Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Bolu maçında pankart değiştirlmişti.YaşarDoğunun da Resminin eklendiği yeni pankartın fotoğrafını ilk içsaha  maçında çeker merak edenler için (kıskananlar :P) siteye koyarım ;D

celebi

Recep

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 10 October 2009, 13:55:17
Bolu maçında pankart değiştirlmişti.YaşarDoğunun da Resminin eklendiği yeni pankartın fotoğrafını ilk içsaha  maçında çeker merak edenler için (kıskananlar :P) siteye koyarım ;D
aha şidi anıtlar kurulu ve kültür bakanlığı tepemize binecek
Kıskananlar çat diye çatlasın

YaşarDoğu

Onların pankartı yok ya Recep Abi , ondandır bu kadar uğraşmaları :P ;D

Hey cemaat hani Lezzete gidyoduk  ::) :( :( :(

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 10 October 2009, 14:02:14
Onların pankartı yok ya Recep Abi , ondandır bu kadar uğraşmaları :P ;D

Hey cemaat hani Lezzete gidyoduk  ::) :( :( :(

Süleyman abi Maraton başkan açtı yemek konusunu ilk o kaçtı...
Samsuni devam ettirdi az önce o kaçt...
Sıra bende galiba.....ama ben sabırla bekliyorum yemeğin nerde yeneceği haberini ???

YaşarDoğu

@%100 Samsunsporlu

Valaa ben saathane meydanına 50 mt beride oldugum için Lezzte bana çok yakın, gelmek istyorsan gel bi döner ısmarlayayım ;)

@35ama55

Valaa kardeşim çekinmeden söyle , zaten Başkan uçağa binmeden önce 5-6 tane dürüm sardırıp öyle binecek.Uçak fobisini bişekilde bertaraf etmesi lazım , ona uygun en iyi meditasyon yemek yemek ;D ;D ;D

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 10 October 2009, 14:14:55
@%100 Samsunsporlu

Valaa ben saathane meydanına 50 mt beride oldugum için Lezzte bana çok yakın, gelmek istyorsan gel bi döner ısmarlayayım ;)

Abi tşk ederim ben kalabalık oluruz diye düşünmüştüm ve ayrıca bu saatte Lezzete döner varmıdır...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 10 October 2009, 14:20:24

abi, Samsun'un lahmacuncularını bile kurban olayım. Burada domatesli lahmacun yapıyorlar 2.5 lira ..

Haydaa.... Kardeşim uçak biletlerini iptal mi ettireceksin bize? Ne yiyorlar bu b.k yiyenin memleketinde? Olmadı haşlanmış yumurta yaptırıp, ekmek arası getireceğiz. Sil bu yazdıklarını başkan görmesin  ;D Paparayı bize çeker valla, Antep, Adana dururken niye İzmir'e götürüyorsunuz beni diye..

mehmet yılmaz

Diyet ettim Allah rızası için diyet yapmaya :) Ben, yokum!..

Ayrıca sana bakmadık tonaja girdin, demek bir de baksak, yedirip içirsek rekora gidecektin. Dua et yine bize...  ;D

sadece55

o deilde lezzeti unutun bu muhabbet uzar gider lezzette zaten döner bayağı erken bitiyor :))

Ertuğrul Sağlam

Süleyman abi ben daha önce gitmedim ama gidenler iyi oldupunu söylüyor varsa gelme imkanın burda bir Rize kavurmacısı var bi kavurma ısmarlayayım sana...

Yaşasın Gavaklılar....

YaşarDoğu

10 October 2009, 14:33:32 #356 Son düzenlenme: 10 October 2009, 14:35:32 YaþarDoðu
Alıntı yapılan: samsuni - 10 October 2009, 14:30:12
Bilmiyorum Süleyman'ım... Ben şimdiden Samsun'u özledim  :-[ ;D

Aldığım duyumlara göre iyi yemek yapıyormuşsun :P

Madem Mertte kalma olasılığı mevcut -net değil- o zaman önlüğü takarsın abi :P :P ;D ;D

@%100

Davet için teşekkür ederim.

Rize değilde sanayide biyerde sadece sabahları çorba yapan bir yer var, birkere çorba içtim orda bu kadar mı güzel olur yahu , hala tadı damağımda...

tunç güvenoðlu

başlıga bakıyorum polar yaptırıyoruz giriyorum bakıyorum polardan bahseden yok paso yemek muhabbeti...
bari başlığı yemek tarifleri yemek ısmarlamalar ve bu arada polar yaptırıyoruz olarak değiştirin
:))))))))

YaşarDoğu

Tunç abi vallahi benim günahım yok, benden önce açmışlardı konuyu :P ;D ;D

Recep

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 10 October 2009, 14:34:58
başlıga bakıyorum polar yaptırıyoruz giriyorum bakıyorum polardan bahseden yok paso yemek muhabbeti...
bari başlığı yemek tarifleri yemek ısmarlamalar ve bu arada polar yaptırıyoruz olarak değiştirin
:))))))))
başlığın ismini Kavaklılar ile yemekteyiz olarak değiştirilmesini talep ediyorum :)