Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 09 October 2009, 17:16:08
Sen misin gençler papazları yener diyen, iyi olmuş sana  ;D

yalnız hadisenin benimle ilgisi yok, yukarıda yazdım işin aslını  :P

Bırak abi bırak Allah aşkına..Konuyu saptıprıp olayı kim vurduya getirmeye çalışıyorsun :) cumartesi gecesi yoğun bir taraftar kitlesi ile karşınızda olacaz :) Ölsün sahtekar papazlar yaşasın gençlik :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 October 2009, 17:22:24
Bırak abi bırak Allah aşkına..Konuyu saptıprıp olayı kim vurduya getirmeye çalışıyorsun :) cumartesi gecesi yoğun bir taraftar kitlesi ile karşınızda olacaz :) Ölsün sahtekar papazlar yaşasın gençlik :)

Maça geleceksen buyur gel kardeşim, 10 lira giriş paranı ver de kimi desteklersen destekle :) Sonuç belli nasıl olsa  ;D

babasamsunlu

09 October 2009, 17:27:28 #212 Son düzenlenme: 09 October 2009, 17:28:10 samsuni
Alıntı yapılan: samsuni - 09 October 2009, 17:23:25
Maça geleceksen buyur gel kardeşim, 10 lira giriş paranı ver de kimi desteklersen destekle :) Sonuç belli nasıl olsa  ;D

yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  >:( >:( futbolculardan forma parası isteyen Hakkı tomaç zihyniyetli bir site yönetimi istemiyoruz  >:( >:(
Yazıklar olsun
Yazıklar olsun
Mehmet Yılmaz'a 
Yazıklar olsun  :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 October 2009, 17:27:28
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  >:( >:( futbolculardan forma parası isteyen Hakkı tomaç zihyniyetli bir site yönetimi istemiyoruz  >:( >:(
Yazıklar olsun
Yazıklar olsun
Mehmet Yılmaz'a 
Yazıklar olsun  :)

lütfen ama... ağır hakarete giriyor  ;D

Ali'yi aradım az önce bir bayan açtı telefonunu, anladığım kadarıyla Rusça konuşuyordu  ;D ;D

Ertuğrul Sağlam

Flaş!...Flaş!....Flaş.....
Türkiye'de başta Samsunspor taraftarları ve birçok insanı dolandırıp kayıplara karışan Akyol takma adı ile bilinen A.O.A isimli şahıs Emniyet'in Teletakip sistemine takıldı işin asıl ilginç olanı ise A.O.A isimli dolandırıcı ile konuşan kişinin ünlü oyuncu Bergüzar Korel olması aralarında geçen ve neyin pazarlığı olduğu belli olmayan pazarlık ise çok dikkat çekici

Akyol-300 000 dolara bir gece?

Bergüzar Korel-olmas 100 000 dolara bir saat ya da 4 000 000 dolara bir ay sınırsız

Akyol-nettin sen güzelim yapıver bi güzellik Başka taraftar yok dolandıracağım

Bergüzar Korel-ayda 2 900 000 dolara 30 saat yaparım başka olmaz

Akyol- Bergüzar hanım yapın bi kıyak bee

Bergüzar Korel-hayır bi kuruş aşağı olmaz senden başka neler verdiler ama ben vermedim

Akyol-Dostum keşke Maraton başkanı dolandırmasaydım ondan borç alıp parayı tamamlardım

Bergüzar Korel-Maraton başkan kim Maraton isimli spor programındaki Şansal ile Erman var onlarmı? Hayır!.. gurup tarzım değil hem ne o Şansal'la Erman

Akyol- Hayır onları demedim

Akyol- evlensek??

Bergüzar Korel - evlenmekmi? bana ne teklif ettiğinizin farkında mısınız ağzınızdan çıkanı kulağınız
duyuyor mu? üçkağıtçı ahlaksız tekliflerle gelmeyin bana...

