Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

Recep

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 10 October 2009, 13:15:07
Haydii, Lezzetciler kalmasın ;D ;D ;D

Başkanım ben herzaman hazır kıtayım biliyorsun ;) 

Bizi Satanı bizde satarız ;D ;D :P
KAVAKLILAR FEDERASYONU :)

celebi

sadece55

adamlar zorla koskoca ilkadımı aldılar zaten trabzonspora rağmen korkulur bunlardan

celebi

cürümleri kadar yer yakarlar ne kavağı ya :D

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 10 October 2009, 13:27:26
cürümleri kadar yer yakarlar ne kavağı ya :D
konuş konuş senin mekanını biliyorum ben birader yüz yüze gelince bakalım bu kadar rahat olabilecekmisin :) :)

sadece55

benim tanıdığım çelebi buna alıntıyla cevap verir  :P

celebi

oldukça rahatım valla gel mekanıma görüşelim

Ertuğrul Sağlam

Yaşasın Gavaklılar Konfederasyonu!....

Hocam Yemek ve Samsunspor olunca konu bende hayat duruyor.

Geçen hafta Pazar günü evde işlerim var arkadaşlar aradı hadi balık aldık gideceğiz bi dere kenarında ızgara yapıp çay falan içeriz dediler tamam ben üstkata çıkıp hazırlanayım geliyorum dedim  yemeği duydum yaa, Neyse üstkata çıktım balkonda gözüme Samsunspor forması çarptı eyvah dedim bugün Samsunspor Boluspor maçı var sen nereye gidiyon dedim kendi kendime hemen arkadaşları aradım ben gelemiyom dedim yani bu anlattığm 3 dk içinde yaşandı anlayın işte yemek ve Samsunspor'a karşı zaafiyetimi.

berusa55

sadece55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 10 October 2009, 13:35:17
Yaşasın Gavaklılar Konfederasyonu!....

Hocam Yemek ve Samsunspor olunca konu bende hayat duruyor.

Geçen hafta Pazar günü evde işlerim var arkadaşlar aradı hadi balık aldık gideceğiz bi dere kenarında ızgara yapıp çay falan içeriz dediler tamam ben üstkata çıkıp hazırlanayım geliyorum dedim  yemeği duydum yaa, Neyse üstkata çıktım balkonda gözüme Samsunspor forması çarptı eyvah dedim bugün Samsunspor Boluspor maçı var sen nereye gidiyon dedim kendi kendime hemen arkadaşları aradım ben gelemiyom dedim yani bu anlattığm 3 dk içinde yaşandı anlayın işte yemek ve Samsunspor'a karşı zaafiyetimi.

heralde 3-0 lık bolu maçına gitmeseydin yazık olurdu:)) işin ucunda koca DANA olsa bile o maç kaçmazmış yaw

celebi

Recep

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: erdo55 - 10 October 2009, 13:37:59
heralde 3-0 lık bolu maçına gitmeseydin yazık olurdu:)) işin ucunda koca DANA olsa bile o maç kaçmazmış yaw

Valla Dana'nın nasıl pişirileceğine bağlı ızgara falan olursa maçın özetini izlemeyi tercih ederim : ;D ;D ;D

sadece55