Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 October 2009, 12:16:51
;D ;D ;D ;D

başkanım ; akyol'un hiç affı yok böyle şeylerde benimde 2 lira gitti  ??? ::) :P :P :-*

hahahah yalnıızz değilsiiinnn :) bende de gitti 2 lira :) neyse helali hoş olsun :)

King Of The North

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: maraton - 01 October 2009, 10:48:56
akyol ben maçta 3 polar parası verecem 99 tl yapıyor, 1 tl mi getir yanında, onunla çekirdek alacam
;D

Ertuğrul Sağlam

Polarlarla ilgili iki sorum olacak...

1 Polarlar nezaman çıkacak?
2 Kolda yazı olacakmı?  ;)

Akyol

Sizleri şu anda insafa davet ediyorum  :) Dün akşam başkanımdan 2 polar parası 65 (altmışbeş) lira aldım kendisi bana 1 lira borçlu  ;)

Akyol

evet arkadaşlar banka havaleleri de tamamdır  ;) banka havale yolu ile mont siparişi veren arkadaşlarımız aşağıdaki gibidir;

%100 Samsunspor 1 Mont
Sapına Kadar55 2 Mont
Genç Kozluklu 2 Mont
Kayacan 1 Mont
Maviay 2 Mont
ANT55 2 Mont
Kadir55ist 1 Mont
Bengülü 3 Mont
Kolloid 2 Mont
Nuray55 1 Mont

Kumaş siparişimiz verildi arkadaşlar. Montlarımızın bir bölümünü merakları gidermek açısından hemen yaptırıyorum (tabi kumaşlar gelince  ;) ) yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağım. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler inşallah beklediğimize değecek...

kadir55ist

King Of The North

Alıntı yapılan: Akyol55 - 02 October 2009, 14:53:21
evet arkadaşlar banka havaleleri de tamamdır  ;) banka havale yolu ile mont siparişi veren arkadaşlarımız aşağıdaki gibidir;

%100 Samsunspor 1 Mont
Sapına Kadar55 2 Mont
Genç Kozluklu 2 Mont
Kayacan 1 Mont
Maviay 2 Mont
ANT55 2 Mont
Kadir55ist 1 Mont
Bengülü 3 Mont
Kolloid 1 Mont
Nuray55 1 Mont

Kumaş siparişimiz verildi arkadaşlar. Montlarımızın bir bölümünü merakları gidermek açısından hemen yaptırıyorum (tabi kumaşlar gelince  ;) ) yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağım. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler inşallah beklediğimize değecek...

biz teşekkür ederiz yayında ve yapımda emeği geçen dava arkadaşlarımıza...

edmontdante

55 Adet elden ve 16 adet banka havalesiyle toplamda 71 adet oldu o zaman.Fena sayı değil.

SSBiz Gençlik

edmontdante

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 02 October 2009, 14:27:09
Polarlarla ilgili iki sorum olacak...

1 Polarlar nezaman çıkacak?
2 Kolda yazı olacakmı?  ;)

Kolda Yazı Yok   >:( >:( :)

Akyol

Alıntı yapılan: kolloid - 02 October 2009, 18:58:28
Ben 2 adet için havale yapmıştım... Toplamda 72 adet olacak :)
düzelttim keremcim kusura bakma  ;)

ben 75 adetlik sipariş verdim herkese yapıyoruz kendimizi es geçmeyelim ama di mi :)

SSBiz Gençlik

Akyol

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 02 October 2009, 18:42:17
55 Adet elden ve 16 adet banka havalesiyle toplamda 71 adet oldu o zaman.Fena sayı değil.

Ön siparşite 100'ü bulmuştuk, daha önceki tecrübelerimden dolayı ben yarı yarıya fire bekliyordum. 71 iyi bir sayı bence de. Akyol 3-5 tane fazla yaptır bence, ilerleyen süreçte " polar kaldı mı? ben de alacaktım" diyenler de çıkacaktır.

son olarak il dışı kargolar için de yaşar doğu ile bir görüş, alıcı arkadaşlara daha uygun fiyata gönderebilir o...