45
ya git ALLAH aşkına yaa tamam demokratik bir ortam herkes istediğini saygı çerçevesinde yazar ama koca SAMSUNSPOR taraftarısın 1 puan nasıl yeterli dersin yoksa ben seni gereğinden fazla mı ciddiye alıyorum biri bir şey desin...
:D :D

birader adam olumsuz değil ki 1 puan istiyor çok mu. geçen sene bolu maçında ne aldık ki.üstüne 4 yedik ve o maçta bir o kadar da rezillik yaşandı.
şaka bi yana da puan durumu samsun dışından farklı görünüyo heralde.3 puandan başka bir şeye ihtiyacımız yok.1-0 olsun bizim olsun o derece yanii

55.hakan

berusa55

Geçen seneki maçın skoru Bolu'lu arkadaşları pek havalarda uçurmasın; bizleri de karamsarlığa sürüklemesin. O maçta yaşananları hepimiz hatırlıyoruz. İkinci yarının hemen başında2-1 gerideyken Sercan beyfendi o Dünya'da eşi benzeri görülmemiş penaltı atışını adam gibi atsaydı maç 2-2 ye gelecekti ve tribün atmosferinin de çok iyi olduğu o maçı çevirecektik. Ama gelin görün ki o penaltının kaçışı hem de rezalet bir şekilde kaçışı takımı fena halde demoralize etti. Aynı hataları tekrar mı yapacağız! Hiç sanmıyorum. Burası Samsun ve buraya gelen takımlar her ne olursa olsun Samsunspor'la oynadıklarının bilincinde bir şekilde tedirgin geliyorlar. Taraftar olarak yine elimizden geleni yapacağız; gerisi futbolculara kalıyor!