Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Alıntı yapılan: recep55 - 09 October 2009, 16:43:31
kahrolsun Maraton işbirlikçi Samsuni :) :)

Abi Maraton başkan yanımda Akyol ile birlikte.Paralar bizsiz boğazlarından geçmemiş ama İstanbul boğazı'ndan geçti :D.Bu gece kimseye söz verme  ;) Alem var alemmmmmmmm

mehmet yılmaz

;D ;D

Yaşar Doğu, şimdi "bari alem yaparken üstünüze polar giyip resim çekinin de resmini görelim" yazar  ;D

Burak

yarın akyol triko nun önünde eylem yapalım:)

Recep

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 09 October 2009, 16:46:09
Abi Maraton başkan yanımda Akyol ile birlikte.Paralar bizsiz boğazlarından geçmemiş ama İstanbul boğazı'ndan geçti :D.Bu gece kimseye söz verme  ;) Alem var alemmmmmmmm
ya birader bunları özelden yazsana hem hepsini yemeyelimde buca maçına uçak kaldıralım sosyete taraftar olarak :) :)

maraton

AlıntıMaraton Başkan'ın ısrarı üzerine Reina'ya doğru yol alıyoruz   Sağ olun ...
Alıntı
kahrolsun Maraton işbirlikçi Samsuni 

arkadaşlar beni niye işin içine katıyorsunuz, bende mağdurum,polar polar dedik ne bilim samsuninin paraları cukka yaptığını,bu akyolla da paylaşmaz parayı,tek götürim diye akyolun boğazını kesip atmıştır bi çukura, akyol o yüzden yok ortalıkta  ;D

bu arada takip edenler için saat 16:53  ;)

ali ihsan

Alıntı yapılan: recep55 - 09 October 2009, 16:48:25
ya birader bunları özelden yazsana hem hepsini yemeyelimde buca maçına uçak kaldıralım sosyete taraftar olarak :) :)

Abi tekne ayarladık İzmir'e kadar Mavi Tur yapa yapa gideceğiz  :D

mehmet yılmaz

09 October 2009, 16:53:16 #201 Son düzenlenme: 09 October 2009, 16:56:34 samsuni
Beyler şu an maratonun ip numarasını kontrol ettim
Çıkan Sonuç aynen şu...

AlıntıÜyelik Seviyesi:  Dolandırıcı taraftar
IP:  88.031.31.31 
Host adı:  www.reinalailavebilumumtümkopmamekanlari.com

Abooo.... Aliİhsan da yanında görünüyor...  ;D Yalnız Akyol yok yanlarında, üçüncü köprüden aşağı mı attınız çocuğu? Cebini de açmıyor  :'( :P

ali ihsan

Maraton Başkan nerede biz oradayız.Reina dedi Reina'da Naomi Campbell'ı nereden bulacağız orası sakat işte  ;D

grkn55

Üyelik Seviyesi:  Dolandırıcı taraftar
IP:  88.031.31.31 
Host adı:  www.reinalailavebilumumtümkopmamekanlari.com

;D ;D ;D

YaşarDoğu

Gördüğünüz üzere karalama kampanyasını ısrarla sürdüren Samsuni hakkında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığına alenen hareketten dava açılacaktır. :P

Ayrıca ; paraları tirit yiyecem diye stabilize yol bırakmayıp Akyol55 i kaçıran sayın Aliihsan55 i burdan polislere şikayetr ederek tevkif edilmesini bekliyor ve bu şok ayrıntıyı siz kamuoyuna açıklıyorum. ??? ;D

Akyol55 i kaçıran Aliihsan55, Samsuninin adamıdır. ;)

Cübbeli Maraton Hoca Sevenler Derneği ;)

Pm; 17,05 ;D ;D  

mehmet yılmaz

09 October 2009, 17:11:36 #205 Son düzenlenme: 09 October 2009, 17:13:55 samsuni
Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 09 October 2009, 17:06:02
 Gördüğünüz üzere karalama kampanyasını ısrarla sürdüren Samsuni hakkında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığına alenen hareketten dava açılacaktır. :P

Ayrıca ; paraları tirit yiyecem diye stabilize yol bırakmayıp Akyol55 i kaçıran sayın Aliihsan55 i burdan polislere şikayetr ederek tevkif edilmesini bekliyor ve bu şok ayrıntıyı siz kamuoyuna açıklıyorum. ??? ;D

Pm; 17,05 ;D ;D  

Yaşar Doğu, konuları birbirine karıştırmışsın sen. Ben doğrusunu anlatayım sana.