Konuşma kayıtlarının devamını ise Emniyet müdürlüğü Türk aile yapısına uymadığı gerekçesi ile vermedi....

Gelişmelerle gene birlikte olacağız...

Kaynak A.A

mehmet yılmaz

Bence bu haber asılsızdır. Şayet öyle bir durum olsa cgr haremoviç ve edmontdante abimiz zaten olayın içinde olurlardı.  ;D

( Forumda ne cevherler varmış birader; cokguzelhareketlerbunlar.biz diye site mi açsak? )

alperen

grkn55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 09 October 2009, 18:32:30
Flaş!...Flaş!....Flaş.....
Türkiye'de başta Samsunspor taraftarları ve birçok insanı dolandırıp kayıplara karışan Akyol takma adı ile bilinen A.O.A isimli şahıs Emniyet'in Teletakip sistemine takıldı işin asıl ilginç olanı ise A.O.A isimli dolandırıcı ile konuşan kişinin ünlü oyuncu Bergüzar Korel olması aralarında geçen ve neyin pazarlığı olduğu belli olmayan pazarlık ise çok dikkat çekici

Akyol-300 000 dolara bir gece?

Bergüzar Korel-olmas 100 000 dolara bir saat ya da 4 000 000 dolara bir ay sınırsız

Akyol-nettin sen güzelim yapıver bi güzellik Başka taraftar yok dolandıracağım

Bergüzar Korel-ayda 2 900 000 dolara 30 saat yaparım başka olmaz

Akyol- Bergüzar hanım yapın bi kıyak bee

Bergüzar Korel-hayır bi kuruş aşağı olmaz senden başka neler verdiler ama ben vermedim

Akyol-Dostum keşke Maraton başkanı dolandırmasaydım ondan borç alıp parayı tamamlardım

Bergüzar Korel-Maraton başkan kim Maraton isimli spor programındaki Şansal ile Erman var onlarmı? Hayır!.. gurup tarzım değil hem ne o Şansal'la Erman

Akyol- Hayır onları demedim

Akyol- evlensek??

Bergüzar Korel - evlenmekmi? bana ne teklif ettiğinizin farkında mısınız ağzınızdan çıkanı kulağınız
duyuyor mu? üçkağıtçı ahlaksız tekliflerle gelmeyin bana...

Konuşma kayıtlarının devamını ise Emniyet müdürlüğü Türk aile yapısına uymadığı gerekçesi ile vermedi....

Gelişmelerle gene birlikte olacağız...

Kaynak A.A

süper  ;D ;D ;D

AntZ

Paniğe gerek yok, az önce görüştüm Akyol'la, paraları faize yatırmış, gelen faizlerin yarısını kendisine ayırıp kalanıyla tek tek herkese polar yaptıracakmış. Eninde sonunda herkes polarını alacak, Akyol da kimsenin parası kalmaz... :P

Burak

güzel türkiyem bütün türk dizilerini izliyorsunuz hani

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: dukeburak - 09 October 2009, 19:56:13
güzel türkiyem bütün türk dizilerini izliyorsunuz hani

Beni tanıyanlar bilir, daha bir bölümlerini bile izlemiş değilim ama gündemden haberimiz var. İtiraf edeyim bazı isimleri bulurken googledan yardım da aldım :)

Ali ben bile merak ettim, hazır maraton başkan yokken sitede koy artık şu fotoları...

sadece55

akyol msnde amerikadayım yazmış...Hemen Kırmızı-beyaz bültenle aratmak lazım birde samsunda bir dürümcüden yüksek miktarda dürüm sipariş edilmiş sanki başkan da bu işte var gibi

Akyol

Amerika'dan herkese selamlar nasılsınız arkadaşlar  :P

berusa55

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Akyol55 - 09 October 2009, 20:47:19
Amerika'dan herkese selamlar nasılsınız arkadaşlar  :P

ip numarasına baktım
vaşington yazıyor arkadaşlar

maalesef gerçek :)