Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: maraton - 10 October 2009, 12:37:42
bak oda olur, senden kurtulmuş oluruz, teselli olur camiaya  ;D

bir şartım var ama adımı yaşatacaksanız kabul ederim ;D ;D

maraton

la suni samsunlu, la çakma dalton, edmondantalle ikiniz mahfettiniz güzelim poları bi de kına mı yakıyon..

la bak hala konuşuyo..

4. kez kendi takımımdan oyuncu sakatlatacan bana bu gece akıllı ol  >:(

mehmet yılmaz

Lütfen beyefendi, sizi kibarlığa davet ediyorum  ;D

Nedir öyle tehdit falan? Dağ başı mı burası kuzum?..

Ehlaksız.

maraton

ben öyle bilmediğim yerlere gitmem

yazma kardeşim bana mesaj, hayır sıkıyosa gel yüz yüze konuşalım,hadi sıkıyosa 14:30 da lezzet dönere gel, hadiiiii  >:(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 10 October 2009, 12:44:15
ben öyle bilmediğim yerlere gitmem

yazma kardeşim bana mesaj, hayır sıkıyosa gel yüz yüze konuşalım,hadi sıkıyosa 14:30 da lezzet dönere gel, hadiiiii  >:(

Tam pislikmişsin lan sen... Hemen işe döner bıçağı karıştırdın ya, yazıklar olsun...
Zaten dünkü yazını da beğenmemiştim hiç. Hiç birşey senin bildiğin gibi değil, hatta hiç birşey bilmiyorsun sen...   ;D >:( 8) ???

Lezzet fena fikir değil bu arada  ;D
Lakin ben sizin bildiğiniz oburlardan değilim kuzum!

maraton

yemedi dimi..

geliyon mu gelmiyon mu birader açık konuş,kortuysan söyle...birazdan sülü uyanır okur, mecbur kalırız gitmeye, cevap ver

mehmet yılmaz

10 October 2009, 12:52:17 #306 Son düzenlenme: 10 October 2009, 12:53:54 samsuni
Sampiye gidersek tamamdır  :P

yok ya gelemem ben başkan... bu aralar spora takılıyorum yalnız şunu söyleyeyim 20 dk koştum 64 kalori yakmışım, 10 dk. pedal çevirdim 120 kalori yakmışım. demek ki koşmakla birşey olmuyormuş.

maraton

yönetimin adamısın olum işte.. doğruyu söyle haftada kaç kez telefonla görüşüyon tahsin başkanın ile, bak elimizde kayıtlar var, sen açıkla yoksa ben açıklarım, bak sonun aydın doğana benzer ona göre, doğru söyle  :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 10 October 2009, 12:54:07
yönetimin adamısın olum işte.. doğruyu söyle haftada kaç kez telefonla görüşüyon tahsin başkanın ile, bak elimizde kayıtlar var, sen açıkla yoksa ben açıklarım, bak sonun aydın doğana benzer ona göre, doğru söyle  :)

Telefona ne hacet? Her gün tesislerdeyim ben  :P Zaten site ve derneği çökertmek için gönderilmiş çaşıtım, çaşıt!  ;D

ula polardan bile lafı önce yemeğe sonra da yönetime getirdin ya  ;D

maraton

Alıntıula polardan bile lafı önce yemeğe sonra da yönetime getirdin ya 

bunlar yine az buçuk alakalı konular, hangi konuları buralara getiriyom şaşarsın  ;)

Recep

Alıntı yapılan: maraton - 10 October 2009, 13:03:31
bunlar yine az buçuk alakalı konular, hangi konuları buralara getiriyom şaşarsın  ;)
Allah avukatların şerrinden korusun

Ertuğrul Sağlam

Biri Lezzet Döner veya Sampimi dedi ??? banamı öyle geldi  :-X

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 10 October 2009, 13:08:04
Biri Lezzet Döner veya Sampimi dedi ??? banamı öyle geldi  :-X

Kedir kedi...

Ulaaa.. Bütün Kavaklılar yemek için mi gelmiş dünyaya kardeşim?  ;D

YaşarDoğu

Haydii, Lezzetciler kalmasın ;D ;D ;D

Başkanım ben herzaman hazır kıtayım biliyorsun ;) 

Bizi Satanı bizde satarız ;D ;D :P

sadece55

yaw site olarak bir dürümcü açsak daha iyi olmazmı sizce çok para vermiyormuyuz yemeğe açalım trabzon dürüm diye pardon samdürümspor sırf bizim ekip yese sanırım aylık masrafı çıkar :)