Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 3 - 0 Boluspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 18:51:42

« önceki - sonraki »

edmontdante

Alıntı yapılan: sBc-55 - 02 October 2009, 11:23:14
Bolulu arkadaşlarla hiç uğraşmaya gerek bile yok..tınımızda olmayacaklar..desteğe bakacaz inşallah..bu maçı almamız lazım ki mors olsunlar..BurAsı Samsun!!!

Tabiki kardeşim.Deplasmana giden insanları tebrik etmek lazım bana kalırsa.Yüzlerce kilometre yol gelip ne sıkıntılar çekiyorlar.Bu işin renklerinden birisi deplasman tribünleri.Ama adam olmak kaydıyla.Adam gibi davranırlarsa adam gibi karşılık görürler sonuçta

sBc-55

Artık birşeyleri aşmamız lazım..deplasman tribünleriyle uğraşınca ne oluyor sanki..takıma zarardan başka birşey değil..

ali ihsan

Bu Bolu'ya iyice ayar oldum şimdi.Bunlara yaslamamız lazım.2-1 alırız maçı.

Akyol

Bolu'yu yeneriz en kötü ihtimal beraberlik olacaktır ama 1-0 yeneriz diyorum ;)

Taraftarları yazmakta özgür sonuçta yendilerse yazacaklar bizde yensek bizde yazardık bunda bişey yok. Bence yanlış insanlar gaza geliyor, tribündeki taraftar değil sahada ki futbolcu hırs yapmadıktan sonra hiçbirşey olmaz :-\

King Of The North

Bolulu kardeşlerimi severim 3 yıldır çok güzel ağırladılar bizi,Samsun'da gezer gibi gezer rahat hareket ederiz Bolu'da.Tabiki de yenmek için gelecekler,takımımız adam gibi oynasın eli boş göndersin,kimsenin zoruna gitmesin.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Akyol55 - 02 October 2009, 12:03:33
Bolu'yu yeneriz en kötü ihtimal beraberlik olacaktır ama 1-0 yeneriz diyorum ;)

Taraftarları yazmakta özgür sonuçta yendilerse yazacaklar bizde yensek bizde yazardık bunda bişey yok. Bence yanlış insanlar gaza geliyor, tribündeki taraftar değil sahada ki futbolcu hırs yapmadıktan sonra hiçbirşey olmaz :-\

kısa ve öz ..aynen katılıyorum..

55.hakan

bolu tehlikeli ama geçen seneki bolu değil sonraki 2 hafta deplasmandayız 3 puan şart

kuzey55

nolur artık şu cahilliği bırakalım da sahaya yine biri girmesin bu maçtada ceza almayalım...her maç sahaya adam dalarmı ya

Rui

Alıntı yapılan: sBc-55 - 02 October 2009, 11:23:14
Bolulu arkadaşlarla hiç uğraşmaya gerek bile yok..tınımızda olmayacaklar..desteğe bakacaz inşallah..bu maçı almamız lazım ki mors olsunlar..BurAsı Samsun!!!

Herkese selamlar,

Pazar günü allah nasip ederse samsun'da olacağız,
Biz samsun'a geldiğimizde bizi nasıl karsıladığınızı nasıl davrandığınızı gördük,maraton'dan tasda atsanız sövsenizde umrumuzda degil,o kadar yolu taraftarlarla uğraşmaya değil arma için geliyoruz.
Tınlamayız yazmak kolay oluyor ama hiç sebep yokken cokda güzel uğrasılıyor.
Ortamı germek istemiyorum yanlıs anlasılmasın,tüm taraftara mal etmiyoruz bu durumları ama samsun tribünlerinin bu konuda duyarlı olması gerektiğini düsünüyoruz.
Anasayfaya koyulan resimde her deplasman öncesi yapılan bir durum,samsun'u rencide edecek bir durum olsa biz izin vermeyiz zaten.

Kazanmak için geliyoruz,allah utandırmasın.

mehmet yılmaz

Bolu'ya özel demiyorum. Herhangi bir taşkınlık yapmadıkları sürece hiç bir deplasman tribününe müdahale edilmemeli. Neticede biz de deplasman yapıyoruz. Biraz empati kurmak lazım, insanlar takımlarını desteklemek için kmlerce yol geliyorlar. Gol atınca ağlayacak halleri yok, elbette sevinecekler. Ev sahibine düşen, takımını desteklemek ve maçı çevirmektir.

berusa55

Ev sahibini tahrik edecek çirkin davranışlarda bulunmadıkları sürece Samsun'umuza gelen herkes misafirimizdir. Adabıyla maç izleyen herkese sonsuz hoşgörümüz olmalıdır.

gozgoz yýlmaz

Yıllarca Trabzon yaptı bunu. Kendileri kalkıp da deplasman yapmadıkları, sadece gurbetçileri statları doldurdukları için gelene gidene pislik yaptılar Avni Akerde. Zaten o yüzden tribün kültürü takımlarının çok çok gerisindedir onların. Maalaesef bizde de özellikle şehir kale arkasındaki bir grup gelene gidene sarıyorlar. Onların yüzünden ne adam gibi kimseyi misafir edemiyoruz. Kendileri hiç deplasmana gitmedikleri için sürekli tahrik ediyorlar. Misafir takım taraftarı bunları kaale almamalılar.

babasamsunlu

yıllardır samsun tribününde büyük bir olay olammıştır..küfür her yerde var maalesef ne  kadar tasvip etmesekte..deplasman tarafatarı hiç birşeyi duymadan sadece takımını destekler benim bildiğim..örnek şirinler rize deplasmanı .....

Rui

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 02 October 2009, 14:38:48
yıllardır samsun tribününde büyük bir olay olammıştır..küfür her yerde var maalesef ne  kadar tasvip etmesekte..deplasman tarafatarı hiç birşeyi duymadan sadece takımını destekler benim bildiğim..örnek şirinler rize deplasmanı .....

Geçen sene yapılan aynen buydu,yapılanların hiçbirini umursamadık yine takımımızı cagırdık galibiyeti kutladık,maçı hatırlayanlar vardır,
buna rağmen taşlandı otobüsler,maalesef yakaladıklarımızıda hırpaladık.
Bunu hakeden bir taraftar olmadık samsun'da,keza cok severim samsun'u.
Bize yapılanlar koydu sadece o kadar.
Zaten ertesi gün derneğimize gelen abileriniz olmus,üzüntülerini dile getirmişler.
Bizim adımıza hiçbir problem yine yoktur,yine atkı değiştiririm tribünde,
sadece gecen sene yasananlar yasanmasın temennimiz.

Akyol

Boluspor'lu arkadaşlarımıza hayırlı yolculuklar inşallah sağ salim gelip dönersiniz. Geçen yıl yaşananlar yaşanmasın tabii ki bizimde temennimiz bu yönde. Mesela maçın skoru tersine dönebilir ;) Efendi gibi gelip takımını destekleyen taraftara saldırı yapılmamalı, Allah yolunuzu açık etsin...