Şimdi, Akyolu' kaçıran Polat Alemdar. Yalnız poları Akyol yaptırmıyor, Memati yaptırıyor. Memti'nin niyeti Bihter'i tenhaya çekmek. Fakat Ali Rıza Bey, polar parasını toplamış. Bundan Mükremin Abi'nin haberi yok; zaten olsa Burhan Altıntopla paylaşır. Her neyse Memati, Bihter diye gece karanlıkta Behlül'ü götürüyor. Beşirle Adnan polar için para vermişler ve mğdur olmuşlar. Ferhunde ise Adnan Beye göz koymuş, hediye polar alacakmış. İskender Büyük de kazıklananlar arasında. Oğuz ise Şevket'in bedenini vermiş yanlışlıkla sipraişte. Bunların hepücüğü Hanımın Çiftliğinde toplanıyorlar. Devamı gelecek bölümde...  ;D

ali ihsan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 09 October 2009, 17:06:02

Pm; 17,05 ;D ;D  

Valla kendisi geldi ben kimseyi kaçırmadım  ;) hem yanında Maraton başkan varken kim Akyol'u kaçırma cüreti gösterebilir.

Bu parayla tüm Kavak tirit yer bea  :P

babasamsunlu

Alıntı yapılan: recep55 - 09 October 2009, 16:43:31
kahrolsun Maraton işbirlikçi Samsuni :) :)

Yazıklar olsun Samsuni :) Öğretmenim dedik bağrımıza bastık yazıkalr olsun..
şuan daha fazla konuşamiciim :) böyle sahtekarlık İski de  bile yapılmadı :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 October 2009, 17:14:48
Yazıklar olsun sSamsunni :) Öğretmenim dedik bağrımıza bastık yazıkalr olsun..
şuan daha fazla konuşamiciim :) böyle sahtekarlık iski de  bile yapılmadı :)

Sen misin gençler papazları yener diyen, iyi olmuş sana  ;D

yalnız hadisenin benimle ilgisi yok, yukarıda yazdım işin aslını  :P

YaşarDoğu

09 October 2009, 17:19:51 #209 Son düzenlenme: 09 October 2009, 17:24:39 YaþarDoðu
Alıntı yapılan: samsuni - 09 October 2009, 17:11:36
Yaşar Doğu, konuları birbirine karıştırmışsın sen. Ben doğrusunu anlatayım sana.

Şimdi, Akyolu' kaçıran Polat Alemdar. Yalnız poları Akyol yaptırmıyor, Memati yaptırıyor. Memti'nin niyeti Bihter'i tenhaya çekmek. Fakat Ali Rıza Bey, polar parasını toplamış. Bundan Mükremin Abi'nin haberi yok; zaten olsa Burhan Altıntopla paylaşır. Her neyse Memati, Bihter diye gece karanlıkta Behlül'ü götürüyor. Beşirle Adnan polar için para vermişler ve mğdur olmuşlar. Ferhunde ise Adnan Beye göz koymuş, hediye polar alacakmış. İskender Büyük de kazıklananlar arasında. Oğuz ise Şevket'in bedenini vermiş yanlışlıkla sipraişte. Bunların hepücüğü Hanımın Çiftliğinde toplanıyorlar. Devamı gelecek bölümde...  ;D

Abi çok güldüm , çok güzeldi,Tebrik ederim.

Bir Polar ancak böyle çözümlenebilirdi. ;D ;D