Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

sadece55

süleyman abi o deilde sen işi abarttın samsundaki bütün yemekleri saydın abi sanırım bu konuyu bizim başkan açtı

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 10 October 2009, 14:33:32

@%100

Davet için teşekkür ederim.

Rize değilde sanayide biyerde sadece sabahları çorba yapan bir yer var, birkere çorba içtim orda bu kadar mı güzel olur yahu , hala tadı damağımda...

Vitamin Ali abiden bahsediyorsun ozaman en yakın zamanda beklerim gerçekten ben oranın çorbası gibi hayatımda içmedim süper çorba yapıyor haftada en az 2 gün ordayım..

Döner Lezzet'te ne ise Çorba Vitamin'de odur....

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 10 October 2009, 14:48:25

@%100

Vallahi neydi o çorba öyle , şuan var mıdır çorba, varsa gelme ihtimalim yüksek ;D

Yok bu saatte olmaz sabah 10'a kadar belki kalır...

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 10 October 2009, 14:51:38
Yok bu saatte olmaz sabah 10'a kadar belki kalır...

O zaman bi sabah ben Başkanı alıp geliyorum haberin olsun. ;)  Başkanın orayı bilmemesi büyük kayıp ;D

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 10 October 2009, 14:52:46
O zaman bi sabah ben Başkanı alıp geliyorum haberin olsun. ;)  Başkanın orayı bilmemesi büyük kayıp ;D

Tamam mutlaka gelin bekliyorum....

Akyol

Değerli site üyeleri, görüldüğü üzere dün polarda polar diyenler bugün poları unutup yemeğe daldılar. Başlık yemekteyiz.biz kıvamını aldığından polar mevzusu arada bir geçer oldu bu yüzden başlığımızı "ekmek arası polar yaptırıyoruz" olarak değiştirdim şaşı bakın şaşırın efendim :P ;)

Burak

ya sabah 20.sayfada bırakmıştım forumu sabah 9 da 7 sayfa ne ara yazdınız ya bi yarım kavaklı daha geldi madem kavaklılar a 1 kişi daha ekleyelim :)

alperen

sadece55

alperen

alperen

berusa55

Bir başlık nasıl katledilir gördük bugün. Önce polar, ardından Kavak + yemek muhabbeti şimdi de ekmek arası polar. Ortaya karışık olduk resmen  ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

Eeeee... Başkanı maraton olanın ağzı yemekten kalkmazmış!...  ;D

akşamki maçta görürüz artık şu meşhur polarları!

sadece55

abi bir derneğin başkanı böyle olursa tabiki her muhabbet yemeğe gider

YaşarDoğu

Polarıda yeriz anaadın mı ? ;D ;D ;D

Neyse bu kadar yemekten sonra yemeğe gidilmezse ayıp olurdu.Hadi ben yemeğe gittim :-*

Akyol kardeşimi birkezdaha kutluyorum.Görmedik canlısını ama buradan müthiş gözüküyor. ;)

Akyol Trikonun sunduğu yemekteyiz programı burda sona ermiştir. ;D ;D

Esenlikle kalın efendim..